ציטוט נכתב במקור על ידי bendisar צפיה בהודעה
לדעתי, חד משמעית לא, אני חושב שלתת לחנות לעשות את כל עבודת ההרכבה זו טעות ואני גם אסביר למה.
אם אתה קונה מסוק RTF (כלאמר מוכן לטיסה), או לחילופין נותן לחנות או עסק כלשהוא להרכיב עבורך את המסוק. אז אמנם אתה מרוויח זמן מכיוון שלכאורה, לא "ביזבזת " זמן על הרכבה, אבל במקרה ויש בעיה במסוק, או שהוא התרסק, או כל בעיה אחרת אשר יש צורך בידע מסויים כדי לפתור אותה, אז אותו אחד שנתן לחנות להרכיב לו את המסוק לא ידע איך לפתור או לתקן, ואז צריך לבזבז עוד כסף (וזמן) על ללכת לחנות שתתקן את הבעיה, אבל אם מתחיל קונה את המסוק שלו כקיט (כלאמר לא מורכב) אז אותו מתחיל יכול בעזרת האינטרנט, ובעזרתם של אנשים רבים בפורום הזה שיכולים לעזור לו, אז אותו מתחיל יכיר את מבנה המסוק, ולכן גם ידע לפתור ולתקן בעיות, ואם יש בעיה שלא מצליחים לתקן, אז בשביל זה יש את הפורום
אני אישית כשקניתי קיט של קופטר איקס (SE V2) פירקתי אותו לחלוטין והרכבתי מחדש (אפילו החלקים שהגיעו מורכבים מהמפעל כמו מערכת הראש הזנב והשלדה) ובכך קודם כל השגתי שקט נפשי, כי אני יודע שהמסוק שלי לא יתרסק באשמת הרכבה לקויה של מישהו אחר, וגם אני בעצמי הרווחתי הרבה ידע
מקווה שעזרתי
אלעד דב
מה אתה אומר...

היום קיבלתי חלק ללאמה V4 (שבמקרה הגיעה RTF) אגב זה ציר ראשי, די מסובך לא?

ואיזה קטע? הצלחתי להחליף...
מה תגיד?