ציטוט נכתב במקור על ידי giluriel צפיה בהודעה
דברתי על זה עם חבר טוב דווקא אתמול ואני חייב מילה אחת בעניין הזה:
קח מסוק רע. פשוט ח*א של מסוק ושים אותו בידיים של התותחים שיש כאן והוא יטוס.
יעלה וירחף והכל ייראה בסדר. לא תחרות של Szabo אבל .. טס.

קח את אותו מסוק ותן אותו למתחיל הוא יתרסק בעודו על הקרקע !

אני לא מטיס מנוסה או משהו כזה. מישהו בשטח ביקש ממני לפני שבוע להרגיש את המסוק שלו.
תאמין לי - לקחתי את השלט ואמרתי תודה אחרי שהורדתי אותו בחזרה למטה שלם.
המסוק מחריד !!! אני מרחם על הבן-אדם שכבר 3 - 4 חודשים בא לשטח ובמקום ללמוד להטיס הוא לומד .... האבקות עם המסוק.
אם היה לו כלי נורמלי הוא מזמן מזמן היה טס בכיף.

עכשיו - אני לא אומר ללכת לקנות את הסטאפ הכי מפוצץ שיש אבל בהחלט לשקול מסוק יציב שמחזיק את עצמו. (ד"א, ראיתי לא פעם אנשים שכשהמסוק שלהם מכוון טוב הם משפוט עוזבים את הסטיקים ומצליחים להשאיר אותו ככה 20 .. 30 שניות ויותר)
זה כלי ששווה ללמוד עליו איך להטיס.

(ד"א, זה גם סוג של מדד למי שמכוון לך את המסוק .. ! אם הוא מביא אותו למצב הזה - המסוק מכוון. ואם כל מה שהוא יודע לעשות זה להראות לך איך הוא מחזיק אותו בריחוף .. .. אז חבל על הזמן. לא מכוון ולא בטיח. פשוט הבןאדם יודע לרחף ***חח )

:-) בהצלחה
איך אומרים "............נפלתי ברצפה....." למקרא דבריך!!!

20-30 שניות ללא מגע בסטיקים מדהים !!!! מה קורה אחרי 30 שניות ??? מה מפריע לו לרחף בלי סטיקים 5 דקות?? בטח זה שכוון לך עשה עבודה גרועה.

גם mCX אי אפשר לעזוב 20-30 שניות מדהים!!! אז כל מה מה שאנשים חושבים ש ה mCX יציב זה פשוט לא נכון???

אז מה שאתה אומר זה שבשלב הלימוד עם מסוק מכוון כהלכה אין צורך ללמוד רחוף. פשוט מרימים אותו לגובה 1.5 מטר ונותנים לו לרחף ופעם ב 30 שניות נותנים תקון קטן וזהו.

אפילו בסימולטור אם מסוק אידיאלי מכוון פיקס בלי רוח וכו' המסוק לא עומד במקום 30 שניות.