שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 32

נושא: TAROT 450

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: TAROT 450

ציטוט נכתב במקור על ידי dptr צפיה בהודעה
    ב-HK שהגיע לי שלשום הבום יושב עקום כלומר ציר הזנב לא נמצא ב-90 מעלות לציר הראשי.

כנראה שהמשפט נכון: מה שקונים בזול עולה ביוקר
    עוד לא עלה לאויר כבר אני מחליף חצי מסוק לחלקים של TREX
    אני מכיר את הHK450 היטב. (כבר הרכבתי 4 כאלה)
    אני לא חושב שבמקרה זה הזול יוצא ביוקר - וזה בתנאי שיש את הידע והיכולת להתמודד עם תקלות ואי דיוקים סיניים אופיינים - ואת היכולת לאלתר פתרונות - וזה בהחלט לא מצריך להחליף חצי מסוק ל TREX.
    גם ב CX200 עשיתי שינויים ואילתורים קלים - זה לא שלמות אבל זה מצויין ושווה את המחיר.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: TAROT 450

ציטוט נכתב במקור על ידי dani2002 צפיה בהודעה
    אני מכיר את הHK450 היטב. (כבר הרכבתי 4 כאלה)
    אני לא חושב שבמקרה זה הזול יוצא ביוקר - וזה בתנאי שיש את הידע והיכולת להתמודד עם תקלות ואי דיוקים סיניים אופיינים - ואת היכולת לאלתר פתרונות - וזה בהחלט לא מצריך להחליף חצי מסוק ל TREX.
    גם ב CX200 עשיתי שינויים ואילתורים קלים - זה לא שלמות אבל זה מצויין ושווה את המחיר.
    אני הזמנתי מהראשונים שיצאו לפני 5 חודשים בערך והזמנתי עכשיו לפני שבוע, הקיט הראשון היה בסדר גמור חוץ מתושבת מנוע ולינקים לא החלפתי כלום.
    בקיט הנוכחי אני רואה ירידה משמעותית באיכות הקיט כאילו התחילו לחסוך עלינו או שפיטרו את כל מחלקת בקרת איכות (אם היתה כזאת אי פעם) ולכן אני מוצא את עצמי מחליף חלקים עוד לפני שהוא עולה לאויר.

זה לא שאין לי את הידע והיכולת להתמודד עם תקלות פשוט יש דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם וקומבינות למיניהם לא יהיו על המסוק שלי.
    Spektrum DX6i
    Trex-250 Super Combo
    Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •