השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
תגובה להודעה: חדש בפורום, המלצות שדרוג LAMA
מסוק ה HK-450 הוא חיקוי של ה T-REX 450 זה מסוק 6 ערוצים.
ראיתי ביד שתיים מסוק כולל אלקטורניקה בסביבות ה 600 ש"ח.
לי יש מסוק כזה,זה המסוק הראשון שלי לא היו לי קודמים לפניו,ובעזרת הסימולטור אני לומד להטיס אותו (אני עדיין בשלב הריחופים).
-
-
ומה מצב החלקי חילוף שלו בשוק?
ובנוסף, למה לא לקנות TREX 450?
-
-
איתמר לילה טוב .
גם אני כמוך , חדש בתחום ( 3 חודשים בערך ) וכמובן אינני מתיימר להיות מומחה , אני רק יכול
לתרום לך כמה השגות מנסיוני הדל .
קודם כל אני מאלה , שמעדיף מסוק מורכב ומוכן לטיסה מבלי להתעסק בשידוך , הרכבה וכיוונון של כל מיני רכיבים , יכול להיות שבעיני חלק מהאנשים כאן זו גישה לא מספיק " מקצועית " , אבל אני עוסק בתחביב ולא במקצוע .
ובכן המסוק הראשון שלי הוא blade cx3 ועליו " התגלחתי " . ממה שקראתי בפורום הוא פחות או יותר מקביל ללמה שלך . איתו עשיתי את הנסיונות הראשונים , וכמובן ששברתי כמה להבים ומגלשים.
המגלשים במסוק הזה , מועדים לשבירה בכל נחיתה לא רכה ולאחר כמה שבירות ריפדתי את המגלשים
ברצועת ספוג שיש לה הדבקה בצד אחד , וזה שיפר משמעותית את עמידותם .
המסוק הזה מתאים ל indoor או להטסה בחצר בתנאי " אין רוח " .
המסוק הבא היה blade mcx שעליו המליצו רבות בפורום . אכן מסוק נחמד וקל להטסה בבית ובגלל גודלו
הזעיר ומשקלו הוא מאוד עמיד , אך ביתרון הזה יש גם חסרון מסויים כי הוא נותן הרגשה שאתה מטיס
צעצוע .
שני המסוקים האלה שימשו לי בעצם במקום סימולטור שנראה לי עסק די משעמם .
לאחר שני אלה רציתי מסוק בעל מדחף אחד וקניתי את ה hirobo quark . מסוק מעולה אך בעיני
קצת נופל בין הכסאות , משום שבבית הוא קשה להטסה ( לפחות למתחיל כמוני ) ובחוץ ניתן להטיסו
רק בתנאי רוח מאוד חלשה .
בשלב זה נכנסתי להמתנה להגעת ה funcopter שאמור להיות ע"פ מה שתואר בפורום , מסוק מעולה
למתחילים להטסה בחוץ , מפאת גודלו משקלו ( כ 1250 גר' ) ועמידותו .
בינתיים כדי לא להשתעמם רכשתי היום את ה hirobo xrb , שלאחר הנסיון שרכשתי משני הראשונים ,
אני מטיס אותו די בבטחון בבית ונהנה ממנו מאוד , כולל הקפות וטיסות כאשר אף המסוק מופנה אלי .
לדעתי המסוק הזה אידיאלי למתחיל שרכש קצת נסיון ( אחרת להבי הקלקר נשברים בקצב גבוה ).
מסוק יציב מאוד , וכייפי להטסה והסוללה שלו מספקת 15 דקות נטו של הטסה ( טעינה כשעה ורבע ).
תטיס בכיף , אבי .
-
-
לפותח השירשור.
אני חושב שאם אתה מצליח להטיס את הלמה שלך בצורה סבירה ולא מרסק אותה מיד אתה פשוט יכול לעבור מסוק .אל תשקיע בצירים משופרים ולא כלום.
ממליץ לך לרכוש מסוק גדול ו"מקצועי"עם זוג להבים אחד ולא מסוק עם "שתי "זוגות להבים כמו הלמה.דרך אגגב הלמה מסוק מצויין אני פשוט חושב ששמיצית אותו.
לגבי זמן הטיסה,הוספת לו את הצלב אימונים והמשקל שלו גדל ולכן בכדי להמשיך לרחף עליך להשקיע יותר"אנירגיה"(חשמל)בכדי להמשיך לרחף ולכן הסוללה מספיקה לפחות זמן.
פנה אלי בפרטי ואעזור לך לכל אורך הדרך.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום