שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 26

נושא: מזוודת טעינה + סוללות.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    2
    הודה 35 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מזוודת טעינה + סוללות.

הליפו לא כאלה נפיצות כמו שהן דליקות, אם שומרים על כללי בטיחות אז לא אמורות לקרות תקלות, הכל עם שרינקים ותמיד מטעינים בהשגחה. אני לא מבין למה כולם כל כך מפחדים.
    ואל תראו לי סרטונים ביו טיוב של אנשים שמקצרים אותם, אני מכיר....

מה שכן, תמיד אני לוקח את כל הציוד איתי באוטו, אני תמיד אוהב לראות את המבט של המאבטחים כשהם מסתכלים לי בתא מטען (יש לי גם 2 מגברים וסאב וופר מחוברים בצורה מבולגנת עם חוטים....+3 מזוודות וארגזי כלים)
    גיא.

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי master_bebe צפיה בהודעה
    הליפו לא כאלה נפיצות כמו שהן דליקות, אם שומרים על כללי בטיחות אז לא אמורות לקרות תקלות, הכל עם שרינקים ותמיד מטעינים בהשגחה. אני לא מבין למה כולם כל כך מפחדים.
    ואל תראו לי סרטונים ביו טיוב של אנשים שמקצרים אותם, אני מכיר....

מה שכן, תמיד אני לוקח את כל הציוד איתי באוטו, אני תמיד אוהב לראות את המבט של המאבטחים כשהם מסתכלים לי בתא מטען (יש לי גם 2 מגברים וסאב וופר מחוברים בצורה מבולגנת עם חוטים....+3 מזוודות וארגזי כלים)
    אם כך, אני במקומך מאמץ את הרעיון של איציק...

שים במזוודה שעון מעורר מהסוג הישן..
    ואפילו שהוא לא מחובר לכלום- תראה איך הם יקפצו...
    תמיד תוכל להגיד שאתה צריך למדוד את הזמן של הטיסן באויר, כדי לדעת מתי להחליף סוללות

הזכרת לי מקרה שקרה לי לפני מס' שנים, בהקשר אחר...
    ירדתי לסיני עם חברים והרכב שלנו. ברכב היה לי את כל ציוד הדיג שלי: רשתות זריקה, חכות וכמובן שקית מלאה קמח על מנת להכין פתיונות.
    כמו שרבים יודעים, המצרים עובדים לאט.. אבל מאוד לאט!!! ולוקח לפעמים מס' שעות להעביר את הרכב.

כשנשרף לי הפיוז, החלטתי לנסות לקצר הליכים.
    ניגשתי לאחד השומרים ואמרתי לו שאני במקומו הייתי בודק טוב טוב את השקית בתא המטען
    (שנראית כמו חצי קילו הרואין טהור)
    ברגע שהחמור ראה את השקית, תוך שניות הקיפו את הרכב 5 חיילים וקצינים, כולם נראו כאילו דחפו להם פלפל לת*ת.
    נו טוב.. לא בכל יום הם זוכים לתפוס כמות כזו של...קמח.
    אחרי השניות הראשונות של ההתלהבות, הגיע הזמן להסביר להם במה מדובר ושאם הם כבר כאן- אז שיבדקו את הרכב ויתנו לעבור, אבל אלה לא רצו לקלקל לעצמם את החגיגה.
    כמובן שהם פרקו את כל הרכב בשניות ובדקו אותו מאוד מהר, אבל עכשיו לך תשכנע אותם שמדובר בקמח.
    התחלתי לטעום את הקמח ולהראות להם שעם קצת מים- זה הופך לבצק (תכונה שלא בדיוק מאפיינת הרואין..)
    בקיצור, אחרי שהרסתי להם את היום והם כבר מרוגזים מאוד, (אבל הרכב כבר נבדק...),
    הם נתנו לנו להמשיך, לא לפני שהחייל שקרא לקצינים לצאת מצריף העקום שלו, חטף סטירה על כך שהטריח את הקצינים בגלל שקית קמח.

במקרה הזה, התרגיל שלי עבד, אבל לא אספר כאן על הקללות שקיבלתי מהחברים שהיו איתי ונבהלו מהעניין (המצרים ריכזו אותנו מחוץ לרכב ולא כל כך שמרו על נשק מוצלב..)

חוויה מעניינת

תודה!
    2
    הודה 35 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי doodi111 צפיה בהודעה
    אם כך, אני במקומך מאמץ את הרעיון של איציק...

שים במזוודה שעון מעורר מהסוג הישן..
    ואפילו שהוא לא מחובר לכלום- תראה איך הם יקפצו...
    תמיד תוכל להגיד שאתה צריך למדוד את הזמן של הטיסן באויר, כדי לדעת מתי להחליף סוללות

הזכרת לי מקרה שקרה לי לפני מס' שנים, בהקשר אחר...
    ירדתי לסיני עם חברים והרכב שלנו. ברכב היה לי את כל ציוד הדיג שלי: רשתות זריקה, חכות וכמובן שקית מלאה קמח על מנת להכין פתיונות.
    כמו שרבים יודעים, המצרים עובדים לאט.. אבל מאוד לאט!!! ולוקח לפעמים מס' שעות להעביר את הרכב.

כשנשרף לי הפיוז, החלטתי לנסות לקצר הליכים.
    ניגשתי לאחד השומרים ואמרתי לו שאני במקומו הייתי בודק טוב טוב את השקית בתא המטען
    (שנראית כמו חצי קילו הרואין טהור)
    ברגע שהחמור ראה את השקית, תוך שניות הקיפו את הרכב 5 חיילים וקצינים, כולם נראו כאילו דחפו להם פלפל לת*ת.
    נו טוב.. לא בכל יום הם זוכים לתפוס כמות כזו של...קמח.
    אחרי השניות הראשונות של ההתלהבות, הגיע הזמן להסביר להם במה מדובר ושאם הם כבר כאן- אז שיבדקו את הרכב ויתנו לעבור, אבל אלה לא רצו לקלקל לעצמם את החגיגה.
    כמובן שהם פרקו את כל הרכב בשניות ובדקו אותו מאוד מהר, אבל עכשיו לך תשכנע אותם שמדובר בקמח.
    התחלתי לטעום את הקמח ולהראות להם שעם קצת מים- זה הופך לבצק (תכונה שלא בדיוק מאפיינת הרואין..)
    בקיצור, אחרי שהרסתי להם את היום והם כבר מרוגזים מאוד, (אבל הרכב כבר נבדק...),
    הם נתנו לנו להמשיך, לא לפני שהחייל שקרא לקצינים לצאת מצריף העקום שלו, חטף סטירה על כך שהטריח את הקצינים בגלל שקית קמח.

במקרה הזה, התרגיל שלי עבד, אבל לא אספר כאן על הקללות שקיבלתי מהחברים שהיו איתי ונבהלו מהעניין (המצרים ריכזו אותנו מחוץ לרכב ולא כל כך שמרו על נשק מוצלב..)

חוויה מעניינת

ידעתי שיש הרבה דברים שאנשים מוכנים לעשות בשביל הנחה מהסיני, אבל יש גבול....
    גיא.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •