נדב
בהזדמנות הזו אני חייב לך סיפור קטן ומעניין
אני התחלתי להטיס בתקופה שלא היה כלל ביטוח איפה שהוא בתחילת שנות ה 80, עשיתי הפסקה למספר שנים וחזרתי לתחום לפני כ 3 שנים.
הדבר הראשון שביררתי בעת החזרה היה נושא הביטוח.הרמתי טלפון לקלוב התעופה וקבעתי פגישה אישית עם מנהל הקלוב האזורי (לא אומר את שמו אבל בו נגיד שהוא דמות ידועה בענף הטיסנאות בארץ וסביר שאתה מכיר אותו).
כמה אנשים אתה מכיר בתחום שעשו דבר כזה?
אולי אני נודניק אבל אני לא מתפשר בעינייני בטיחות.
ישבתי איתו בפגישה פנים אל פנים במשך שעה והצגתי בפניו שאלות לגבי הביטוח,כיסויים ומה שלא תרצה.
התשובות היו מגומגמות בסיגנון אני לא בטוח,תקרא באתר של הקלוב,כולם עושים את אותו ביטוח, אין לך מה לדאוג, זה ביטוח שכבר רץ שנים ובעצם הוא לא ממש הבין מה אני רוצה ממנו ולא ידע לענות חד משמעית, כל מה שהוא רצה זה שאני אצטרף לקלוב ואביא את הילדים להתרשם (אחרי הכל עסק כלכלי).
בנוסף הוא הפנה אותי לתקנון הקלוב לגבי נוהלי הטסה והוכחתי לו שמספר אתרים של קלוב התעופה אינן עומדים בקריטריונים שהם בעצמם הגדירו ואז הוא בכלל נעשה נבוך.
שורה תחתונה
בענף הזה בארץ הברדק חוגג.