תקראו גם לי אם תצליחו ללכוד אותו.
שגיא - מתי אתה במרכז שנטיס ביחד ? ה500 שלי עבר טסט סופר מוצלח ואני עושה איתו דברים שלא עשיתי עם אף מסוק אחר. מסוק מדהים !!!
תקראו גם לי אם תצליחו ללכוד אותו.
שגיא - מתי אתה במרכז שנטיס ביחד ? ה500 שלי עבר טסט סופר מוצלח ואני עושה איתו דברים שלא עשיתי עם אף מסוק אחר. מסוק מדהים !!!
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
ליאור אני עדין מחכה שתחזור אלי לטלפון !!!
דבר שני אני צריך להצדיק את החדר כושר
ואתה בגודל שלך מתאים להיות בובת ניסיון
חוץ מזה בגלל שאני אוהב אותך אני חייב לנסות !
שרון אח יקר אני מאמין חודש הבא לקראת הסוף
אני אגיע למרכז לכמה ימי חופש עם המשפחה !
ונוכל לחגוג הטסה ויומהולדת בו זמנית
המסוק שלי לאט לאט מאובזר חבר השאיל לי סרוואים
אני מקווה שאני אוכל כבר בשבת להטיס את שלי
חסר לי זרועות לסרוויםאבל הענין בטיפול אילתי !
שרון תפסיק לגרות אותי על ה-500 !!!!!!!!!!![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
Trex_Lover
גיל אוריאל סוף סוף כתב את האמת אבל המסקנה שהוא מסיק מוטעית ומטעה לעניות דעתי.כמתחיל עד שתגיע להטסה אתה תעבור לא מעט ריסוקים תקונים וכוונים. לריסוקים יש משמעות כספית והיא גוזלת זמן.
המסקנה היא שונה והיא ללכת על מסוק זול וטוב שעלות חלקי החילוף נמוכה והתקונים פשוטים.עוד יתרון נתן להטיס אותו ולתרגל את כל מה שגיל פרט אצלך בבית ואולי אפילו בחדר שלך.
אני שוב חוזר, קנה Walkera 4#3b, תלמד את כל השלבים שגיל פרט עליו ואז תעבור למסוק יותר יקר.
נתן לקנות אחד כזה בחו"ל כולל חלקי חלוף בסיסיים ב 200 דולר כולל משלוח.
לחלופין אחד מחברי הפורום פרסם בימים האחרונים שהוא רוצה למכור אחד עם לחקי חלוף ב 500 ש"ח.
תסתכל בקונים-מוכרים בפורום מסוקים חשמליים.
עוד פעם המסוק הזה בשלוב עם סימולטור נותן מענה להטסה בסיסית ודורש מינימום כוונים עמיד מאוד וזול מאוד. רק סימולטור לא יתן לך תחושה מלאה של הטסה רק שלוב של שניהם אימון על סימולטור ותרגול על המסוק יתן לך שלוב טוב.
אחרי יותר מ 200 הטסות החלפתי חלקים ב כ 60 דולר מהם 3 בטריות שעלותן במקור היתה 7 דולר כל אחת. החלפתי אותן ב 6 בטריות שעלו 11 דולר כולל משלוח. שים לב עלות חלקי החילוף לדוגמא חופה עולה 3 דולר מנוע זנב 5 דולר מנוע ראשי brushless 17 דולר. פחות מ 2 דולר.
בהרבה מקרים של התרסקויות שהיו לי, חשבתי שהמסוק גמור לגמרי אבל כל מה שהייתי צריך לעשות זה לבדוק ששום דבר לא נפגע לישר לו את ה Paddles וזהו לאוויר.
למסוק שתי נקודות תורפה והם:
- המגלשים שבנחיתות לא מוצלחות התעקמו - נתן ליישר אותם ללא בעיה.
- מנוע זנב אחורי שנשרף כל 30-40 טיסות ועלותו 5 דולר (לי יש את הדגם עם מנוע Brush).
לוקח פחות מ 5 דקות להחליף את המנוע.
במסוק הזה תלמד לעשות תקונים בסיסיים בעצמך ולכוון אותו.
שים לב לרוב החברים יש דעה לא טובה על ה Walkera אבל זו דעה קדומה רובם אפילו לא ראו אותו ובודאי לא הטיסו אותו.
המסוק קטן ולכן יותר תזזיתי מה Trex הגדולים ולכן כמו שאומרים אחרים ומנוסים ממני אחרי הטסה של המסוק הזה הטסה של Trex 450 היא כמו מנוחה