הצניחה הזאת היתה האחרונה ,מגובה נמוך כדי שהמצלמה תיקלוט הכל בגודל מספיק ,כל הצניחות הקודמות היו בערך פי 2 גובה והכל פעל כמו שעון אפילו בצניחה הראשונה
הינה הקישור
http://www.youtube.com/watch?v=ZfLBrtpjapI
הצניחה הזאת היתה האחרונה ,מגובה נמוך כדי שהמצלמה תיקלוט הכל בגודל מספיק ,כל הצניחות הקודמות היו בערך פי 2 גובה והכל פעל כמו שעון אפילו בצניחה הראשונה
הינה הקישור
http://www.youtube.com/watch?v=ZfLBrtpjapI
היכן הטסתם את זה?
כתוב בכותרת ... בגבעת ברנר
וואלה אמנון תותח אתה !!! מתי רואים אותך צונח ככה ?
יפה מאוד, נראה שצריך יותר משקל שתלוי על המצנח.
תעשה חור במרכז המצנח והוא יצנח יפה בלי להסתובב סביב עצמו, כשאין חור האויר נלכד ונוצר המצב של הקיפולים והסתובבות סביב עצמו.
יש לו חור יחסית גדול מאד .... לדעתי זה משקל גם ...
יפה מאוד,תגיד איזה מנוע יש לך על האיזי ??,ניראה עוצמתי...אם אפשר קישור זה יעזור תודה.![]()
תודה לכולם ,ותודה מיוחדת לצלם רונן שהיה בשטח ,בלעדיו לא היה התיעוד הנ"ל.
לגבי החור במרכז -בצניחה הראשונה לא היה חור והוא צנח גם לא רע בכלל ,הצעו לי לעשות חור בשטח ולא ממש שינה משהו .
לגבי המשקל שתלוי על המצנח -כנראה שבאמת חסר משקל אבל לא הוספתי כי גם ככה היה לטיסן די קשה לעלות ,אם הייתי עוזב סטיק של ה up הטיסן מיד צלל ,כנראה יש עליו גרר גדול מידי ,וגם כשהוא נחת הבקר ממש רתח .
המנוע והבקר הם ה setup המומלץ בפורום :
קישור למנוע
קישור לבקר
נראה לי אולי שהבקר של turnigy יתחמם פחות
אבל אחרי כל הכייף עם המצנח נתנתי לבן שלי להטיס והוא ריסק לו את הצורה - נכנס לסיחרור מגובה ולא יצא ממנו עד המיפגש עם האדמה...
שכחתי ,
תודה מיוחדת לאיזישלקח ממני את המשדר אחרי שיחרור המצנח ,והנחית את הטיסן בשלום..
חשוב לא פחות![]()
אמנון יצא יפה מאוד!!
אולי בפעם הבאה תצניח טייסת שלמה?
יוסי
Dx7
trainer solo star -ז"ל
su 29 3D קרש חשמלי
su 29 3D קרש דלק
EXTRA 300 EPP מהסיני.
וכל סוגי טיסני הקאפה.
יוסי ,מה עם התמונות שצילמת ,תוסיף ...
תודה רבה,יש לי עוד שאלה כאשר הטסת את הטיסן[בסרטון שהעלית] הישתמשת במלוא הסל"ד ,או בחצי בערך.
אמנון התמונות שצילמתי מהקרקע נמצאות בפורוחם גלריה תחת הכותר ברנר
Dx7
trainer solo star -ז"ל
su 29 3D קרש חשמלי
su 29 3D קרש דלק
EXTRA 300 EPP מהסיני.
וכל סוגי טיסני הקאפה.
יפה מאד תבוא לפלמחיים![]()