ציטוט נכתב במקור על ידי leetal צפיה בהודעה
מעין כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון לאורך כל הדרך,אם אתה לא הבנתה אותי,יש בעיה אצלי
אנסה להיות יותר מובן:
1.רק למי שיש שלט JR מודולרי יכול לתקוע את המודול לשלט,רמת מתח ה-PPM ומתח הכניסה מתאימים לחלוטין.כאמור יש רק למנוע קצר ביציאת ה-6V .אפשר למנוע את הקצר במודול בלבד ,ואז אתה לא צריך לחתוך רגל או לעקם אותה בשלט,השלט שלך נשאר כמו שהוא יצא מהמפעל.
2.אני הרכבתי מודול שנישלף מהשלט הסיני(לפני שהוא התחיל למכור מודולים בנפרד),לפני השליפה ראיתי באוסילוסקופ שרמת ה-PPM היא הסביבות ה-4V ,והסנוואה מוציא 10V ,לכן בניתי מחלק מתח עם נגדים(11K/10K).
3.בשלט של פוטאבה העינין מעט יותר מסובך,ראה איך שחר בן-דוד עשה.
4.עם המודול שעכשיו הסיני התחיל למכור,ההסווה תהיה יותר פשוטה כי מחלק המתח ווסט המתח כבר בנויים בתוך המודול(שלא כמו בהסווה שאני ושחר עשינו)ולכן כנראה יהיה מספיק רק לספק למודול מתח סוללה ואות PPM(שאותו אפשר יהיה לקחת מיציאת הטרינר).

בכל מקרה אני הזמנתי לעצמי את המודול החדש,ואני מתכוון להרכיב אותו לשלט JR מודולארי ואז אבדוק הכל ,והעדכן
עכשיו הבנת לאן אני מכוון בנית מחלק מתח לכל שלט זה קוץ בתחת
אגב זאת גם רק חצי בעיה כי ב 2.4 SPEKTRUM/JR רצפת הפולס היא לא אפס ביציאת הטריינר! ככה זה ב DX6 שלי ו JR9303 (אני לא יודע אם זה גם ב DX7 אבל אני כמעט בטוח)
זה באסה, אני יודע, אבל אני מצאתי איך להתחבר מצאתי את הPPM ה"טהור" על מודול השידור עצמו עם רצפת פולס = 0. אם זה חשוב למישהו אצלם תמונה בערב.. ככה הצלחתי להשמיש שלט DX6 להמרות הללו לפני כמה חודשים.
עכשיו יש לי קצת סלט.. אתה אומר שב JR זה מתאים בול. האם רצפת הפולס ב JR רגיל שונה מ 2.4? אני חושב שכן.. האם מישהו ניסה לעבוד עם כבל טריינר כאשר מחברים 72 ו 2.4?

מה טווחי הפולסי VOLTS (+,-) שהמודול רוצה לקבל?