שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

נושא: גרירת דגל

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    שומרת
    תודה!
    2
    הודה 291 פעמים ב 241 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: גרירת דגל

לגבי המשקל הנוסף (סוכריות ונוזל עשן) אין בעיה, אבל אני חושש במידת מה מגודל הדגל. הגרר שהדגל מייצר גדול מאד. הייתי ממליץ לך להקטין את הדגל למידות 60X300 ס"מ. לרוחב הדגל, במקרה זה, יש השפעה הרבה יותר גדולה מאשר לאורכו.
    גם במידות שציינת הטיסן יתרומם, אבל בקושי רב. ממסלול דשא, ספק עם יצליח. אם תהיה לו רוח בינונית ומעלה, יהיה למנוע קשה מאד להתמודד מול הרוח.
    אני נהגתי לגרור דגל במידות 110X400 ס"מ עם טיסן מצויד במנוע 62 סמ"ק. בפירוש לא היה לו קל.

תודה!
    0
    הודה 15 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: גרירת דגל

ציטוט נכתב במקור על ידי flatspin צפיה בהודעה
    לגבי המשקל הנוסף (סוכריות ונוזל עשן) אין בעיה, אבל אני חושש במידת מה מגודל הדגל. הגרר שהדגל מייצר גדול מאד. הייתי ממליץ לך להקטין את הדגל למידות 60X300 ס"מ. לרוחב הדגל, במקרה זה, יש השפעה הרבה יותר גדולה מאשר לאורכו.
    גם במידות שציינת הטיסן יתרומם, אבל בקושי רב. ממסלול דשא, ספק עם יצליח. אם תהיה לו רוח בינונית ומעלה, יהיה למנוע קשה מאד להתמודד מול הרוח.
    אני נהגתי לגרור דגל במידות 110X400 ס"מ עם טיסן מצויד במנוע 62 סמ"ק. בפירוש לא היה לו קל.

לפיי החישובים שלי אתה צודק,עם שיחה עם רמי מטיסן חיפה הוא אמר לי שלפני 14 שנה הוא גרר דגל של 8 מטר אורך על מטר רחב עם 62 סמק.....נשמע לי מעט הרבבה ולכן צימצתי ל3 מטר אורך.

בשבת הטסט נראה מה יצא ואשמח לעדכן

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •