-
תגובה להודעה: בנייה או קנייה של טיסנים חופשיים
לפי דעתי זה בסדר לקנות טיסנים לא כולם יכולים לתת את הזמן הדרוש בשביל לבנות טיסן ולתחזק אותו.. ולא רק לבוגרים יש את הבעיה הזאת גם אני בתור מתחרה נוער בכתה י'ב וגם בי'א היה לי בעיה של זמן עם מערכת חינוך דפוקה שתוקעת לי 51 שעות לימוד שבועיות..
ולי אישית עזר מאוד גם הטיסן באנט הראשון שהטסתי שהיה קנוי והתקפל בהטסה השניה זה גם כאב רק לכיס שלי ולא במיליון שעות הבניה שמושקעות עליו וגם אחרי זה הטיסן הזה קיבל את כל ההכנסות בריצפה של לימוד ההטסה ואיזון הזריקה..
חוץ מזה הורדת חוק בונה הטיסן עוזרת בתחרויות במקרה שמה לעשות אין לך מספיק טיסנים והקצת שיש לך ברחו נשברו או אלוהים יודע מה קרה להם... חבר יכול לעזור לך ולתת לך להשתמש בטיסן שלו. זה גם עוזר למשל לנוער בנחרת שאולי אפילו לא הספיק לבנות מספר טיסנים מספיק וזה נותן לו את האפשר לקנות אותם ולהתאמן עליהם מספיק זמן לפני התחרות.*
בקשר לעלות היקרה של הטיסנים האלא זה נכון שזה לא הכי זול.. אבל כמו שאמרו פה תבנה טיסן אלקטרוני ועם קצת יצירתיות אתה לא חייב לקנות שום חלק חוץ מבטריה וטיימר כמובן שאולי לא תעשה את המתקנים בדיוק כמו הרוסים.. אבל אני בטח שהם יכולים לעבוד לא פחות טוב ולגבי טיסן מכני בכלל אין בעיה כשאפשר לקנות חלקים ישנים מאנשים שעובדים מעולה במחירים ברצפה והם טיסנים מעולים ולהתחיל איתם ולהיכנס לתחום (אישית את הטיסן הראשון שלי קניתי קומפלט ב1000 שקל)
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום