שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 27

נושא: הבקר נשרף! - הטסה רביעית/ראשונה במנחת... =\

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הבקר נשרף! - הטסה רביעית/ראשונה במנחת... =\

ציטוט נכתב במקור על ידי doodi111 צפיה בהודעה
    עמירם, כל הכבוד על הנחישות!
    אבל לא הייתי ממהר להסיק מסקנות גורפות.
    יש הרבה מאוד אנשים בתחום שששמחים מאוד לעזור ללא כל תמורה.
    יש גם כאלה שעוסקים בתחום לפרנסתם, אך הם ישרים והגונים.

תסתכל על חצי הכוס המלאה:
    אם המוכר היה נוכל אמיתי, הוא היה מתכחש לך ומסרב להחליף לך את הבקר בחינם.
    עובדה שהוא הכיר בטעות שלו והחליף לך בקר על חשבונו (אני מניח לבקר יותר יקר).

לא בטוח שהוא נוכל. לכל היותר הוא לא מקצועי, או רשלן.

(אני אשמח אם תשלח לי בפרטי את הפרטים שלו, כדי שגם אני אדע להיזהר מחוסר מקצועיותו)
    לצערי גם חצי הכוס המלאה התרוקנה... הבקר שהוא החליף לי לא היה תקין ואני הרגשתי זאת בטיסה הראשונה וגם כאשר הייתי אצלו שוב הוא הטיס אותו והראה כי "הכל בסדר" ושוב חזרתי ממנו וראיתי שהבקר לא שומר על מהירות הסל"ד של המנוע ולמרות זאת הוא הפציר בי וטען שאני זה שמתעצל להתאמן, התייחס אלי בצורה מגעילה והאשים את כל הגורמים חוץ ממנו.
    לאחר הכנסת אבי לעניין המוכר חזר ובדק את המסוק בצורה יסודית יותר ומצא כי באמת יש בעיה אך הכחיש, "זה לא מה שראיתי בבדיקה הראשונה, משהו כאן השתנה".
    לבסוף, המוכר הבין את טעותו והבטיח כי יחליף לי למנוע ובקר טובים יותר אך חשוב להדגיש כי הוא עדיין לא ביקש סליחה על השמצותיו כלפיי אלא רק הרכין את ראשו במבוכה.

מהמוכר הזה יצאתי בתחושה מגעילה וזה חיזק עוד יותר את דעתי השלילית עליו.
    מבחינתי, אני מרגיש אשם ופגוע מזה שנתתי אמון מלא באדם הזה וקניתי חתול בשק מבלי לבדוק או להתייעץ עם המקצוענים בתחום.

לגבי השמצות, אני לא רוצה להשמיץ אותו ולגזול ממנו את פרנסתו כי בכל זאת אפשר לדון אותו לכף זכות ואולי להבין כי כל זאת הינו צירוף מקרים מצער שאין ביכולתו לשלוט עליו ולכן לא אפרסם את שמו כעת.

נ.ב: אני גר באזור הצפון.
    נערך לאחרונה על ידי amiramen; 28-07-2009 בשעה 23:52:01.
    מטיס HK 450, V911, V922.
    עמירם

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי amiramen צפיה בהודעה
    לצערי גם חצי הכוס המלאה התרוקנה... הבקר שהוא החליף לי לא היה תקין ואני הרגשתי זאת בטיסה הראשונה וגם כאשר הייתי אצלו שוב הוא הטיס אותו והראה כי "הכל בסדר" ושוב חזרתי ממנו וראיתי שהבקר לא שומר על מהירות הסל"ד של המנוע ולמרות זאת הוא הפציר בי וטען שאני זה שמתעצל להתאמן, התייחס אלי בצורה מגעילה והאשים את כל הגורמים חוץ ממנו.
    לאחר הכנסת אבי לעניין המוכר חזר ובדק את המסוק בצורה יסודית יותר ומצא כי באמת יש בעיה אך הכחיש, "זה לא מה שראיתי בבדיקה הראשונה, משהו כאן השתנה".
    לבסוף, המוכר הבין את טעותו והבטיח כי יחליף לי למנוע ובקר טובים יותר אך חשוב להדגיש כי הוא עדיין לא ביקש סליחה על השמצותיו כלפיי אלא רק הרכין את ראשו במבוכה.

מהמוכר הזה יצאתי בתחושה מגעילה וזה חיזק עוד יותר את דעתי השלילית עליו.
    מבחינתי, אני מרגיש אשם ופגוע מזה שנתתי אמון מלא באדם הזה וקניתי חתול בשק מבלי לבדוק או להתייעץ עם המקצוענים בתחום.

לגבי השמצות, אני לא רוצה להשמיץ אותו ולגזול ממנו את פרנסתו כי בכל זאת אפשר לדון אותו לכף זכות ואולי להבין כי כל זאת הינו צירוף מקרים מצער שאין ביכולתו לשלוט עליו ולכן לא אפרסם את שמו כעת.

נ.ב: אני גר באזור הצפון.
    אני קורא את מה שכתבת ואני ממש מבין את התסכול שלך.
    אני אשמח אם תוכל להעביר לי את השם של המוכר והחנות בהודעה פרטית, ללא כל פרסום.
    גם אני חדש בתחביב הזה ואולי כדאי שאדע מאיזה מוכר רצוי להיזהר
    תודה
    דודי

תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי doodi111 צפיה בהודעה
    אני קורא את מה שכתבת ואני ממש מבין את התסכול שלך.
    אני אשמח אם תוכל להעביר לי את השם של המוכר והחנות בהודעה פרטית, ללא כל פרסום.
    גם אני חדש בתחביב הזה ואולי כדאי שאדע מאיזה מוכר רצוי להיזהר
    תודה
    דודי
    שלחתי לך בפרטי. בבקשה אל תראה בהודעה כהמלצה או כהשמצה...

ציטוט נכתב במקור על ידי guylederer צפיה בהודעה
    עמירם ... אל תתיאש ... זה גם קרה לי ... ולא נורא עוברים את זה ... הכי חשוב שקיבלת שיעור חשוב בחיים ואני מאמין שזה גרם לך להתבגר ולא לחזור על טעויות ... תסמוך אך ורק על עצמך ותדע אם משהו נשמע יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי אז הוא לא ...
    שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך אני מקווה שנפגוש אותך אם תגיע לאיזור דרום P:
    הכי חשוב אל תתיאש ותשים חיוך ותחזור להטיס ... ! נחיתות מרובות והמשך לילה טוב
    למדתי. למדתי מהמוכר הזה המון דברים טובים ולצערי יותר מדי דברים רעים.
    תודה רבה על העידוד ובאמת יהיה נחמד לבוא להטיס בדרום איזה יום אחד... בהזדמנות החופש אבוא לבקר...
    - במידה והמסוק יטוס כמובן -
    מטיס HK 450, V911, V922.
    עמירם

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •