-
תגובה להודעה: בנייה או קנייה של טיסנים חופשיים
אבנר - אני מסכים איתך לגבי הקטע שהמדריכים והרכז צריכים לתפוס יוזמה ולעזור בדיוק בדברים האלה שאתה מתאר, אבל הבעיה היום (גם פעם היא היתה קיימת אבל קצת פחות) היא האגו הסניפי שלא מאפשר להוציא מידע וטכנולוגיה מחוץ לסניף וכך קורה שהסניפים סגורים בתוך עצמם כי הסניפים האחרים הם "אויבים" ואסור לעזור להם.
חוץ מי זה שאת מספר המדריכם בארץ שתופסים יוזמה רצינית יותר מלקפוץ לפיצוציה השכונתית כדי לקנות קולה אפשר לספור על שתי ידיים אם לא על אחת.
מוטי - לא יודע עם אתה מכיר או לא אבל היה עד לפני כמה שנים בחור בשם אמיר לוינסון שהתחרה בשביל סניף ראשון והוא בנה ותיכנן הכל לבד, היה לו את אחד הטיסנים האלקטרוניים הראשונים בארץ, מדובר בתקופה שעוד לא ידעו איך למקם ולעשות את כל המבנה של המתקן הגה גובה ושאר הדברים אז הוא צריך לתכנן ממש הכל. הבן-אדם הוא פרופ' לאסטרופיסיקה, יש לו משפחה בת 3 ילדים (בתקופה ההיא הבן הקטן היה רק בן 3-4 והמבוגרים הם תאומים) ועדיין הוא מצא זמן לשבת כמעט כל ערב 2-3 שעות כדי לבנות את הטיסן לבד מ-0, זה אומנם היה לוקח לו כמעט שנה אבל רמת הבניה והתיכנון שלו היו גבוהים בכמה רמות מהטיסנים הקנויים.
אז למרות שאני לא מכיר אותך אישית את עיסוקך ומשפחתך קצת קשה לי להאמין שעד כדי כך אין לך זמן לבנות\לטפל בטיסנים שלך, לדעתי ייצר העצלנות הוא הגורם המשפיע (אין מה לעשות, ככה זה אצל כולנו...
)
איתן.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום