שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 44 מתוך 44

נושא: סוף סוף זה הגיע

תודה!
    3
    הודה 58 פעמים ב 45 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: סוף סוף זה הגיע

העניין של 2.4 מול 72 אינו אפילו מי עובד יותר טוב אלא שב 72 כבר נתקלתי במקרים שאנשים ריסקו טיסנים כי מישהו הדליק בטעות משדר על אותו תדר ואפילו כמעט הגיעו לאלימות.
    ב 72 יש מקומות הטסה (מישור אדומים לדוגמא) שלא ניתן להשתמש במקלטי קורונה בגלל הפרעות אז אתה מחוייב למקלטים יקרים.
    המחיר המצחיק של המודול והמקלטים ממש צועק לבצע את ההמרה ובייחוד כשאתה נשאר ביד עם אותו משדר שאתה רגיל אליו ועם סט ההגדרות שהגדרת.

איתי

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    חלילה מלדבר על אמינות. לא לזה אני חותר.
    דוד מה שאני שואל זה למה לא לחבר את זה פשוט ליציאת ה PPM ולתת מתח ממקור אחר? ככה לא צריך לשנות,לעקם,לחתוך ולקצר שום דבר...
    מעין,אני מדבר על מי שיש לו שלט JR בלבד,שאצלו המודול נכנס בול למקומו,ומה שנשאר זה לדאוג שהמודול לא יקצר את יציאת ה-6V בשלט.כמו שתיארתי קודם פעולה שיכולה לקחת כמה שניות .

למי שאין שלט JR יכול להשתמש ברעיון שלך (בטח בשלטים יוקרתיים).הנה בתמונה משהו שעשה את זה עם מודול של HASAN:
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	090125-142450.jpg‏ 
Views:	88 
Size:	37.9 קילובייט 
ID:	11254  

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי leetal צפיה בהודעה
    מעין,אני מדבר על מי שיש לו שלט JR בלבד,שאצלו המודול נכנס בול למקומו,ומה שנשאר זה לדאוג שהמודול לא יקצר את יציאת ה-6V בשלט.כמו שתיארתי קודם פעולה שיכולה לקחת כמה שניות .

למי שאין שלט JR יכול להשתמש ברעיון שלך (בטח בשלטים יוקרתיים).הנה בתמונה משהו שעשה את זה עם מודול של HASAN:
    עכשיו נתת לי (נטעת בי) רעיון חביב, אם ניקח חצובה "דרימרית" ונחבר אליה את המודול חסן/מלך/כתר/סביבון ( נחמד לתרגם לא?) וניקח כבל חניך מדריך (ארוך מספיק) שאת קצהו נקטום ונחבר בצורה יפה למודול, נרוויח טווח כי האנטנה תהיה מוגבהת וגם נחסוך חשיפה לקרינה.... המממ יכול להיות מעניין
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה לא רק לשלטים שלי... אני מאוד לא אוהב את הרעיון של לחתוך רגל או לעקם אותה..
    אבל אהה! יש בעיה!
    חיברת פעם יציאת PPM טריינר Oscilloscope? האם אתה לא מזהה בעיה?

רמז:
    מה טווח ה VOLTS שמוציאה היציאה? מה טווח ה VOLTS שיוצא למודול השידור? האם יש עוד הבדלים? האם זה מהווה בעיה?
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    עכשיו נתת לי (נטעת בי) רעיון חביב, אם ניקח חצובה "דרימרית" ונחבר אליה את המודול חסן/מלך/כתר/סביבון ( נחמד לתרגם לא?) וניקח כבל חניך מדריך (ארוך מספיק) שאת קצהו נקטום ונחבר בצורה יפה למודול, נרוויח טווח כי האנטנה תהיה מוגבהת וגם נחסוך חשיפה לקרינה.... המממ יכול להיות מעניין
    אני אישית לא אוהב את זה.. אתה פחות נייד בשטח. היכולת שלך להגיב לקריאות "רדיו!@#!@#$ אין לי רדיו!@#!@" מוגבלת
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי דוד,

מהיכן התמונה הזו הגיעה ? מעניין אותי איך עשו זאת.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה לא רק לשלטים שלי... אני מאוד לא אוהב את הרעיון של לחתוך רגל או לעקם אותה..
    אבל אהה! יש בעיה!
    חיברת פעם יציאת PPM טריינר Oscilloscope? האם אתה לא מזהה בעיה?

