סגנון הכתיבה שלך עם כל הקללות והעלבונות - פשוט תאווה לעיניים. אני רק יכול להניח שכך עושה אדם ברמת הבגרות שלך עת הוא מבין שטעה בפומבי.
מעבר לכך, ציטוט מאמרים מגוגל זה יפה, אבל לא מספיק אם אתה מתכוון להעלות טיעון פיזיקלי. אם תקרא את המאמר שאליו קישרת - הרי שהוא מסכים איתי בדיוק שבהספקים נמוכים אין שום סיבה להשתמש בווסת ממותג.
אם בכל זאת אתה כל כך מתעקש בתוקף להוכיח שלא קראת את המאמר שלך עצמך (מה שמוכיח שאתה גם לא מבין את הפיזיקה הפשוטה מאחורי הדברים) - אני אשתמש בכישורי המהנדל של כיתה ו' שלי ואסביר לך דבר פשוט:
רוב הרגולטורים היום בשוק מווסתים מ-7.4V (מתח נומינלי לסוללות ליפו\לי-איון) ל-6.0V שזה אומר ירידת מתח של 1.4V.
אם ניקח צריכת זרם ממוצעת של 1 אמפר (99.9% מהמטיסים צורכים הרבה פחות) של מערכת הסרבואים הרי שהרגולטור ה"בזבזן" שלנו מבזבז 1.4W בצורת חום שבורח לאויר - מה שלפי המאמר שלך לא מצריך שום שינוי ולא מצריך מעבר לממותג:
אך בכל זאת בוא ניקח את השאלה הספציפית של אבי בחשבון. היות והוא ציין שהוא משתמש בסוללת 2200-5000 מילי אני אבצע הנחה נוספת ואקח ממוצע - כ-3600 מילי אמפר שעה.
סוללה כזו יודעת לתת 3.6 אמפר למשך שעה אחת במתח שלה (7.4V נומינלי) - מה שיוצא כ- 26.64 וואט של הספק למשך שעה אחת.
אם לצאת מנקודת הנחה שהרגולטור ה"בזבזן" שלנו צורך 1.4 וואט שהם כ-0.18 אמפר עבור מתח של 7.4V נומינלי, הרי שהצריכה הממוצעת שלנו עלתה מ-1 אמפר ל-1.18 אמפר.
בעיניי (אני האידיוט שציינת ככל הנראה) מדובר בהבדל זניח בצריכה, וגם זה קורה רק אם אתה מושך 1 אמפר ממוצע (שזה המון לרוב המטיסים).
עכשיו בא הטריק:
היות ואני מכיר את אבי ויודע שהוא מטיס סקייל, יותר סביר שצריכת הזרם הממוצעת שלו היא סביב 200 מילי אמפר, מה שהופך את הרגולטור ה"בזבזן" שלנו לאחד שמפסיד 0.28W בצורת חום, שזה שווה לבערך 37 מילי אמפר של זרם במתח 7.4V - ואני שוב סבור (גם הפעם) שתוספת זרם של 37 מילי אמפר היא זניחה לחלוטין. למען ההבנה, בקצב של 37 מילי אמפר ייקח 97 שעות לפרוק את הסוללה שלקחתי בדוגמה ( בקיבולת3600 מילי אמפר שעה).