אז הצלחת או לא?
אז הצלחת או לא?
לי היה משהוא דומה אבל בצורה מעט שונה.
מקלט קורונה סינטיסיזד 4 ערוצים עם משדר זהה לשלך ואפילו תדר זהה, ננעל בקלות אצלי בבית ובבדיקת טווח (עם אנטנה סגורה כמובן) עבד במרחק של יותר מ-70 מטר - ממש מצוין. לעומת זאת כאשר נסיתי להטיס איתו במנחת ( מישור אדומים) לא הצליח בכלל להנעל על התדר (שלמעשה כבר היה מכוון מהבית) נבדק פעמים שלוש, בתאריכים שונים, עם אותן תוצאות. לא ניסיתי להטיס איתו יותר. המקלט נמסר לחבר שמטיס בשפלה ושם הוא עובד יופי. אני מעריך שבמינחת הזה יש יותר מידי רעשים אלקטרוניים שמונעים את הנעילה (יש שם כמה בסיסים צבאיים), כניראה שזה המצב אצלך בבית. סע למקום אחר, הכי טוב למקום בו אתה מטיס ותנסה שוב, אולי יתמזל מזלך והוא יעבוד דווקא שם.
טוב ,לי אין מבחר של מקלטים ,אז השאלה אם להחליף אותו או לנסות להשתמש בו ?
ד.א קניתי אותו בעיקבות המלצה חמה בפורום.
לא הבנתי איך תנסה להשתמש בו אם הוא לא ננעל.
לפי הנתונים היבשים, המקלט מתאים למשדר. יתכן שהבעיה נובעת מזה שהתדר שלך קרוב לקצה העליון של תחום ה-72MHz, אבל זה רק ניחוש לא מבוסס.
בכל מקרה, נסה לחזור על נסיונות הנעילה בדיוק לפי ההוראות המצורפות למקלט. וודא שסוללת המקלט מלאה, וחזור על הנסיונות תוך שינוי המרחק בין המשדר למקלט.
ספר לנו איך הלך.
יש לי את המקלט הזה ושלט RD8000, המקלט נינעל ולא עושה בעיות. לנעול לקח כמה ניסיונות עד שמצא את התדר אבל מרגע שנינעל לא היו לי בעיות איתו.