גם אני באותה השאלה ( הראשונה ) של פותח התרד ...
יש לי קרוב שצריך להגיע לארץ ... הייתי בטוח שאני אגיד לו להביא לי ... עכשיו אני קצת מעורער S:
גם אני באותה השאלה ( הראשונה ) של פותח התרד ...
יש לי קרוב שצריך להגיע לארץ ... הייתי בטוח שאני אגיד לו להביא לי ... עכשיו אני קצת מעורער S:
חברים יקרים ...
חשבתי על זה בצורה הפוכה ...
Zvok ..
פרסם הודעה שאתה רוצה לקנות ! שלט DX6i .....
Have I sad enough ??
בוא ניראה כמה הצעות תקבל :-)
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
יש לי 1 למכירה ב-550 שקל![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
מזל שיש FUTABA
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
על מנת לעבוד עם משדרים הפועלים ברזולוציה של 2048 וזמן תגובה מהיר יותר יש לעבוד עם המקלטים המתאימים.
מקלטים כמו: AR9000/ JR 921, AR7100/R ,מקלט ה-12 ערוצים למיניהם ומקלט ה-9 החדש לדאונים.
מידע נוסף:
http://www.spektrumrc.com/Products/D...ProdID=SPM2731
http://www.spektrumrc.com/ProdInfo/F..._Insert_HR.pdf
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 29-06-2009 בשעה 21:39:52.
הזמן תגובה מהיר מורגש בהטסה ? או שזה סתם גימיק ?
ואיך אני יודע אם השלט הוא ה"חדש"
אשמח לתשובה
תודה
על השלט רשום המודל, אם זוהי גרסת ה-SE זהו הדגם החדש.
מערכות ה2.4 היום מאוד מהירות, ונתונים ברמה הזו לא תמיד מורגשים בפועל, בעיקר על הנייר.
מטיס מקצועי לרוב יבחין בהבדל מסויים, אך לא משהו מיוחד.
יסלחו לי המבינים יותר אבל לדעתי האישית בסטאפים נוטפי ה-"סיניות" שמומלצים כאן לא פעם - אף אחד (ובטח ובטח שלא מתחילים) ירגישו בהבדלים בין DX7 רגיל ל- SE.
אנחנו מדברים על הבדל שהוא קטן הרבה יותר מזמן התגובה של הסרוואים האמרוים.
מה שכן, מטיס טוב באמת, שיילך לסטאפים שנחשבים מובילים בעולם - ז"א, סרוואים דיגיטליים של החברות המובילות (JR, HITEC, SAVOX .. כל הליגה הזאת...) יכול להרגיש בהבדל
(ושוב יסלחו לי כאן כולם - או הרוב: סטאפים כאלה לא נמצאים על המדפים של הסיני ואפילו לא ראיתי את זה ברוב ההמלצות שהיו כאן).
:-) גיל
אז לטייס הממוצע לא צריך להיות הבדל בין ה רגיל ל SE ... חוץ מזה שהבנתי שהורידו כמה אפשרויות ב SE ...
תודה על העזרה עזרתם לי להחליט עוד החלטה לאוסף ;]
TOOLY אתה צודק במה שאתה אומר אם אתה קורא את הספר של היצרן !
אתה מוזמן לקפה אצלי באילת ולראות את התגובות על אותו מקלט (AR6000)
עם שלט DX6I ועם השלט DX7SE !
יותר מזה אתה יכול לראות בסרטונים שלי באתר של מטיסי אילת מה אני עושה
עם השלט החדש ואני מדבר על הסרטונים אחרי ה-15.06.09
אין ספק שעם מקלטים מתאימים יהיה הבדל יותר רציני אבל גם ה-AR6000 מגיב
מהר מאוד לעומת השלט DX6I וזה לא מהספר זה מהשטח !!!
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
הסתכלתי,ולא מצאתי טענות חוץ מטעויות אנוש של אנשים שלא יודעים להשתמש ב-DX7. לא ראיתי שהשלט מתפרק או לא תומך במיקסים,דיפרנציאלים ועוד...
תרשה לי לנחש,יש לך DX6I ? אם כן אז זוהי תופעה ידועה בכלכלה ובפסכולוגיה שנקראת- אפקט הבעלות- :למי שיש מוצר מסוים הוא מאוהב במוצר ומשכנע את עצמו ואת הסובבים אותו שהמוצר שלו מושלם.
אגב לי אין ולא היה לי DX7 ואני לא ממליץ עליו מנסיון אישי,אבל DX6I היה לי לצערי...
נערך לאחרונה על ידי leetal; 30-06-2009 בשעה 11:03:13.
דוד,
אני לא מכיר את המושג בכלכלה אבל זו בהחלט תונה אנושית ידועה והיא באה לידי בטוי בצורה חדה בפורומים ובשרשורים השונים. ולעצם הענין אינני מאוהב בהחלטות קלוקלות שאני עושה ובודאי לא ב DX6i ואם היה לי DX7 גם בו אני לא חושב שהייתי מתאהב ......
אני למשל קניתי Lama V4 ודי מהר הבנתי שעשיתי טעות. לא בזבזתי הרבה זמן וקרקעתי אותו ללא השקעות מיותרות כמו מנועי brushless וחבורי CNC (נדמה לי שזה עתה מכרת את ה Lama הכי טובה בעולם למשהו)זה נשמע כמו לשים מנוע של פרארי על חיפושית
בינתיים ה DX6i משרת אותי באופן משביע רצון. יתכן ובעתיד אחרי שאהיה טייס מעולה כמו אלון נבון (אולי בגלגול הבא וגם זה בספק) אולי ה DX7 הדפוק שכולם מתלוננים עליו לא יספיק לי ואני אקנה משהו זול וטוב יותר....או שאתה תמכור לי אותו ברבע מחיר כי תרצה איזה שלט שהמתכנן שלו עוד אפילו לא יודע שהוא יתכנן אותו.
הרי הדברים האלה הם לא נצחיים....... כמו בכל המוצרים האלקטרונים איך שקנית הם כבר מיושנים והחדישים הם יותר משוכללים ויותר זולים.
רק תראה את ההתפתחות של ההובי הזה בשנים האחרונות ואת המוצרים החדשים שיוצאים כל חודש.
כמה זמן יש קימת הטכנולוגיה של ה 2.4 ?? כמה זמן נפוצה טכנולוגית ה lipo לבטריות??
ZVOK אל תזלזל ביכולות שלך בתור מטיס !
אני מטיס בסה"כ 6 חודשים ותראה לאן הספקתי להגיע !
הכל ענין של אימונים ותפיסה ובוא לא נשכח כסף !
וגם אם נשמיט את ענין הכסף עדין יש לנו את היכולות להגיע לרמה גבוהה !
לגבי הטכנולוגיה אתה שוב צודק אבל הכל ענין של מה שהמטיס צריך !!!
כשאני החלטתי להחליף את השלט שלי קיבלתי כל מיני המלצות והצעות.
בין אם זה פוטאבה ובין אם זה ספקטרום.
בסופו של דבר קניתי את מה שהכי אידאלי בשבילי ומה שמתאים לי מכל הבחינות.
גם אם יצא DX9 אני מסתפק במה שיש לי כי יותר מזה יהיה כבר מוגזם בשבילי.
אבל כמו שאני תמיד אומר "כל אחד והכיס שלו וההחלטות שלו".
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
אפקט הבעלות
בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים,אתה תמשיך להמליץ על ה-DX6I בניגוד לדעתם של רוב מחזיקי השלט הזה וכל אלה שנפתרו ממנו... ואני ימשיך להזהיר את אלה שמתכונים לקנות אותו...
אני קניתי את הלמה ושידרגתי אותה למנועי בראשלס. נהנתי מתהליך ההסווה וסיפקה אותי ההצלחה, לאחר מכן נהנתי להטיס אותה-זה בעני כמו ללכת למסעדה טובה משלמים הרבה כסף להנאה קצרה...
בסוף מיציתי את הלאמה ומכרתי אותה ,הבחור שקנה יוכל להנות ממנה וזה מוסיף לי עוד סיפוק.
ביננו, כל התחביב הזה הוא סתם לזרוק הרבה כסף בכדי להטיס כמה דקות בסוף השבוע (השריטה הזו משותפת לכולנו)
דוד וגיל
אני מסכים עם שניכם.
אני לא זוכר שהמלצתי על הDX6i או שללתי את הDX7. הכל זה ענין של עלות תועלת זה הכל.
אתם רשאים להמליץ על מה שאתם רוצים ואני מכבד את זה לחלוטין.
אם זה הרושם שקבלת אני חושב שלא העברנו מסר נכון ודווקא חשוב לי (אישית לפחות) להעביר אותו.
בוא ניקח את זה למקום אחר:
אני לא הייתי קונה (וגם לא ממליץ) על DX6 נקודה.
ללא פונקציה של תקציב ל- DX7. מי שרוצה להישאר בתחום התקציב של DX6 שימצא משהו אחר בכסף הזה ולא ספקטרום.
זה המסר הראשי.
מעבר לכך, כמסר משני - מי שיכול להגיע ל- DX7 יעשה מהלך מצויין לדעתי.
אולי עכשיו הצלחתי![]()
![]()