שאלה טובה.
אין לי תשובה טובה לתת לך, מלבד זה שהדברים הללו לא תמיד עובדים AS ADVERTISED מה שנקרא (בכל זאת אלקטרוניקה).
אם אבי נתן את המלצתו אני סבור שהוא אומר זאת מנסיון והדבר שווה בדיקה. מה גם שלו נותרו עוד הרבה אופציות.
בהצלחה !
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
הי ליאור ותודה על הקרדיט , הי אורי צורת התפתחות הזרם במערכת יכולה לינבוע בעיקבות שינוי בפקודה(לא במיקרה זה )איילה גם כאשר הסל"ד מישתנה בגלל שינוי בעומס,זה פועל בדיוק אותו דבר. בקשר לטימינג ,נמוך מתאים רק למנועי אין ראן עם2 פולים , למנוע שלך יש 6 פולים והוא אאוטרן ונידרש טימינג אמצעי או גבוה ,פינין 14 ,כדאי אולי לרדת עים פקודת המנוע ל90% כי אז מוד שומר סל"ד ניכנס לעבודה,
היי אבי.
ותודה רבה על ההסבר.
אז אם אני מבין נכון אתה ממליץ לנסות את ה SetUp הבא :
1 brake disable
2 Mid Timing
1 High cutoff
2 Helicopter 1 soft start / או > (3 Helicopter 2 soft start (Governor mode ולהוריד סל"ד ראש ל 90% ???
2 Medium Speed
תודה
אורי
הי אורי ברביעי את 3 כולל שומר סל"ד, 90% מאוד ממלץ בודאי לבדיקה ריאשונית, יש לזה השפעה חיובית גם מיבחינת ניהוג/ תגובה , פניין 14 ,
היי אורי זה אבי במשתמש של יועד
נראה שזה הסט אפ שכדאי לבדוק
בהצלחה
טוב...
על פי המלצתו אבי גואטה שיניתי את Setup הבקר ל :
1 brake disable
2 Mid Timing
1 High cutoff
3 Helicopter 2 soft start Governor mode
2 Medium Speed
האם בגלל שעכשיו אני אעבוד ב Governor mode כדאי להוריד גרף מצערת ל 90% או להשאר ב 100% ?
---------------------------------------------------
תודה לליאור בר עמי, על ה Setup הטלפוני שלקח 40 שניות.
ליאור...האם אתה יכול גם ללמדת אותי להטיס דרך הטלפון ???
---------------------------------------------------
טיסת המבחן עם ה Setup החדש בעוד55 שעות ...והשעון רץ
אורי
הי אורי רק בגלל שהמנוע חייב להיות קר בטיסות הבאות ולאחר ניתן לשנות פרמטרים כמו פסיעה מירבית , אחוזי פיקוד למנוע,פינין,וקצב תגובת מנוע,ולבחון מה עדיף מבחינת יכלות המערכת מול סיגנון הטסה,סטאפ 1 >2 >1 >3 >1 ,90% יביא אותך למנוע קר יותר ומישם תמשיך,
טוב אז ככה...
הטסתי הבוקר (לצערי הספקתי רק טיסה אחת), והמנוע פחות חם !
למרות שהיה יחסית קריר הבוקר נראה לי שיש שיפור בהתחממות המנוע.
בפתיחת כוח ראשונית היו כמה "קרטועי" מנוע, לא יודע אם זה קשור ל Setup של הבקר.
אבי גואטה.
תודה רבה על העיצה הטובה,
מחר אמשיך לעשות את הבדיקות.
אורי
הי אורי אני שמח שזה עובד, נראה שאולי תרצה טימינג ל3
הי אורי היתי הולך על 1>3>1>3>1 90%,פניון 14
ז"א להעלות טיימיג ולהוריד מהירות תגובת מנוע ???
1. בטיסה הבודדת שהייתה לי היום בפתיחת הכוח הראשונית היו "קרטועים" מהמנוע וזה נעלם בהמשך,
יש מצב שזה קשור למהירות התגובה שירדה מ High ל Medium ?
2. מה יתן לי טיימינג גבוה ומהירות תגובה איטית ?
אגב אבי ...
עכשיו ירד לי האסימון, אנחנו מכירים מימים עברו (משהו כמו 15 שנה אחורה).
הייתי עושה לכם טיסות chase עם ססנה 210 בעין שמר
תודה
אורי
נערך לאחרונה על ידי ori_lavee; 05-06-2009 בשעה 22:42:26.
הי אורי ,אין קשר בין טימינג למהירת תגובה של המנוע,בחירת סוג טימינג נותן לבקר רק את סדר הגודל של המנוע שעובד מולו וזה מתואר אפילו בדף הוראות יצרן בתחילת השרשור, מבחינת מספר פולים וkva המנוע שלך מתאים למיספר 3, חוסר התאמה יוצר קרטועים וביזבוז אנרגיה מתורגם לחום,ואילו מהירות תגובת מנוע מגדירה בעקיפן את הזרם המירבי שיתפתח במנוע במהלך תופעות מעבר,כשיש שינוי בפקודה ואו שינוי הסל"ד בגלל עומס, בקיצור זה מחמם מאוד מומלץ נמוך וניתן לשנות לאחר שהמנוע יהיה קר
עכשיו הצלחת לבלבל אותי.
טיימינג 2 מתאים ל 6 פולי וכך המצלת בהתחלה.
בכל מקרה במצב גוברגור המנוע קרטע מאוד (אפילו מפחיד), יכול להיות שלא מספיק לעשות Setup לבקר,
וצריך גם להגדיר אותו בשלט.
בפועל ויתרתי על מוד גוברנור ועשיתי בשטח Setup מחדש לבקר וקבלתי תוצאה מצויינת.
ה Setup שבחרתי הוא : 1 > 2 > 1 >2 > 2 והעלתי גרף מנוע ל 100%.
המנוע מתחמם עדיין אך פחות מה Setup הקודם.
עכשיו אחרי טיסה של 6.5 דקות (ב Idle די מאומצות) בבדיקה אחרי נחיתה הייתי יכול לנגוע במנוע ללא הגבלה.
שוב...חם מאוד, אבל נראה לי שסביר.
אורי
ההמלצה הי כמו ב(42)90% מכוונים בשלט,בהצלחה