שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: מזל-טוב ל-HobbyCity!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מזל-טוב ל-HobbyCity!

ציטוט נכתב במקור על ידי ללו צפיה בהודעה
    מעבר למקום גדול והגדלת כח אדם = עליית מחירים כך נהוג בכל העולם,שרות עולה כסף.
    ללו ...

זה בדר"כ חוק ששמור לישראלים (ואני אשתדל להחזיק את עצמי .. ****** הנושא טעון מאוד אצלי)
    בחו"ל יש שיטה שמשום מה לא מכירים בישראל.

אם רוצים לסגור שנה עם מליון דולר רווח אפשר למכור מליון חלקים ברווח של דולר כ"א, או חצי מליון ברווח של שני דולר או מאה אלף ברווח של 10 דולר לחלק.
    הרעיון ברור , נכון ?
    עד היום לפחות הסיני הוכיח בדיוק באיזה צד הוא נמצא ואני מעריך שהוא ישמור על המדיניות הזו.
    הוא לא זול רק עבור הישראלים - הרי כולנו משווים אותו מול כל העולם הוירטואלי וכך גם עמיתינו בכל מדינה אחרת.
    כמו שהו זול כאן הוא זול שם.

חבל ... שהחנויות בארץ לא מפנימות את העניין הזה אבל .. לא ניכנס לזה (בעיקר כי זה חסר תועלת)

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מזל-טוב ל-HobbyCity!

ציטוט נכתב במקור על ידי giluriel צפיה בהודעה
    ללו ...

זה בדר"כ חוק ששמור לישראלים (ואני אשתדל להחזיק את עצמי .. ****** הנושא טעון מאוד אצלי)
    בחו"ל יש שיטה שמשום מה לא מכירים בישראל.

אם רוצים לסגור שנה עם מליון דולר רווח אפשר למכור מליון חלקים ברווח של דולר כ"א, או חצי מליון ברווח של שני דולר או מאה אלף ברווח של 10 דולר לחלק.
    הרעיון ברור , נכון ?
    עד היום לפחות הסיני הוכיח בדיוק באיזה צד הוא נמצא ואני מעריך שהוא ישמור על המדיניות הזו.
    הוא לא זול רק עבור הישראלים - הרי כולנו משווים אותו מול כל העולם הוירטואלי וכך גם עמיתינו בכל מדינה אחרת.
    כמו שהו זול כאן הוא זול שם.

חבל ... שהחנויות בארץ לא מפנימות את העניין הזה אבל .. לא ניכנס לזה (בעיקר כי זה חסר תועלת)

לפני כמה שנים היה בחור צעיר בארה"ב בחור חכם, הוא פירסם מודעה באינטרנט שיש לו רעיון איך להרויח הרבה כסף והוא אמר כל מי שרוצה שאני יגלה לו את הסוד שיפקיד לחשבון שלי דולר אחד בלבד, ואני יגלה לו את הרעיון, מיליון איש הפקידו לו דולר כל אחד דהיינו מיליון דולר, אז הוא יצא חכם והם יצאו טיפשים כי בסופו של דבר לא היה כלום.מסקנה אין כסף בחינם, הסיני מתפתח בשביל להרויח הרי בסופו של דבר כולם ירויחו מזה, הסיני ירויח כסף, ואנחנו הלקוחות נרויח שרות מהיר יותר, שלא נדבר על השרות היום יש להם צ'אט ישיר שרות סוף הדרך, אני מרוצה מאוד מהם אם יש בעיה או משהו הם מסדרים אותה מהר
    טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
    funjet
    pylon
    axn pylon 6s
    tricopter extrim
    futaba 8uhps 2.4

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •