ציטוט נכתב במקור על ידי דורונצ'יק צפיה בהודעה

מדובר בעבירות מחשב.
על עבירות מחשב פותחים היום תיק פלילי לכל עניין ואף חקירה משטרית במקרה הצורך וחומרת העבירה.
זה שאנו לא שומעים על זה, או על תיקים שנסגרים ב"ייתר" קלות מעבירת אחרות זה לא עושה אותן "ללא עבירות על החוק"

לשלוח דואר- SAPM גם הוא נחשב כיום כעבירה בלתי חוקית וכל אתר אשר מעוניין לשלוח למייל שלי דואר צריך לקבל את רשותי.
(לרוב הם שולחים בקשה לאישור על קבלת דואר פרסומי)

שרון הציע עבירת חוק שמעבר להיותה כ- SPAM היא אף עבירה בזדון להפלת תיבת דואר אלקטרוני.
מי שבקיא בתחום המחשבים ועבירות המחשב יודע על מה אני מדבר.
ועוד עצם העבודה שהצעה זו נכתבה כאן בפורום בפומבי מחזקת את אותה עבירה בזדון!

מציע לאנשים לדבר בהיגיון וחוכמה! ולא להציע רעיונות שלא יובילו לפיתרון אלא רק יגרמו ללהט.

מציע לאנשים להגיב דברי חוכמה בפוסטים שבאמת צריכים תגובה ותשובות ברמה המקצועית והמהירה.
ולא רק על אתר שנפל ולתת עיצות עברייניות
.

דורון ריבניק.
דורון היקר
אני מתפלא עליך...
אני מחזיק ממך אדם רציני. לא מתאים לך לכתוב דברים מבלי לבדוק...

קצת רקע:
החוק הרלוונטי לדעתי הלא מקצועית הוא: חוק התקשורת (בזק ושידורים) (תיקון מס' 40), התשס"ח–2008.
מצ"ב הקישור:
http://www.netlaw.co.il/files/doc/le...1_spam_law.rtf

שים לב להגדרה של "מפרסם" בסעיף 30 א':

"מפרסם" – מי ששמו או מענו מופיעים בדבר הפרסומת כמען להתקשרות לשם רכישתו של נושא דבר הפרסומת, מי שתוכנו של דבר הפרסומת עשוי לפרסם את עסקיו או לקדם את מטרותיו, או מי שמשווק את נושא דבר הפרסומת בעבור אחר; לעניין זה, לא יראו כמפרסם מי שביצע, בעבור אחר, פעולת שיגור של דבר פרסומת כשירות בזק לפי רישיון כללי, רישיון מיוחד או מכוח היתר כללי, שניתנו לפי חוק זה."

נו... האם ההצעה של שרון נכנסת להגדרה הזו?

אני לא בטוח...
ולכן ככל הנראה אין כאן עבירה פלילית, אלא יכול הנמען לתבוע את השולח בעוולה אזרחית בלבד
ובמקרה הזה, איך אומרים? הוא מוזמן לנסות...

בקיצר.. לא צריך להתלהם על כל בדיחה שמישהו זורק כאן.
ההרגשה שלי היא שההצעה של שרון לא היה בה משהו מעבר להצהרה שלו כנגד המעשה המגעיל שעשו לדודי.

כדי שלא יבינו אותי לא נכון כאן... שאף אחד לא ינסה לפרש את הדברים שכתבתי כהיתר לשלוח דואר זבל

כל טוב

דודי