שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 52

נושא: מחפש מסוק מיני להטסה בבית - איזה הכי טוב?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מחפש מסוק מיני להטסה בבית - איזה הכי טוב?

הי

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    בטח ובטח לא וולקרה
    למה?

4G6 הוא מסוק בגדל כף יד עמיד למדי ומאפשר תרגול של תרגילים רבים בחדר גדול. לדעתי וולקרה הצליחו בפיתוח תחום חדש יחסית של מסוקי מיקרו במחיר נמוך וביצועים טובים. תציץ ב- youtube על ה- 4G6 ואחיו ותבין. אולי גם תקנה אחד

Shanti

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Shanti צפיה בהודעה
    הי

למה?

4G6 הוא מסוק בגדל כף יד עמיד למדי ומאפשר תרגול של תרגילים רבים בחדר גדול. לדעתי וולקרה הצליחו בפיתוח תחום חדש יחסית של מסוקי מיקרו במחיר נמוך וביצועים טובים. תציץ ב- youtube על ה- 4G6 ואחיו ותבין. אולי גם תקנה אחד

Shanti

אני לא פוסל את המסוקים החדשים האלה, אני טוען שלכל מטרה יש מסוק מתאים ולכל אדם יש מטרה וכישורים אחרים
    אי אפשר להכליל
    ומה שהמסוק מאפשר תלוי לגמרי בכישורי המטיס.
    אתם ממהרים להמליץ ולדעתי אין זה הרבה ערך, כי כל אחד ממליץ על מה שהוא אישית אוהב ולא על משהו שיתאים לאדם ספציפי עם כישורי הטסה ספציפיים ולמטרה ספציפית
    זה לא שירשור על איזה מסוק יותר טוב, אלא על מה צריך אלעד....
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי אלעד,

יכול להגיד לך שמלבד הגאווי 200 ראיתי בעיניים את כל המסוקים שדיברו עליהם כאן והנה ההצעה שלי:
    דלג על כל הקואקסיאלים ומסוקי הפסיעה הקבועה למיניהם: בלייד MCX, MSR, וולקרה 4#3B והחיקויים כי כמטיס שבא מהחוץ תגיע במהירות למגבלות שלהם ותירדם משעמום.

הגאווי 200 אם אני לא טועה קרוב לטי רקס 250 במימדיו ובשטחים שהוא צורך.

הוולקרה 4#G3 עם שני מנועי הברשלס ואחיו החדש ה4#G6 מפתיעים מאוד. במיוחד ה-6. מדובר במסוק מרשים לכל דבר, לא זבוב חסר משקל אלא בעל מסה, עם ג'יירו שומר זנב, עם דרייב שאפט טוחן גלגלי שיניים כמו שצריך, ועם השלט הדיגיטלי החדש ניתן לכיוון כמו כל אחד ממסוקינו ה"אמיתיים" הגדולים. ראיתי את שניהם אצל אסף - הוא ASSAF1 כאן בפורום, ולמרות נטייתו של אסף לנסות להפוך את המסוקים בשטח של קופסת גפרורים פחות או יותר ולנעוץ אותם בקירות ובשטיח, אי אפשר היה שלא להתרשם מיכולותיהם. כל כך התלהבתי עד שכמעט שרכשתי לעצמי אחד, אבל אחרי התלבטויות שאסף היה עד להם, ניתבתי בסוף את המזומן לעוד טירקס.
    אם הסלון שלך די גדול, אני ממליץ לך בחום ללכת על אחד משני אלה. לא הייתי ממליץ לך ללכת ישר על פיירופליפים ותקתוקים אבל אפשר להגיע איתם רחוק גם בסלון. רק תזמין מראש הרבה חלקי חילוף. תתייעץ עם אסף בענייני הזמנת חלקי חילוף. הוא מומחה גדול בעניין הזה.

דורון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •