מחזיק אצבעות לכל המתחרים שלנו שלא תפרשו אותי לא נכון אני רק רוצה להכניס מוטיבציה בילדים אני מקווה שהם רואים מה אנחנו כותבים להם מפה
מחזיק אצבעות לכל המתחרים שלנו שלא תפרשו אותי לא נכון אני רק רוצה להכניס מוטיבציה בילדים אני מקווה שהם רואים מה אנחנו כותבים להם מפה
ג.י.א משרד להנהלת חשבונות
חברות עצמאים ושכירים
כל הכבוד לכם!!!!!!
תותחים אחד אחד!!!
חברה , כרגע נכנסו למלון, אוי איזה יום ארוך ומפרך עם 38 מעלות בחוץ,
אז ככה, התחרות התחילה בצהריים, החברה של ה-EXPERTS נהנו מחוסר הרוח בשעות הצהריים , תותי לאחר שראה כיצד המטיסים לפניו הטיסו , פתאום צבר בטחון ואמר ,וולאה יש לי סיכוי להצליח, תותי שבחר סט תרגילים יחסית מורכב בעל ערך ציוני גבוה ביצע טיסה מעולה ובאמת התוצאות היו מעולות, מקום שלישי ורגל אחת בגמר,שפורסמו התוצאות כולנו התרגשנו , ואפילו לאבא משה נראתה דימעה קטנה בעין
לאחר מכן היו קצת טיסות הדגמה של חברת ELYQ שהציגה גרסא עדכנית למסוק ה-50 שלהם, נראה כי הם הצליחו לפתור לא מעט מהבעיות שהיו בגרסאות הקודמות, המטיסים של ELYQ היו : דני זאבו (שריסק בטיסה...), ניר מאירי ודניאל קצב שנתנו הופעה מעולה.
ואז התחיל מקצה ה- MASTERS וגם הרוח התחילה להשתולל, לוקאס ריבה (האלוף אשתקד) ואלון ברק ניתקלו ברוח החזקה ביותר באותו יום , לוקאס ריסק בתרגיל האוטורוציה את המסוק לאחר שאיבד אנרציה ואלון שהיה מיד לאחר לוקאס הצליח באותו תרגיל להנחית את המסוק בשלום,בסה"כ שניהם עם מצב הרוח, הצליחו לא רע, הרוח קצת ירדה ואז במקצה אחד לפני האחרון דניאל נתן טיסה יפה ומדויקת שנתנה לו ניקוד גבוה מאוד.דניאל סיפר שזה היתה אחת הטיסות שהוא הכי נהנה מהן, פשוט הכל זרם לו.
כרגע דניאל במקום ה-4 ואלון במקום ה-10, כל 11 המקומות הראשונים ב-MASTERS צמודים מאוד בנקודות , הרמה של המטיסים גבוהה מאוד, ולמעשה התחרות פתוחה לגמרי בשלב הזה
לפנות ערב נערכו עוד מספר הדגמות של מסוקים , אבל כבר אין כוח לכתוב עליהן....
אני אעלה תמונות יותר מאוחר,
לילה טוב
גיא
נערך לאחרונה על ידי guyro; 25-07-2009 בשעה 00:53:50.
תמונות של אתמול:
אורי לא ליד המחשב כרגע אך ביקש לעדכן את כולכם במתרחש בשידור חי
דניאל קצב מקום 6
אלון ברק מקום 4
במצטבר הכללי:
דניאל קצב מקום 4
אלון ברק עלה למקום ה7
מחר היום האחרון עם המוזיקה והגמרים.
התרגשות גדולה אצל כולנו! המקומות שהחבר'ה הגיעו פשוט מעולים!
שיהיה בהצלחה לכולם!!!
מחזיקים לכם אצבעות ...
תצליחו חברה ..
אלון אתה פשוט גדוווווווווווול
אוהבים אותך
טיסנאות זה עולם,יש בו הכול
תוצאות נהדרות היום!!
אלון נתן בראש והגיע למקום רביעי בFREE STYLE
מקום שביעי בכללי.
דניאל קצב מקום 4 בכללי.
תותי כרגע במקום 5 - בשעה הקרובה יתחרה בטיסה במוסיקה, נחזיק לו אצבעות שיעלה לגמר!!
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600
איזה תותחים
חברות עצמאים ושכירים
דניאל, אלון ואיתן הגדולים מכולם וכל מילה מיותרת !
איתן - מחזיקים אצבעות חזק, שחקת אותה בגדול.
דניאל ואלון - בהצלחה מחר !!!
אנחנו כל כך גאים בכם !
בשם טייסת העמק
אורי
נערך לאחרונה על ידי ori_lavee; 25-07-2009 בשעה 18:57:23.
תותי סיים מקום שמיני.
חבל שלא הגיע לגמר אבל כבוד גדול!
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600
איתן גולשטיין הדבר הגדול הבא
שנה הבאה מקום ראשון ב Masters
חברות עצמאים ושכירים
שמעתי שמועה שחן יתחרה בשנה הבאה...יהיה מעניין
אני רק מקווה שלא תהיה בעייה עם כיווני הרוחות....![]()
Futaba 10CHG
Raptor 90
Raptor 50
Sukhoi 29 140S Sebart
EF Extra 300 91
לאט לאט, הדרך למקום ראשון במאסטרס לא כזאת קלה - תחגוג על ההישג המדהים של הילד השנה.
הסוד הוא לשפוט למשהו הגיוני ולהגיע כמה שיותר גבוה, ולא גבוה מידי ואז לחזור מתוסכלים ומיואשים (תראה את אלון - שפטו להשתחל לעשיריה, והם בהחלט עולים על הציפיות כרגע).
אני מקווה ששנה הבאה לא רק חן יתחרה אלא גם עוד המון תותחים אחרים שמשום מה החליטו להיעדר השנה מהתחרות, ומנעו ממנה ומהמתחרים לקפוץ עוד כמה רמות מעלה...
פשוט יוצא מן הכלל. הרבה כבוד מכולם.
עלו והצליחו !
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
סיכום היום:
הטמפ' בחוץ ירדו כמה מעלות היה אפילו מעונן חלק מן הזמן ורוח חזקה שמגיעה במשבים פתאומים
מקצה ראשון היה FREESTYLE ל- EXPERTS , המקצה מוקצב בזמן של 3 דקות, תותי סיים 12 ובסיכום הכללי 5 ,
המקצה הבא היה FREESTYLE ל- MASTERS , אלון ודניאל נתנו טיסות טובות אבל ניק מקסוול ודנקן אוסבורן נתנו הופעה שמי שנכח מבין למה הם בין הטובים בעולם, נישארתי עם פה פעור ,איזה רמה כאלו תרגילים יצירתיים
מה ששכחתי לספר זה של- EXPERTS תולים את לוח התוצאות ואילו ל- MASTERS קודם כל מכריזים אותם וזה נורא מלחיץ...
די ציפינו לתוצאות סבירות ואז התחילו להכריז על התוצאות , איזה לחץ היה שם, ואז הכריזו שאלון קיבל מקום 4 ובכללי 7 ודניאל קיבל מקום 6 ובכללי 4 , כל המתח שנצבר מהיום שלפני השתחרר, כרגע הסיכוי לעלות לגמר גבוה
מקצה אחרון להיום היה המוסיקה ל- EXPERTS , תותי נתן את ההופעה הכי טובה שם לדעת כל הקבוצה הישראלית , אך השופטים חשבו אחרת ותותי דורג 15 ו-8 בכללי, וזה אומר שתותי לא נכנס לגמר...אבל אני חייב להגיד לכם - כל הכבוד לתותי האומץ שנדרש להופיע לתחרות פעם ראשונה בחיים ועוד איזה תחרות- דירוג בעשירייה הראשונה !!! , כל הכבוד - תותי רק גאווה עשה לנו
מחר בבוקר מקצה מוסיקה ל- MASTERS , אלון ודניאל ממש הראשונים לפתוח את המקצה, כולנו מחזיקים אצבעות, דירוג בחמישיה הראשונה והם בגמר.
במהלך היום היו הרבה טיסות הדגמה של היצרנים , ניר ודניאל ממשיכים לתת הופעות מדהימות עם מסוקי ELYQ.
אין לי כוח לטעון תמונות היום, פשוט עייף מיידי
גיא
תודה על העדכונים.
התוצאות מדהימות!
כל הכבוד!!!
מאחלים לכם את כל ההצלחה שבעולם מחר.
דניאל ואלון אני מחזיק לכם אצבעות והלוואי תעלו שניכם לגמר לא יהיה מאושר כמוני!
איתן שיחקת אותה בענק שנה אחת וכבר מדורג בעשיריה הראשונה ב 3DM כבוד!!!!![]()
אהלן גיא, אודה לך אם תוכל לענות?
יש סיבה שניק הגיע למקום 10 בפריסטייל אם הטענה הרווחת היא להיפך?
המון בהצלחה ביום המכריע, ממשיכים להחזיק אצבעות!
חן,
לאיזו טענה אתה מתכוון ?
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
גיא,
תודה רבה על העידכונים והתמונות וכמובן בהצלחה למייצגים אותנו בכבוד רב(!!!).
שחר (שממשיך להחזיק אצבעות חזק חזק!)
---Mayor of Happyville---