חשבתי על זה:
http://www.helikraft.com/Miscellaneo...BI-05L%29.html
איך ניראה לך ?
חשבתי על זה:
http://www.helikraft.com/Miscellaneo...BI-05L%29.html
איך ניראה לך ?
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
האורגני אורות הללו הם יופי של קישוט לטיסן,
אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס
אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס,אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס,אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס,אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס,אין תחליף למדידת מתח עם מד מתח תחת עומס!!!!
ועכשיו אם אתה או מישהו צריך כאלו, יש לי גם של HXT וגם של VOLTWATCH מוכר אותם חדשים בשקית במחיר העלות באתר .(יש לי גם אחד משומש מעט ימכר ב80% ממחירו באתר).
לא יודע מה נסיונך בבנית מעגל עומס, צריך לחבר לסוללה דרך לחצן נגד 10אוהם כעומס או לחלופין נורת בלמים או איתות של רכב בהספק של 21W . יש למדוד מה המתח על הסוללה לפני הפעלת העומס ובזמן הפעלת העומס . הוא צריך להיות יציב(יראה נפילה איטית ברמה של מאיות וולט) ומעל 4.80 וולט למחמירים ו4.60V לנועזים.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
נו טוב ... אני מבין אחרי כמה פעמים .. חח
אני דווקא חשבתי לחבר את זה במקביל לסוללה ולמדוד מצב לפני המראה. ז"א מערכות מחוברות.
לא עדיף ?
אני לא הספקתי לשבת מסודר (אני עם רגל מחוץ לדלת) אבל מה ההבדל בין הדגם שאתה קישרת לזה שאני קישרתי ?
שניהם מודדים מתח לא ? לא ראיתי משהו של עומס במדידים האלה ..
מה אני מפספס ??
בזכות החבר מעלי שמתי לב שאתה מחכה לתשובה
מד מתח חיצוני עם עומס מודדים על שקע הטעינה של הסוללה. לא צריך לנתק אותה פיזית רק לכבות את מפסק הרדיו.
בהצלחה.
ולגבי שימוש בליפו, אז מה אם מתקצרים חייה? ליפו של 700-1000 מילי שני תאים עולה כ5-10$, פאק של ניקד עולה כ 30$, שניהם ימותו בערך אחרי אותו הזמן אלא אם תעשה להם מסאז'ים.....
כלכלת הליפו עובדת.
חשוב מאוד!!!- גם בליפו לבדוק את מתח הסוללה (לא הBEC!), גם תחת עומס, לפני יום הטסה!!!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
באמת חשבת שזאת תהיה השאלה האחרונה ?
אני מנצל עוד קצת את הבקיאות שלך (ושל כולם) בנושא.
הגיע לי אורגן האורות ..
מעבר למדידה מסודרת בבית - תחת עומס, אני יכול לחבר אותו באופן קבוע למערכת בטיסן - כך שכל זמן שהמפסק דולק הוא יראה את מצב הסוללה או שההתנגדות שלו פשוט תרוקן אותה יותר מידיי ?
תודה :-) גיל