רמז:
    מה טווח ה VOLTS שמוציאה היציאה? מה טווח ה VOLTS שיוצא למודול השידור? האם יש עוד הבדלים? האם זה מהווה בעיה?
    מעין כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון לאורך כל הדרך,אם אתה לא הבנתה אותי,יש בעיה אצלי
    אנסה להיות יותר מובן:
    1.רק למי שיש שלט JR מודולרי יכול לתקוע את המודול לשלט,רמת מתח ה-PPM ומתח הכניסה מתאימים לחלוטין.כאמור יש רק למנוע קצר ביציאת ה-6V .אפשר למנוע את הקצר במודול בלבד ,ואז אתה לא צריך לחתוך רגל או לעקם אותה בשלט,השלט שלך נשאר כמו שהוא יצא מהמפעל.
    2.אני הרכבתי מודול שנישלף מהשלט הסיני(לפני שהוא התחיל למכור מודולים בנפרד),לפני השליפה ראיתי באוסילוסקופ שרמת ה-PPM היא הסביבות ה-4V ,והסנוואה מוציא 10V ,לכן בניתי מחלק מתח עם נגדים(11K/10K).
    3.בשלט של פוטאבה העינין מעט יותר מסובך,ראה איך שחר בן-דוד עשה.
    4.עם המודול שעכשיו הסיני התחיל למכור,ההסווה תהיה יותר פשוטה כי מחלק המתח ווסט המתח כבר בנויים בתוך המודול(שלא כמו בהסווה שאני ושחר עשינו)ולכן כנראה יהיה מספיק רק לספק למודול מתח סוללה ואות PPM(שאותו אפשר יהיה לקחת מיציאת הטרינר).

בכל מקרה אני הזמנתי לעצמי את המודול החדש,ואני מתכוון להרכיב אותו לשלט JR מודולארי ואז אבדוק הכל ,והעדכן
    נערך לאחרונה על ידי leetal; 05-07-2009 בשעה 13:04:26.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מעין כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון לאורך כל הדרך,אם אתה לא הבנתה אותי,יש בעיה אצלי
    אנסה להיות יותר מובן:
    1.רק למי שיש שלט JR מודולרי יכול לתקוע את המודול לשלט,רמת מתח ה-PPM ומתח הכניסה מתאימים לחלוטין.כאמור יש רק למנוע קצר ביציאת ה-6V .אפשר למנוע את הקצר במודול בלבד ,ואז אתה לא צריך לחתוך רגל או לעקם אותה בשלט,השלט שלך נשאר כמו שהוא יצא מהמפעל.
    2.אני הרכבתי מודול שנישלף מהשלט הסיני(לפני שהוא התחיל למכור מודולים בנפרד),לפני השליפה ראיתי באוסילוסקופ שרמת ה-PPM היא הסביבות ה-4V ,והסנוואה מוציא 10V ,לכן בניתי מחלק מתח עם נגדים(11K/10K).
    3.בשלט של פוטאבה העינין מעט יותר מסובך,ראה איך שחר בן-דוד עשה.
    4.עם המודול שעכשיו הסיני התחיל למכור,ההסווה תהיה יותר פשוטה כי מחלק המתח ווסט המתח כבר בנויים בתוך המודול(שלא כמו בהסווה שאני ושחר עשינו)ולכן כנראה יהיה מספיק רק לספק למודול מתח סוללה ואות PPM(שאותו אפשר יהיה לקחת מיציאת הטרינר).

בכל מקרה אני הזמנתי לעצמי את המודול החדש,ואני מתכוון להרכיב אותו לשלט JR מודולארי ואז אבדוק הכל ,והעדכן
    עכשיו הבנת לאן אני מכוון בנית מחלק מתח לכל שלט זה קוץ בתחת
    אגב זאת גם רק חצי בעיה כי ב 2.4 SPEKTRUM/JR רצפת הפולס היא לא אפס ביציאת הטריינר! ככה זה ב DX6 שלי ו JR9303 (אני לא יודע אם זה גם ב DX7 אבל אני כמעט בטוח)
    זה באסה, אני יודע, אבל אני מצאתי איך להתחבר מצאתי את הPPM ה"טהור" על מודול השידור עצמו עם רצפת פולס = 0. אם זה חשוב למישהו אצלם תמונה בערב.. ככה הצלחתי להשמיש שלט DX6 להמרות הללו לפני כמה חודשים.
    עכשיו יש לי קצת סלט.. אתה אומר שב JR זה מתאים בול. האם רצפת הפולס ב JR רגיל שונה מ 2.4? אני חושב שכן.. האם מישהו ניסה לעבוד עם כבל טריינר כאשר מחברים 72 ו 2.4?

מה טווחי הפולסי VOLTS (+,-) שהמודול רוצה לקבל?

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עכשיו הבנת לאן אני מכוון בנית מחלק מתח לכל שלט זה קוץ בתחת
    אגב זאת גם רק חצי בעיה כי ב 2.4 SPEKTRUM/JR רצפת הפולס היא לא אפס ביציאת הטריינר! ככה זה ב DX6 שלי ו JR9303 (אני לא יודע אם זה גם ב DX7 אבל אני כמעט בטוח)
    זה באסה, אני יודע, אבל אני מצאתי איך להתחבר מצאתי את הPPM ה"טהור" על מודול השידור עצמו עם רצפת פולס = 0. אם זה חשוב למישהו אצלם תמונה בערב.. ככה הצלחתי להשמיש שלט DX6 להמרות הללו לפני כמה חודשים.
    עכשיו יש לי קצת סלט.. אתה אומר שב JR זה מתאים בול. האם רצפת הפולס ב JR רגיל שונה מ 2.4? אני חושב שכן.. האם מישהו ניסה לעבוד עם כבל טריינר כאשר מחברים 72 ו 2.4?

מה טווחי הפולסי VOLTS (+,-) שהמודול רוצה לקבל?
    בדקתי לך עכשיו ב-JR ביציאה למודול, אות ה-PPM הוא 10V והריצפה היא 0 .ז"א שהמודול הסיני מצפה לקבל אות PPM של 10V. זה מספק אותך?רוצה שאבדוק עוד משהוא? אז בכיף...
    אגב,אם בשלטים מסוימים האות רוכב על רמה של DC אז אפשר לחסום את ה-DC עם קבל(Capacitor) בטור לחיבור ה-PPM.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה על הבדיקה, זה אומר לדעתי שאי אפשר לחבר שלט של 72 ל 2.4
    אני חושב שכדאי שנעשה טבלה איזה שינויים דרושים בכל שלט.
    לצערי אין לי גישה יום-יומית לציוד כזה.. אפשר לפתוח שרשור ב"מדריכים" וכל פעם להוסיף לו מידע.
    מה אתה אומר?

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

למה? לא יכול להיות שבנו את כל המעגלים כך שהם אדישים לתחום המתחים המלא ומסתפקים רק בחלק מהטווח שלו? אולי אפילו מתאימים עצמם באופן אוטומטי למתח הנכנס ומחלצים רק את הפולסים משם?
    להבנתי ב PPM המידע מועבר ע"י שינוי תזמון שידור הפולס ולא בעזרת האמפליטודה שלו. או שלא?
    Protos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build Log
    EasyStar
    (Walkera 4#3B (HP03S, HP03T

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני חושב שכדאי שנעשה טבלה איזה שינויים דרושים בכל שלט.
    לצערי אין לי גישה יום-יומית לציוד כזה.. אפשר לפתוח שרשור ב"מדריכים" וכל פעם להוסיף לו מידע.
    מה אתה אומר?
    לא הבנתי,למה אתה מתכוון אי אפשר לחבר שלט 72 ל-2.4? אתה מתכוון לחיבור טרנר בין 2 שלטים 2.4 ל-72?

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן, זה בדיוק מה שאני אומר ולכן גם חיבור המודול ליציאת שלט JR 72 ושלט JR 2.4 אמורה להיות שונה מבחינת תחומי מתח הפולס.
    אני מנסה להראות שיש פתרון לבעלי 2.4 ללא מודול מתחלף שורצים עדין מקלטים סיזלים.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן, זה בדיוק מה שאני אומר ולכן גם חיבור המודול ליציאת שלט JR 72 ושלט JR 2.4 אמורה להיות שונה מבחינת תחומי מתח הפולס.
    אני מנסה להראות שיש פתרון לבעלי 2.4 ללא מודול מתחלף שורצים עדין מקלטים סיזלים.
    חיבור מודול 2.4 נוסף על המקורי בתוך השלט או ביציאת הטרנר,כתבתי על זה קודם.
    האם לזה אתב מתכוון? אם כן לא ניראה לי שתהיה בעיה לבצע את זה, ואפילו אפשר יהיה להוסיף כפתור שיימתג בין 2 המודולים של ה-2.4.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מעין זה בטח יעניין אותך הוספה של מודול נוסף ל-DX7.
    ועוד אחד לפוטאבה FASST כשהמודול חיצוני(זה בצרפתית)
    שניהם עשו את התוספת עם מודול HASAN אבל אפשר גם עם מודול סיזל אחר.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מכיר את כל הקישורים ששמת בכל זאת אני רוצה לתת מדריך שיאפשר לכל אחד להוסיף כזה מודול ללא פתיחת השלט מה ששחר, אני ואתה יודעים לעשות רוב האנשים מפחדים ובצדק: נזקים, אחריות לא תקפה ועוד ועוד. אם מחברים את המודול ביציאת הטריינר כל אחד יכול לעשות זאת ושום דבר לא נפגע.
    זאת דעתי..

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בדיקה מקיפה שמשהו עשה למודול הזה.
    הדיווח בפורום שודי , תרגום לאנגלית בעזרת Google translate.
    כצפויי התוצאות מרשימות.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הגיע מקלט 8 ערוצים ב13$

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

הרשאות פרסום