שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 64

נושא: חוות דעת דלק פלטינום

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוות דעת דלק פלטינום

ועוד משהו נחמד שיש לי להגיד אים מיהו לא מרוצה מהפלטינום 30 למסוקים, מיסיבה כל שהי, יכל להחזיר את הגלון או מה שניאר מימנו ,ולכבל החזר כספי ביחס לכמות שהו החזיר .אני תמיד יצתרך דלק למסוקים שלי וכמובן ליווי מסור בכיווניי המנועה (למי שרוצה כמובן )בתור פירגון הדדי למי שבעצם מעודד את המיסחר הישראלי.
    נערך לאחרונה על ידי אלון-הובי ניטרו; 25-10-2009 בשעה 02:19:24.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אלון-הובי ניטרו צפיה בהודעה
    ועוד משהו נחמד שיש לי להגיד אים מיהו לא מרוצה מהפלטינום 30 למסוקים, מיסיבה כל שהי, יכל להחזיר את הגלון או מה שניאר מימנו ,ולכבל החזר כספי ביחס לכמות שהו החזיר .אני תמיד יצתרך דלק למסוקים שלי וכמובן ליווי מסור בכיווניי המנועה (למי שרוצה כמובן )בתור פירגון הדדי למי שבעצם מעודד את המיסחר הישראלי.
    א*** אלוני, כיף לקרוא את התגובות שלך ולדעת שלא סתם, כאשר אני צריך משהו, אני מניע
    את הרכב ונוסע מראשל"צ עד לרעננה!!! המשך כך,הלוואי והיו לנו עוד כמה סוחרים כמוך!!
    צחי

תודה!
    72
    הודה 44 פעמים ב 30 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אלון-הובי ניטרו צפיה בהודעה
    בימים אילו רואים אנשי שטח שעושים מאמצים רבים לפרסם את הדלקים החדשים ומזמן זה כבר לא ניראה עדכון במטרות תמימות. אולם מה שחשוב לי לציין את מה שאמרת כאן באמת זו סיבה ראוייה לנסות דלק אחר כשיש הבטחה שכזו מצד בעל עסק !! וזו באמת סיבה לתחרות בשוק כי אולי לכולם יש דלק טוב או לפחות כך מנסים לשדר אבל לגבי שירות טוב אני לא בטוח...
    (מאחר ואני דוגל בהגינות אני חייב להודות שאין לי כל קשר לאלון והוא אפילו ביעסס אותי פעם אבל לא חשוב הוא לא יודע)

אלון.
    רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!

,אלון שדה.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אליקופטר צפיה בהודעה
    בימים אילו רואים אנשי שטח שעושים מאמצים רבים לפרסם את הדלקים החדשים ומזמן זה כבר לא ניראה עדכון במטרות תמימות. אולם מה שחשוב לי לציין את מה שאמרת כאן באמת זו סיבה ראוייה לנסות דלק אחר כשיש הבטחה שכזו מצד בעל עסק !! וזו באמת סיבה לתחרות בשוק כי אולי לכולם יש דלק טוב או לפחות כך מנסים לשדר אבל לגבי שירות טוב אני לא בטוח...
    (מאחר ואני דוגל בהגינות אני חייב להודות שאין לי כל קשר לאלון והוא אפילו ביעסס אותי פעם אבל לא חשוב הוא לא יודע)
    אלון.
    אני מבטיח לך שאם הוא כן היה יודע, לא היית נשאר בבועס!!!
    צחי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •