שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 49

נושא: כמה טמבל אפשר להיות

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: כמה טמבל אפשר להיות

דודי,

המטרה היתה להמחיש עד כמה אפשר להיות אטום בנושא הבטיחות, והלקח שצריך להילמד כאן הוא חשוב לאין ערוך.

לגבי עניין השלדים - האמן לי שאני מכיר את חסרונותיי היטב. עם זאת הטענות שהעלה ברעמי מגוחכות בצורה יוצאת דופן ולכן לא אתייחס אליהן.

בשורה התחתונה - הבחור מכה חטא על פשע עם הנסיון העלוב לטיוח המקרה החמור שראינו כאן.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלום לכולם !

אני חדש בתחום ונטול אינטרס זה או אחר בתגובתי כאן, לא מכיר את הנוכחים
    ואין לי מחויבות לקחת צד בגלל פן אישי-חברי.

כל מה שרציתי לומר זה שהויקוח כאן (אמנם בחלקו בנימה אישית מדיי)
    מאוד בריא, גרם לי לחשוב על הסיטואציה השנויה במחלוקת שאני יכול להיתקל בה בדיוק כמו אחרים !

לפני שקראתי את האשכול ( וזה שמקושר אליו ) לא הפנמתי את גודל הסכנה שבתפישת מסוק (למרות שברור כי היא קיימת),
    הרי יו-טיוב מפוצץ טריקים וזה נראה כדבר לגיטימי כמוצא אחרון.

אני לא חושב שיש מקום "לחנוק" דיונים כאלו, גם אם לא כולו ורוד ומלא בקארמה נפלאה,
    אנחנו - החדשים לומדים מניסיון שלכם, תודה ותמשיכו בשיח ודיון (גם אם הוא טעון)
    על מקרים, תגובות והמלצות בכל הקשור לתחביב.

שוב, תודה !

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי SomeDude צפיה בהודעה
    שלום לכולם !

אני חדש בתחום ונטול אינטרס זה או אחר בתגובתי כאן, לא מכיר את הנוכחים
    ואין לי מחויבות לקחת צד בגלל פן אישי-חברי.

כל מה שרציתי לומר זה שהויקוח כאן (אמנם בחלקו בנימה אישית מדיי)
    מאוד בריא, גרם לי לחשוב על הסיטואציה השנויה במחלוקת שאני יכול להיתקל בה בדיוק כמו אחרים !

לפני שקראתי את האשכול ( וזה שמקושר אליו ) לא הפנמתי את גודל הסכנה שבתפישת מסוק (למרות שברור כי היא קיימת),
    הרי יו-טיוב מפוצץ טריקים וזה נראה כדבר לגיטימי כמוצא אחרון.

אני לא חושב שיש מקום "לחנוק" דיונים כאלו, גם אם לא כולו ורוד ומלא בקארמה נפלאה,
    אנחנו - החדשים לומדים מניסיון שלכם, תודה ותמשיכו בשיח ודיון (גם אם הוא טעון)
    על מקרים, תגובות והמלצות בכל הקשור לתחביב.

שוב, תודה !
    קודם כל ברוך הבא
    הבעיה בשני השרשורים שקראת, שהדברים כן גלשו לפסים לא מקצועיים.

תקרא שוב ותראה שכולם!!! אבל כולם יגידו לך שאסור לתפוס מסוק באויר.

העניין הוא שכאן מדובר בשני מקצוענים מהדרגה הראשונה, מטיסים מאוד מנוסים ועם כישרון ענק, שכל אחד מהם, במקרים מאוד ספציפיים, הפעיל שיקול דעת ועשה את זה, לאחר ששקלו את הסיכונים שהיו באותו הרגע.

מה שאני מנסה להגיד, זה שכל הויכוח הזה היה נסגר בשניה, כשהשורה התחתונה היא שהשיקול דעת שלהם באותם מקרים שהם לקחו את ההחלטה לתפוס מסוק באויר - היא אינה דוגמא מייצגת שממנה צריך ללמוד.

כלומר "אני עשיתי את זה לאחר שהפעלתי שיקול דעת ועשיתי הערכת מצב של הסיטואציה, אבל אתה אל תלמד ממני שכך הדרך הנכונה לעשות אם זה יקרה לך, כי המקרה שלי הוא לא דוגמא".

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאור זהבי צפיה בהודעה
    דודי,

המטרה היתה להמחיש עד כמה אפשר להיות אטום בנושא הבטיחות, והלקח שצריך להילמד כאן הוא חשוב לאין ערוך.

לגבי עניין השלדים - האמן לי שאני מכיר את חסרונותיי היטב. עם זאת הטענות שהעלה ברעמי מגוחכות בצורה יוצאת דופן ולכן לא אתייחס אליהן.

בשורה התחתונה - הבחור מכה חטא על פשע עם הנסיון העלוב לטיוח המקרה החמור שראינו כאן.
    ליאור היקר
    אני חושב שאנחנו מפספסים כאן משהו...
    אף אחד לא אטום בנושא הבטיחות ומהתגובות של ליאור בשני השרשורים, הוא לא טען אפילו פעם אחת שהוא לא מכיר את כלל הבטיחות הזה ושזה בסדר ומקובל לתפוס מסוק באויר.

הוא הסביר את הסיטואציה והבהיר שמדובר בעניין של שיקול דעת בלבד!!

גם אתה כתבת במפורש שאתה תופס את המסוק שלך (אמנם הוא קטן יותר, אבל זה לא משנה לגבי האיסור הבטיחותי עצמו, שהרי אמרת שכל המטרה שלך זה האטימות בנושא הבטיחות...)

גם אתה טענת שאתה עושה את זה מתוך שיקול דעת וניסיון שלך וכו'

ואתה יודע מה?

אני מסכים איתך לחלוטין!!!

כי שניכם אומרים את אותו הדבר...

שלפי כלל הבטיחות אסור לתפוס מסוק באויר ואת הנקודה הזו כל החברים כאן בפורום צריכים לדעת (כדי שאף אחד לא ייכנס לו רעיון אחר לראש, מכך ששני מקצוענים כמוכם מרשים לעצמם לעשות את זה במצבים מאוד מסוימים).

אבל!!!!
    ואת זה אני לומד מהתגובות שלך בשירשור הקודם... (ולדעתי שניכם גם מסכימים לכך...)

שיש מצבים שבהם אתה מרשה לעצמך להפעיל שיקול דעת ולקבל החלטה שלפעמים חורגת מכללי הבטיחות וזה בגלל שהניסיון שלך והידע שלך והמקצועיות שלך, נותנים לך אפשרות ויכולת לקחת סיכון מחושב (כמו לתפוס מסוק קטן, במקרה שלך ולהסתכן במחיר של שריטה כפי שציינת) וזה לא אומר שאחרים צריכים לקחת מזה דוגמא כיצד צריך לפעול, אלא להיפך:
    אם אני מבין נכון, אז שניכם התכוונתם לומר "אסור לתפוס מסוק באויר. נכון שאנחנו עשינו את זה בסיטואציה מאוד מסוימת, אבל אתם אל תקחו מהמקרה הספציפי שלנו דוגמא במקרה הזה".

אני חושב שאתה אדם אינטילגנטי וחכם ולכן אם רק תנסה לסנן את "רעשי הרקע" בהתלהמות הזו בינך לבין ליאור, אתה תגיע למסקנה שניסיתי להבהיר לך כאן, שאתם אומרים למעשה את אותם הדברים ואין הבדל בגישה בינכם בסופו של יום..

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •