אהלן
אחרי הרבה זמן של תיסכול ומחשבות כמו " האם קניתי משו טוב? יכלתי לקנות משו אחר ולהיות מרוצה "
הזנב שומר לי כיוון מ-ד-ה-י-ם ... אני מדבר כמובן על הג'יירו של לוג'יטק והסרוו זנב שלו ... מדובר על CX 450 ... אני כבר הייתי מיואש מהג'יירו כי מבחינתי עשיתי הכל ... כיוונים מכאנים החלפת סרוואים התייעצות ועזרה מכולם ופשוט הזנב לא שמר .... עד ש... החלטתי שאני חייב לסדר את זה וחיטטתי במלא מקומות באינטרנט ופורומים ... בסוף גיליתי שלגיי'רו יש אפשרות "מוסתרת" שלא רשומה בחוברת ... בעיקרון אתה עושה לג'יירו ריסט ( Self-Calibration function )
הדבר היה מעצבן מאד כי בהתחלה ניסיתי לעשות אתזה עם סרוו זנב MKS480 והסרוו פשוט השתגע והתחמם ... החלפתי לסרוו המקורי ועד שהצלחתי לסיים את הריסט יצא לי הנשמה ...
היום החלטתי ללכת לבדוק האם זה באמת עזר או ששוב אני נכנס לדיכי ... כשאני בראש טוב ( ממש בראש טוב - קצת שתיתי ) הטסתי את המסוק וכיוונתי את הזנב ... הזנב מכוון מכאנית לדעתי בצורה מצויינת ומדוייקת ... הפעלתי במצב HH עשיתי פיירו קטן ו... הזנב יציב בצורה יפה מאד ... כל כך שמחתי שישר הפכתי אותו טיפה ונהנתי לי קצת ... אני מספר את זה כדי להגיד לאנשים שיש להם את הג'יירו שלא יתבאסו וינסו לעשות את מה שאני עשיתי ... זה פועל מצויין ... רק שלא תתבאסו ...
למי שרוצה יש מדריך שאהבתי יותר מהאחרים של הג'יירו
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=942724
אז למי שלא הולך כ"כ טוב שינסה את זה אין לו מה להפסיד ... מקווה שעזרתי למישהו ומצטער על החפירה הכל מהתרגשות P:
נתראה בברנר המשך שבוע טוב
גיא