נדב
אכן זהו חלק מהציטוט ומה שיפה בו שהוא נתון לפרשנות כזו או אחרת כמו כל הפוליסה.
אתה מבין כך ואני מבין אחרת (כמו אלו שנתתי להם את הפוליסה לבדיקה).
ידידי
שטח ההטסה בגלילות אינו עומד בשום קריטריון של מנהל התעופה ולכן אינו מאושר לשימוש (שלא לדבר על הקירבה לבסיסים הצבאיים) פשוט אף גורם לא אוכף את העניין אבל הביטוח אינו חל עליו.
כמו כן, כל עניין הטסות באולמות סגורים, חצרות בתים ,גנים ציבוריים ,שטחים שלא אושרו או נבדקו מעולם ע"י מנהל התעופה אסורים להטסה על פי חוק אבל שוב למזלנו אף גורם לא אוכף את העניין.
בקשר לפוליסה
לתשומת לבך זוהי איננה פוליסה לענף הטיסנאות זוהי פוליסת ביטוח כללית ביותר עבור ספורטאים השייכים לאיגודי הספורט השונים ולכן היא כל כך לא מתאימה לענף בו אנו עוסקים.
המילה קלוב התעופה אפילו לא מוזכרת בפוליסה הזו והכל נראה כאילו ששייך לתקופה אחרת.
בקשר להשוואה לביטוח רכב:
ברכב הנהג עובר תיאורה, טסט, מבחן רישוי לרכב, יש כללים ברורים, הגבלות רישוי,הצהרות בריאות,גורמי אכיפה וכו... ולכן העניין ממוסד וברור והפוליסות כנ"ל
מה מכל זה יש בענף הטיסנאות?
היום כדי להרשם לפעילות הכי בסיסית במכון כושר אתה חייב הצהרת בריאות, מדוע אין הצהרת בריאות בפוליסות הנ"ל?
מדוע אין הגבלות לגבי גיל (במקרה שלך זה יוצא מהכלל

).
מדוע אין כללים ברורים לגבי הכלים שאנו מטיסים לפי קטגוריות?
האם הסיכון בהטסת ג'ט שקול להטסת דאון על שלט? או האם ההגבלות צריכות להיות זהות?
ויש עוד אבל אני חושב שהבנת שהפוליסה עליה אתה חתום אינה מפרטת את כל אלו וניתנת לפירוש
משמעות הדבר שבמקרה של אסון הצד החזק משפטית ינצח.
עצה אישית
מכיוון שאתה ובינך פועלים בתחום באופן מיקצועי ותדיר אני ממליץ לך בחום להשיג ביטוח אישי המותאם לצרכים המיוחדים שלך.
אם אתה חושב לרגע ששחקן כדורגל ידוע או כל אחד אחר בענף ספורט כזה או אחר בארץ מבוטח בביטוח הזה אז יש לך טעות גדולה.
ציקי