שלום,
בראשית אדגיש כי לא נכחתי בכל מהלך התחרות אלא רק במקצה הראשון ובחלק מהשני.
ואין לי שמץ של מושג מהו האירוע המדובר....
ישראל (לדבריו בשירשור) מודה שלמיטב הבנתו הוא נחת "אחרי הזמן" או לפחות לאחר סימון סיום הזמן כפי שכל שאר המתחרים הבינו אותו. אולי לפי מדידת הזמנים המדוייקת של מנהל התחרות העניין קביל ועובר אך לפי כל קנה מידה תחרותי אני בטוח שישראל מודע לכך שבייחס למתחרים האחרים טיסתו זו המדוברת פסולה. לדעתי מן הראוי שיאבק לפסילת טיסתו....

בזמנו חשבתי להתחרות במחלקה זו ואף רכשתי דאון במיוחד לשם כך. לצערי כבר בתחרות הראשונה שהשתתפתי נוכחתי שישנם "אי סדרים" כאלה או אחרים שאמנם נעשו בתום לב אך עדיין נעשו .....ואופי הפעילות במחלקה אינו מסודר והוגן כמו במחלקות אחרות.
תחושתי היא כי לא משנה מה יהיה מהלך התחרות, תמיד לישראל יהיה יתרון....
לאחר שיקול החלטתי לא להתחרות בתחרויות במחלקה זו מהטעם שאינני מרגיש כי התחרויות הוגנות ....

אדגיש שאין בדברי שום כוונה שהיא לפגוע ביהודה שהוא אדם יקר המהווה דוגמה לרבים במסירות, בזמן ובהשקעה שלו בפעילויות הקלוב. עובדה היא שתחרויות אחרות שהוא מנהל (לדוגמא F3J) מתנהלות כראוי ובהחלט מהנות עד מאד...
עם זאת נוכחתי לדעת שהאוירה בתחרויות ה F5J אינה מתאימה לי כמתחרה ואופי התחרות אינו עונה על סטנדרטים ספורטיביים בהם אני מאמין.

לסיכום עדיף להשאיר מחלקה זו למתחרה יחיד שתמיד יזכה במקום הראשון ויהיה בה לבדו..
לדעתי יש להגדיר מחלקה מוגבלת בגובה זמן או עוצמת מנוע וכל עוד הרכב המתחרים ישאר זהה לזה שיש היום , יש להוסיף שופט נוסף המקובל על מרבית המתחרים. על מנת למנוע טענות של חוסר הגינות. אולי אז יהיה סיכוי לתחרות ספורטיבית הוגנת ומהנה.

כמובן שאני מוכן להתנדב ולסייע במידת הצורך.