מסכים עם כל מילה של assafwei
מסכים עם כל מילה של assafwei
נערך לאחרונה על ידי justfly; 20-07-2009 בשעה 20:12:57.
Live once, fly forever
בברכה, ג'ון.
אני ממליץ לספוג את העיכובים ולא ללחוץ.
ה"סיני" נמצא כיום בנקודת איזון עדין, הוא מספק מחירים זולים כי יחסית יש לו מעט עובדים.
במקרה שלו חוק "התפוקה השולית הפוחתת" יעבוד וחזק, אם הוא יביא 2 עובדים לאותה המשימה הוא יקבל רק 50% עליה בתפוקה ולא 100% ולכן פתאום הוא יראה בעוד חודשיים שהעובדים יקרים לו ואתם תשלמו על כך, משם הדרך לעליה במחירים עד לנפילתו תהיה קצרה!!!
בקיץ קונים אצלו המון החבר'ה מצפון אירופה וצפון אמריקה כי זו תקופת ההטסות שם , בעוד חודשיים יגיע לשם החורף והם ירגעו ואז ירד אצלו הלחץ זו נקודה מסוכנת הרבה יותר לו וכתוצאה מכך לנו, אני לא רוצה לראות מישהו חוזר לקנות מנוע של 10$ ב250 ש"ח בארץ....
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אני בספק אם על בסיס אימיילים מלקוחות הוא מגייס עובדים נוספים... מה גם שעלות מחסנאי בסין לתקופת לחץ של כמה חודשים לצערנו הרב (ולטובת הכיס שלנו) היא פשוט זניחה...
אם יש לו בסיס לקוחות רחב, ובהעדר מתחרים (ובינינו, אין לו מתחרים, לא במחירים ולא במגוון) אין שום סיבה להעלאה במחירים (ומשבר זה לא תירוץ כי כשמכורים תמיד מוצאים תקציב למנה היומית), וזה גם לא יקרה כי בסופו של דבר זה היתרון היחידי שלו, וכנראה שהוא יודע את זה...
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 21-07-2009 בשעה 00:40:05.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אולי סוף סוף מישהו יסביר לי מדוע להוביסטי החלטתם להדביק את הכינוי "הסיני"
1. מדובר על הונג קונג
2. מדובר על מספר עובדים
זה כמו לקרוא ל TOWER HOBBIES "האמריקאי"![]()
1. עלות השכר בהונג קונג כבר מזמן לא כמו בסין! ההונג קונגים נעשו מפונקים
2. בהונג קונג חיים סינים, אמנם תושבי הונג קונג אבל גזעית הם סינים, משנת 1998 הם גם תחת שלטון סיני, אמנם בתוקף הסכמים "משטר עדין של נספחים" אבל סין לכל דבר.
לכן , מסקנה, ניתן לקרו להוביסיטי ה"סיני" כי להגיד ה"הונגקונגי" קשה להקלדה ולדיבור![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
במקום כל הסיפורים האלו פה אני פשוט שמח שיש את הסיני ולכן שלחתי לו (לצוות) מכתב תודה על השרות שאני והקליינטים בכלל מקבלים מהם.
מה שקיבלתי בתשובה קצר ולעניין:
Hello, Ittai
Thanks for your email and appreciation.
We don't receive much emails like this. That is very kind of you ;-)
Have a Wonderful day !!!
*It can take 2-3 days to receive a reply from us due to a high volume of email. For an urgent inquiry, please contact us by phone or online support.
Best Regards,
Sumaira
Customer Support.
מכתב תודה מעלה להם את החשק לעבוד הרבה יותר מתלונות חסרות טעם.
אי לכך אני ממליץ לכל החברים פה לומר להם תודה שהם קיימים ועל השרות שאנו מקבלים מהם.
איתי
.Itay.
שירשור מאד מעניין ... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב ולהודות להם
:]
מוטי,
אתה צודק בעובדות שציינת, אבל לא בטוח שהפיתרון שלך ישיג את התוצאה הטובה ביותר.
גם לי הם שלחו מס' הזמנה שהדואר בהונג קונג כלל לא זיהה.
(וזה לאחר שחיכיתי 50 יום!!! לקבלת ההזמנה)
אבל כשההזמנה הגיעה (ואחרי שנרגעו העצבים), שלחתי להם אימייל עם מחמאות והמון תודות על שירות מעולה
הם באמת התרגשו והודו על כך.
שווה לנסות.