ליאור שלום.
אם כל הכבוד .... זה כבר מוגזם!!!
זה פרסומת ישירה !!!!!!!!!!!!
מצפה לתגובתך ההולמת
הכל באור חיובי כמובן![]()
ליאור שלום.
אם כל הכבוד .... זה כבר מוגזם!!!
זה פרסומת ישירה !!!!!!!!!!!!
מצפה לתגובתך ההולמת
הכל באור חיובי כמובן![]()
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
יורם הי לאחר שמודעתך הועברה לפורום מסחרי הסרתי את תגובתי וכל הכבוד על הפרגון.
ליאור בר עמי עוזר להרבה אנשים ואני בינהם לפעמים שאלה פה שאלה שם והוא תמיד מחזיר תשובה מפורטת ככל האפשר ובזה הרבה תודות ליאור , אך ההבדל הוא שהפירגון הוא לחבר להובי שעוזר מכל הלב וללא תמורה אלא עזרה הדדית , ההבדל הוא ענק מלפרגן לחנות או לבעל מקצוע שהמקום הוא בפורום מסחרי ולכן גם הסרתי את תגובתי ברגע שהועבר.
ופרסומת לליאור יכולה רק לעזור להרבה אנשים הרי כסף אין פה ידע יש ורצון יש אז יאאלה לנצל את זה
אז חג שמח לכולם
ומקווה שלא יתחילו לחפש לי כל מיני קישורים בפורום לצודק ולא צודק
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
האמת שאני הבטתי מהצד בסיטואציה הזו כששרון התאמן באוטורוטציות עם ליאור ואני יכול להגיד בכנות שאדון בר עמי הוא סוג של נינג'ה.
קשוח ואסרטיבי אבל רהוט וסלחן, מסביר מילולית ויזואלית ומעשית, ובעיקר בעל אינסטינקטים של פנתר על אקסטה כשהוא שולף חצי מטר מהקרקע את ה500 כששרון הגיע מהר מדי לנחיתה.
יש אפילו כזה:
![]()
יורם ושאר החברים תודה על הפירגון,
תמיד כיף להיכנס אחרי יום עבודה ולראות את הערכת החברים - וע"כ אני מודה לכם!
יורם ידידי,
אם הייתי עוסק בתחום הרי שאתה צודק לגמרי וכן הייתי מבקש משרון להעביר את ההודעה למסחריים..
מכיוון ואיני עוסק בתחום ואני משאיר אותו בגדר תחביב ולא מקצוע, וכן השיעור ששרון קיבל (ויקבל בעתיד FOR WHAT IT MATTERS) - נשאר בגדר עזרה לחבר יקר, "פירסום" או הכרת תודה היא מעל ללגיטימית בלי קשר לזהות מקבלה - ראה ערך הודעות התודה לעודד הידוע בכינויו "WIND556".
אגב,
מאחר ואיני מבצע שיעורי הטסה כעבודה, וכן אני שומר את התחום ברמת התחביב - אני שומר לעצמי את הזכות להחליט למי אני מוכן לתת שיעורי הטסה ע"ח הזמן שלי, ששווה לי לפחות - הרבה, ולמי אתן את הייעוץ המקצועי במבט מהצד, שלפעמים אגב עוזר לא פחות - אך מעולם לא אמרתי לא לעזרה למישהו(!!!) ולרוב העזרה שמבקשים ממני מגיעה במקום.
אני ממליץ לך לשמור את התחביב ברמה החברית ולא להגיע למקומות של קנטרנות וחוסר פירגון - אל תשרוף גשרים מי יודע מתי תצטרך אותם בעתיד.
בחברות,
ליאור
ליאור יקר,
התגובה שלי לשרון, לא הייתה קנטרנות וחוסר פרגון. היא הייתה המשך לתגובה לגביי "הובי ניטרו" בבדיחות הדעת ובקלילות הראויה. (ראיתי בפורום שאתה מבין גם בהומור).
לגביי הגשרים, לא רק שאני לא שורף אותם, אני מניח עליהם מסילה (לרכבת) לעתיד כייפי לכל החברים בתחום
מעבר לכל, אני שמח שהשירשור הוליד פירגון אמיתי מכל החברים ואף אני מצטרף אליהם בשמחה
ההזמנה שלי בתוקף ותרגיש בנוח לנצל אותה כשתרצה!!
בידידות (אמיתית),
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון