שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

נושא: משהו מוזר עם השלט

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: משהו מוזר עם השלט

תפטר מהר מהשלט הזה, הוא ידוע בתור שלט בעייתי, אין סוף לריסוקים שלו - לי אישית התרסקו 3 טיסנים איתו.
    אם החלטת לעשות את ההחלטה השגויה ולהשאר עם השלט הזה, לפחות תוודא כמה דברים:
    1) הנורה בחלק המשני של המקלט חייבת להראות כל הזמן - שים אותו בחופה או שתעשה חור קטן
    בצד הטיסן דרכו תוכל לראות אם היא מהבהבת.
    2) במקרה שהנורה הזו מהבהבת יש לך קליטה לטווח של 30 מטר - זה יגמר בהתרסקות.
    3)המערכת הזו רגישה מאוד לנפילות מתח סוללה - זה יכול לקרות בפנייה חדה או משהו כזה -
    הסרוואים מתאמצים המתח יורד המערכת ננעלת ואפשר לומר קדיש על הטיסן - הפתרון לזה הוא
    קבל שעולה 45 ש"ח מחברים אותו למקלט ביציאה פנויה והוא אמור לאגור מתח ולשחרר אותו במקרה
    הצורך
    4) אין דבר כזה במערכת הזו שהקליטה ירדה וחזרה, אם יש חוסר תקשורת לשבריר שניה הם כבר לא
    חוזרים לתקשר.

בקיצור תחזור למי שמכר לך אותו ותדרוש את הכסף חזרה, תאמין לי שהוא יודע שהוא מכר לך מערכת בעייתית מאוד ולא סיפר לך - כולם יודעים את זה כבר אתה יכול לבדוק בפורומים תמצא חומר בלי סוף.

סליחה אם ביאסתי, אבל חבל על הטיסן הבא...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: משהו מוזר עם השלט

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    תפטר מהר מהשלט הזה, הוא ידוע בתור שלט בעייתי, אין סוף לריסוקים שלו - לי אישית התרסקו 3 טיסנים איתו.
    אם החלטת לעשות את ההחלטה השגויה ולהשאר עם השלט הזה, לפחות תוודא כמה דברים:
    1) הנורה בחלק המשני של המקלט חייבת להראות כל הזמן - שים אותו בחופה או שתעשה חור קטן
    בצד הטיסן דרכו תוכל לראות אם היא מהבהבת.
    2) במקרה שהנורה הזו מהבהבת יש לך קליטה לטווח של 30 מטר - זה יגמר בהתרסקות.
    3)המערכת הזו רגישה מאוד לנפילות מתח סוללה - זה יכול לקרות בפנייה חדה או משהו כזה -
    הסרוואים מתאמצים המתח יורד המערכת ננעלת ואפשר לומר קדיש על הטיסן - הפתרון לזה הוא
    קבל שעולה 45 ש"ח מחברים אותו למקלט ביציאה פנויה והוא אמור לאגור מתח ולשחרר אותו במקרה
    הצורך
    4) אין דבר כזה במערכת הזו שהקליטה ירדה וחזרה, אם יש חוסר תקשורת לשבריר שניה הם כבר לא
    חוזרים לתקשר.

בקיצור תחזור למי שמכר לך אותו ותדרוש את הכסף חזרה, תאמין לי שהוא יודע שהוא מכר לך מערכת בעייתית מאוד ולא סיפר לך - כולם יודעים את זה כבר אתה יכול לבדוק בפורומים תמצא חומר בלי סוף.

סליחה אם ביאסתי, אבל חבל על הטיסן הבא...
    היי מני ו- beitar,

א. ברוכים הבאים :-)

מני - אני רוצה לתקן כמה טעויות (נפוצות) שכתבת כאן (וכבר היה לנו כאן פוסט ארוך בנושא. אם תרצה תמצא אותו :-))

לסידרת המקלטים של ה- ar6000 ו- 6100 יש פונקציה של התראה כאשר היתה נפילת מתח.
    בזמן ההדלקה הראשונה יש במקלט אור קבוע.
    אם היתה נפילת מתח (או ניתוק של הסוללה) המקלט יתחיל להבהב.

עכשיו קצת על הקשר לריסוקים ...
    מקלטים שגירסתם נמוכה מ- 1.2 (כתוב בראש המקלט) סבלו מתופעה של restart ארוך. לאחר ניתוק קצרצר המקלט היה נדלק ומנסה לסרוק את כל התדרים. הלהליך הזה לקח עד 5 !! שניות ולכן מטיסים קבלו את הרושם שהמקלט מתנתק ומתרסק ..
    מעל גירסה 1.2 הבעיה טופלה.

כיום מקלט שמהבהב בסך הכל אומר ש-או שהסוללה נותקה ממנו וחוברה שוב אחרי שהרדיו כבר דלק או שהיתה נפילת מתח בהטסה.

אם אתה מטיס דלק, שווה לבדוק את הבוללה שמשמשת אותך בטיסן.
    אם אתה מטיס חשמלי עם brushless וליפו של שלושה תאים או יותר אין הרבה סיכוי שהבקר שלך הוציא למקלט פחות מ-5 וולט (שזה מתח היציאה המיוצב שהוא מוציא)

ד"א, בלי כל קשר אני מצטרף להמלצה לעבור לשלט יציב יותר. אמינות זו לא התכונה הבולטת של הדגם הזה

השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •