שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 28

נושא: רוצה לקנות מסוק

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל רוצה לקנות מסוק

היי

אני רוצה להתחיל בתחום...

חשבתי כהתחלה לקנות את הTREX 250 (לפני סימולטור)

אפשר לעשות איתו טיסה הפוכה?

כדאי לקנות אותו להתחלה?

ואני צריך מישהו שיעזור לי בהודעות פרטיות

תודה!

עריכה:אני יכול להטיס אותו ברוח בלי שיקרה כלום?
    נערך לאחרונה על ידי trex_lover; 18-08-2009 בשעה 11:52:03. סיבה: הוספת משהו

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: רוצה לקנות מסוק

אפשר לעשות איתו הכול (עם ניסיון ויכולת).
    לא ממליץ עליו בתור מסוק ראשון - למרות שאפשר ללמוד עליו, התהליך יהיה פחות "נוח" מאשר על מסוק יותר גדול ממנו.
    אתה מוזמן לשאול איזה שאלה שאתה רוצה בהודעה פרטית,
    ליאור

תודה!
    64
    הודה 108 פעמים ב 74 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם זה הרקס250 או סימולטור אז אני באופן חורץ אומר לך ש100 אחוז מהמטיסים יאמרו לך אותו הדבר.... קודם כל סימולטור!!!!!!!!
    מסוק זו חיה בוגדנית וקשה, קח לך סימולטר טוב ותתחיל לשבת!
    כשתראה שאתה קולט ומצליח לא לרסק אחרי שניה וחצי תתחיל לחשוב על המסוק שלך
    לבינתים זה לא רלוונטי לך.

הגישה היום בקרב מטיסים היא שדווקא הקטן הוא איננו למתחילים עקב חוסר יציבות ותלות
    גדולה מאד בתנאי מזג האויר.
    ולכן מומלץ להתחיל במסוק 450 ומעלה....

שיהיה בהצלחה!

תודה!
    2
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

במידה ואתה מחפש מסוק למתחילים אני ממליץ על HIROBO QUARK מסוק יציב סלחן
    ובהתרסקות רק להבים של 10 שח נשברים

תודה!
    0
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם אתה רוצה ללמוד להטיס מסוק כמו שצריך, תשיג לך שלט סימולטור שכפתור הג'יירו לא עובד בו ותטיס כמה שאתה יכול.
    כשתצליח להישאר באוויר 5 דקות בלי ג'יירו וגם להנחית את המסוק בעדינות, הייתי אומר שאתה יכול להתחיל להטיס

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עם אתה TrexLover אז נתת בעצמך את התשובה.

התשובה נעוצה גם בתקציב ובכשרון שלך.נכון ככל שיותר גדול ככה המסוק יותר קל להטסה. אני אישית מעדיף את הקנטנים כמו Walkera 4#3B שהוא נהדר ללימוד הטסה בסיסית גם בבית בכל שעות היום ובכל תנאי מזג אוויר.

סימולטור היא המלצה טובה. אבל כדאי אולי לשלב בין השניים. כי הסימולטור הוא די משעמם ואין לך כאשר אתה לא מנוסה תחושה אם הסימולטור אכן מדמה את המציאות או שאינו מדמה.

אני ממליץ לך על Radd שמלמד איך להטיס בכמה שעורים קצרים

http://www.dream-models.com/eco/flying-index.html

אם תקפיד על השיטה שלו תלמד לרחף בתוך זמן קצר.

בהצלחה

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי trex_lover
    ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami
    ציטוט נכתב במקור על ידי trex_lover
    אז על איזה מסוק אתה ממליץ לי להתחיל?

לא יודע אם זה חשוב אבל הייה לי מסוק 3 ערוצים ושלטתי

בו טוב
    היי,
    נעים מאוד!
    הייתי מתחיל עם להגדיר מה התקציב שלך ורק לאחר מכן להתאים לו מסוק....
    התקציב שלי הוא 1100 למסוק מחו''ל אבל אני יכול להגדיל לכל תקציב עד 3000 עם קצת שכנוע

של ההורים שלי
    אני מרשה לעצמי להעלות את ההתכתבות בינינו לפורום מאחר ואין בה פגיעה בפרטיות, נהפוך הוא - אוכל לתת לך תשובה מנקודת מבטי ובו בזמן לתת למתמשים אחרים להסכים או להסתייג מדברי.
    באופן בריא זה תוכן לקבל את מירב הדעות ולגבש החלטה בעצמך (ו/או עם הוריך).
    ולעניין התשובה:

הטסת מסוק אינה נגמרת בקנייה הראשונית (שסכומה אינו זעום כלל) כי אם באחזקה השוטפת ובתחזוקה במקרה של ריסוק (ומרסקים).
    כמו כן יש לקחת בחשבון עלויות נוספות של ציוד מקיף שלא נכלל בקרב מטיסים שכבר בתוך התחביב, כגון: שלט, מטען, סוללות או דלק (תלוי מה הכיוון), פלאגים וכו'.
    תקציב של 1100 ש"ח לצערי אינו מספיק כלל ע"מ להכנס לתחביב, וכל כלי שתקנה בעלות כזו יהיה כאבן שאין לה הופכין בפרק זמן קצר מאוד (עקב כשלים כאלו ואחרים בכלי או מיצויו).
    תקציב של 3000 ש"ח הוא כבר כונס יותר לכיוון ה"מספיק", אך לטעמי עדיין מאוד מגבלתי. הסכום אמנם יספיק לך ע"מ לקנות מסוק 450 סביר בהחלט (דוגמאת ה COPTER X), עם אלקטרוניקה סבירה ושלט בינוני מאוד (DX6) - ז"א מע' שלמה שתטוס, אך לא תותיר אותך עם כסף בצד להוצאות נילוות....
    הוצאות נילוות???
    סוללות - בתקציב הזה כנראה תרכש סיניות, שאורך חייהן אינו קבוע (מידי פעם גם איכותיות כושלות לצורך העניין), וגם יכולות להיפגע בריסוק - ולכן קח בחשבון היתכנות של שידרוג/החלפה/תיקון מריסוק.
    ריסוקים / ח"ח - כמו שאמרתי ריסוקים הם חלק מהתחביב, ומי שלא יודע לרסק - עדיף לו שלא יטיס... אין מה לעשות זו המציאות, וע"כ יש לקחת את הנושא בחשבון ולהשאיר כסף בצד ע"מ לתקן את המסוק! אתה לא יודע כמה אנשים פגשתי עם מסוק מרוסק במחסן, כי לא היה להם את הזמן, התקציב או היכולת לתקן.
    שיעורי הטסה - ע"מ למזער את הריסוקים וההוצאות הכרוכות בהן, מומלץ מאוד לקחת שיעורי הטסה עם מדריך. ישנם מנחתים שבהם תוכל למצוא עזרה ללא תמורה, לרוב ללא כבל חניך מדריך המאפשר לך ביטחון מוחלט וחסינות גבוהה מריסוק (למעט תקלות טכניות) - אך הדרכה מקצועית כמו בכל תחום, בד"כ כרוכה בתשלום.
    סימולטור - ע"מ להקטין את עלויות שיעורי ההטסה תוכל לתרגל באופן עצמאי בבית, לאחר שתלמד את העקרונות, בתכנת סימולטור במחשב. הסימולטור הינו כלי נהדר שדור שלם של מטיסים גדל עליו ומניב תוצאות מדהימות - עלות תוכנה מקורית עם רישיון היא בסביבות ה 1000 ש"ח.
    לא תקבל תמיכה על דפי הפורום מפאת חוקי שמירת זכויות היוצרים, אך זה לא סוד שתוכנות כאלו נפרצות וניתן להתקינן בחינם - אך עלות של שלט מתאים למחשב (עדיין חיוני), או כבל מתאם לשלט שתקנה (פחות אידיאלי - שחיקה של השלט) היא כ 200 ש"ח.

כמו שאתה רואה ישנן עוד עלויות נוספות שיש לקחת בחשבון, זהו אמנם תחום מדהים ומאתגר - אך שלא יטעה אותך הוא אינו זול (גם לא בעידן זמינות המוצרים הסיניים), המוצרים הזולים שחדרו לשוק הפכו את התחביב רק לקצת פחות יקר, ואשלית ה"זול" מתנפצת בד"כ לאחר הקנייה הראשונית היחסית זולה (יחסית לעבר).

בשורה תחתונה,
    המלצתי לך בשלב שאתה נמצא בו - קנה לך סימולטור איכותי (משאיר לך להחליט באיו דרך), תרגל עליו ותבין אם זה מושך אותך.
    לא ממליץ לך לרכוש צעצועים כאלו ואחרים בשלב זה ע"מ לשמור את הכסף שלך לדברים יותר איכותיים שיתנו לך יותר, ויקנו לך יכולות הטסה אמיתיות.
    לאחר שתעבור את השלב הזה, ותהיה מוכן (כספית ומנטלית) לקנות מסוק אשמח להמליץ לך על מסוק בתקציב שנקבת.

אם בכ"ז אתה מתעקש על רכישה הרי שציינתי את המסוק ברמה הכי גבוהה שתוכל לקבל לתקציב כניסה של 3000 ש"ח כולל מע' רדיו (COPTER X 450 + DX6), לגבי שאר האלקטרוניקה יש שירשור שלם שנמצא כאן:
    http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=8152
    שנכתב בהשקעה רבה, תוכל לבחור משם את הרכיבים האלקטרוניים למסוק - ולהעלות אותם לכאן לשאלה לפני הרכישה לאישרור סופי.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ליאור צודק מבחינתו אבל כמו שאומרים באנגלית " There are many ways to skin a cat"

עם התקציב הוא 1000 ש"ח תוריד את הסימולטור שהמלצתי לך של HeliSimRC שהוא חינם תצטרך שלט כמו של E_Sky נתן להשיג ב 20 דולר.

קנה לך את ה Walkera 4#3B עם מנועי Brushless ב 150 דולר וחלקי חלוף.

יש מישהו בפורום שמוכר כזה ב 500 ש"ח עם חלקי חלוף תצטרך סט מברגים 80 ש"ח מלחם.

כדי לראות אם אתה בענין זה מספיק.

המסוק קשה יותר להטסה מה TRex 450 אבל אם תעבוד בקפדנות לפי Radd תטיס אותו ברחוף תוך מספר ימים. אם אני הצלחתי גם אתה שאתה צעיר ממני בהרבה (לפי זה שאתה צריך להתיעץ עם ההורים) תצליח.

ההנאה שתפיק היא עצומה עלות החלקים קטנה (לדוגמא בטריות אני קניתי 6 בטריות ב 11 דולר כולל משלוח.

תלמד לא מעט דברים גם על המסוק וגם על עצמך.

היתרון הוא שבתחום ה 1000 ש"ח תדע עם ההובי הזה בשבילך או לא לא צריך להוציא 3000 ש"ח בשבי לגלות את זה.

אין לי צויך לשאול את ההורים שלי ואין לי בעיה להוציא 10000 או 15000 ש"ח אבל עד שלא אדע אם אני בענין לאורך זמן מדוע שאקנה משהו שעולה יותר מ 1000 ש"ח???

תסתכל גם בפורום של מוכרים-קונים תוכל למצוא שם מציאות לא רעות.

בהצלחה

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    אני מרשה לעצמי להעלות את ההתכתבות בינינו לפורום מאחר ואין בה פגיעה בפרטיות, נהפוך הוא - אוכל לתת לך תשובה מנקודת מבטי ובו בזמן לתת למתמשים אחרים להסכים או להסתייג מדברי.
    באופן בריא זה תוכן לקבל את מירב הדעות ולגבש החלטה בעצמך (ו/או עם הוריך).
    ולעניין התשובה:

הטסת מסוק אינה נגמרת בקנייה הראשונית (שסכומה אינו זעום כלל) כי אם באחזקה השוטפת ובתחזוקה במקרה של ריסוק (ומרסקים).
    כמו כן יש לקחת בחשבון עלויות נוספות של ציוד מקיף שלא נכלל בקרב מטיסים שכבר בתוך התחביב, כגון: שלט, מטען, סוללות או דלק (תלוי מה הכיוון), פלאגים וכו'.
    תקציב של 1100 ש"ח לצערי אינו מספיק כלל ע"מ להכנס לתחביב, וכל כלי שתקנה בעלות כזו יהיה כאבן שאין לה הופכין בפרק זמן קצר מאוד (עקב כשלים כאלו ואחרים בכלי או מיצויו).
    תקציב של 3000 ש"ח הוא כבר כונס יותר לכיוון ה"מספיק", אך לטעמי עדיין מאוד מגבלתי. הסכום אמנם יספיק לך ע"מ לקנות מסוק 450 סביר בהחלט (דוגמאת ה COPTER X), עם אלקטרוניקה סבירה ושלט בינוני מאוד (DX6) - ז"א מע' שלמה שתטוס, אך לא תותיר אותך עם כסף בצד להוצאות נילוות....
    הוצאות נילוות???
    סוללות - בתקציב הזה כנראה תרכש סיניות, שאורך חייהן אינו קבוע (מידי פעם גם איכותיות כושלות לצורך העניין), וגם יכולות להיפגע בריסוק - ולכן קח בחשבון היתכנות של שידרוג/החלפה/תיקון מריסוק.
    ריסוקים / ח"ח - כמו שאמרתי ריסוקים הם חלק מהתחביב, ומי שלא יודע לרסק - עדיף לו שלא יטיס... אין מה לעשות זו המציאות, וע"כ יש לקחת את הנושא בחשבון ולהשאיר כסף בצד ע"מ לתקן את המסוק! אתה לא יודע כמה אנשים פגשתי עם מסוק מרוסק במחסן, כי לא היה להם את הזמן, התקציב או היכולת לתקן.
    שיעורי הטסה - ע"מ למזער את הריסוקים וההוצאות הכרוכות בהן, מומלץ מאוד לקחת שיעורי הטסה עם מדריך. ישנם מנחתים שבהם תוכל למצוא עזרה ללא תמורה, לרוב ללא כבל חניך מדריך המאפשר לך ביטחון מוחלט וחסינות גבוהה מריסוק (למעט תקלות טכניות) - אך הדרכה מקצועית כמו בכל תחום, בד"כ כרוכה בתשלום.
    סימולטור - ע"מ להקטין את עלויות שיעורי ההטסה תוכל לתרגל באופן עצמאי בבית, לאחר שתלמד את העקרונות, בתכנת סימולטור במחשב. הסימולטור הינו כלי נהדר שדור שלם של מטיסים גדל עליו ומניב תוצאות מדהימות - עלות תוכנה מקורית עם רישיון היא בסביבות ה 1000 ש"ח.
    לא תקבל תמיכה על דפי הפורום מפאת חוקי שמירת זכויות היוצרים, אך זה לא סוד שתוכנות כאלו נפרצות וניתן להתקינן בחינם - אך עלות של שלט מתאים למחשב (עדיין חיוני), או כבל מתאם לשלט שתקנה (פחות אידיאלי - שחיקה של השלט) היא כ 200 ש"ח.

כמו שאתה רואה ישנן עוד עלויות נוספות שיש לקחת בחשבון, זהו אמנם תחום מדהים ומאתגר - אך שלא יטעה אותך הוא אינו זול (גם לא בעידן זמינות המוצרים הסיניים), המוצרים הזולים שחדרו לשוק הפכו את התחביב רק לקצת פחות יקר, ואשלית ה"זול" מתנפצת בד"כ לאחר הקנייה הראשונית היחסית זולה (יחסית לעבר).

בשורה תחתונה,
    המלצתי לך בשלב שאתה נמצא בו - קנה לך סימולטור איכותי (משאיר לך להחליט באיו דרך), תרגל עליו ותבין אם זה מושך אותך.
    לא ממליץ לך לרכוש צעצועים כאלו ואחרים בשלב זה ע"מ לשמור את הכסף שלך לדברים יותר איכותיים שיתנו לך יותר, ויקנו לך יכולות הטסה אמיתיות.
    לאחר שתעבור את השלב הזה, ותהיה מוכן (כספית ומנטלית) לקנות מסוק אשמח להמליץ לך על מסוק בתקציב שנקבת.

אם בכ"ז אתה מתעקש על רכישה הרי שציינתי את המסוק ברמה הכי גבוהה שתוכל לקבל לתקציב כניסה של 3000 ש"ח כולל מע' רדיו (COPTER X 450 + DX6), לגבי שאר האלקטרוניקה יש שירשור שלם שנמצא כאן:
    http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=8152
    שנכתב בהשקעה רבה, תוכל לבחור משם את הרכיבים האלקטרוניים למסוק - ולהעלות אותם לכאן לשאלה לפני הרכישה לאישרור סופי.

תיאור מדוייק וממצה של המציאות
    תמיד אפשר לרדת בדרישות ולקנות יותר זול, או לעקוב אחרי מבצעים בחו"ל שזה מצריך המון זמן וידע איפה לחפש, מה שסביר להניח שמתחיל טרם יודע
    במיוחד חביבה על ההמלצה שלא לרכוש צעצועים שאני קורא להם "מחסלי תקציב",שבשורה תחתונה ימנעו ממוגבל כספית את האפשרות למסוק איכותי.
    וכמובן שאם תזדקק לעזרה כלשהי, אפילו סתם לשיחה על הנושא, אתה מוזמן להתקשר
    ברוך הבא ובהצלחה
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

טוב תודה לכולם

והמסוק הזה:

http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=41

יכול לעשות את התרגילים האלה?:

http://www.youtube.com/watch?v=L3gYrJ9GXRY

כי לפי מה ששמעתי הוא ממש העתק של הTREX 450

והCOPTERX טוב למתחילים?

מנחת הבית
    חוות רונית
    תודה!
    58
    הודה 158 פעמים ב 104 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי trex_lover צפיה בהודעה
    טוב תודה לכולם

והמסוק הזה:

http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=41

יכול לעשות את התרגילים האלה?:

http://www.youtube.com/watch?v=L3gYrJ9GXRY

כי לפי מה ששמעתי הוא ממש העתק של הTREX 450

והCOPTERX טוב למתחילים?
    שאלה לי אליך, הטסת כבר מסוק על שלט (אמיתי 6 ערוצים לא צעצועים) ?
    כי בכל מקרה יקח המון זמן לכל אחד ללמוד לעשות פעלולים ברמה כזאת ולא הרבה מטטיסים בכלל יגיעו לרמה הזאת המטיס בסרטון הוא אחד מהמובילים בעולם, והמסוק שהוא מטיס הוא טירקס 450 PRO, שזו חיה אחרת לגמרי מהמסוק שאתה התכוונת אליו, הטירקס 450 SE V2
    עכשיו הקופטר איקס שנתת אליו קישור בצורה שהוא בא מוכן להטסה לא יכול לעשות יותר מידי, האלקטרוניקה שיש עליו מספיקה אולי לאקרובטיקה בסיסית אבל לא ליותר מזה
    הקופטר איקס 450 SE V2 הוא העתק מדויק של הטירקס 450 SE V2, ויכול לעשות כל מה שהטירקס יכול לעשות, אבל כמובן שמה שבאמת יקבע איך המסוק יטוס (חוץ מהמטיס כמובן) זההסט אפ שבא עם המסוק, ואני ממליץ לך אם אתה רוצה להתחיל אם מסוק 450, להשקיע בסט אפ טוב, ושלט טוה שישרתו אותך למשך זמן
    בקשר לשאלה הראשונה שלך לגבי הטירקס 250, כן הוא יכול לטוס הפוך ולעשות הרבה יותר מזה, אבל הוא ממש לא מסוק למתחילים, הוא חד בתגובותיו ומהיר מאוד, ובתור מתחיל לפני שתבין מה קורה הוא כבר יהיה על הרצפה בחתיכות
    אופציה חדשה ומעניינת היא הטירקס 450 ספורט, בעסקה מקבלים מסוק מדהים וסט אפ חזק מאוד
    וצריך להוסיף רק שלט מקלט מטען סוללות וכל מיני אביזרים וכלים
    אבל במחיר של 480 ש"ח את יכול להשיג בארץ את הקיט של הקופטר איקס AE V2 שההבדל היחיד בינו לבין הדגם היקר יותר הוא שהשלדה שלו עשויה מאלומיניום ולא קארבון, וזה לא באמת משנה
    בכל מקרה תעשה חושבים עם עצמך, אולי אפילו תחסוך עוד קצת כסף אני בתור נער בן 16 הייתי צריך לעבוד כמה חודשים כדי שיהיה לי כסף להתחיל בתחום כמו שצריך אז אני מבין את המצב שלך
    מקווה שעזרתי
    בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
    Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
    Gaui X3-Ikon Fbl
    Trex 450L- IKON Fbl
    Telink SU-29
    JR X9303 2.4Ghz

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

trex_lover היקר,

לא הצצתי בקישור ששמת ובסרטון..
    ראיתי את הפוסט בבוקר, לא הספקתי לכתוב וראיתי את התשובות עכשיו ואני חייב להשחיל מילה:

טיסה הפוכה מגיעה בשלבים מאוד מתקדמים.
    קודם כל לומדים להתרומם (ומתרסקים הרבה)
    אח"כ, לומדים לרחף (ומתרסקים..)
    אח"כ מרחפים וזזים קצת לצדדים (ומתרסקים)
    אח"כ מרחפים קצת לצדדים וקדימה אחורה ו.. מתרסקים
    לאט לאט לומדים להקדם .. קצת מעגלים עם הזנב אליך .. הקפות .. שמיניות
    ואז מתחילים ללמוד להפוך ולחזור מהר מהר למצב ישר (בחור מאוד נחמד כתב פוסט השבוע שתאר באופן נפלא איך הרגישו הבייצים שלו .. סליחה על הביטוי .. ***ח)

לאן אני חותר:
    בשורה התחתונה, עד שתטוס הפוך יעבור המון זמן ועוד יותר הרבה ריסוקים.
    יש סיכוי שכבר יהיו לך עוד מסוק (ואולי לא .. ) אבל יהיה לך זמן.
    אל תצפה לטוס הפוך עוד חודשיים - גם אם ניתן לך Trex 500 או 600 או 700 עם האלקטרוניקה הכי משובחת שיש.
    זה לא כי אתה לא מוכשר אלא כי זה קשה.

אבל .. (היה חייב להגיע)
    כדי להתקדם צריך ללמוד על כלי טוב.
    ככל שהוא יהיה יותר טוב הזמן שלך ילך על טיסה ולא על מלחמות עם המסוק עצמו.
    מסוק טוב באמת יחזיק את עצמו באוויר
    במסוק רע רוב הזמן אתה תילחם רק לשמור עליו איכשהו.

תשקיע במסוק ראוי (אפילו משומש אבל מביית טוב ועם אלקטרוניקה טובה)

והמון ה-מ-ו-ן סימולטור.
    אישית - אני בעד realflight.
    FMS ודומיו טובים כדי ללמוד אוריינטציה ולא יותר מזה. תגובות של מסוק לא ממש תקבל שם.

בכל מקרה,
    כמו שבר עמי המאסטר כבר אמר,
    שאל כאן את כל השאלות ותוכל לקבל אוסף תשובות ודיעות

בהצלחה

My 2 cents

השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מסכים עם אלעד וליאור.

כמובן מצטרף להמלצה על סימולטור טוב. זה יחסוך לך המון כסף.

ברוך הבא לפורום (ולתחביב)
    ובהצלחה

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני כבר הורדתי סימולטור

ואחי (giluriel) מה אתה אומר על COPTERX

http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=31

כמסוק למתחילים?

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מסוק מצויין עם אחלה שירות בארץ!
    להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עזבו הורים שלי לא מסכימים

הם אומרים שזה שטות

תודה!
    160
    הודה 118 פעמים ב 106 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בזבוז שעות מסך...
    .Itay.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הם אומרים שזה שטות
    Trex ..
    ממרומי גילי המופלג (בערך כפול ממך .. ***) יש לי הצעה:

בקש מאבא שלך שיביא / יבוא איתך לברנר בסופ"ש.
    בואו לשטח הטסה. תראו את הכל בעיניים, איך זה ניראה, במה זה כרוך ומה קורה מסביב.

נחליף גם כמה מילים עם אבא שלך - הוא יראה עם מי ועם מה יש לבן שלו עסק ומצד שני ישמע את כל התמונה (העלויות וההשקעה).

אני חושב שזו הצעה הגיונית מאוד. לא מחייבת אתכם לשום דבר ותיתן לשניכם קצת יותר פרספקטיבה.

(אם תרצה, אין לי בעיה לדבר איתו אבל שווה שהוא יבוא לשטח)

מה דעתך ?

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי s.mario צפיה בהודעה
    בזבוז שעות מסך...

שעות הקלדה ......
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הם אומרים שזה שטות

ההורים שלי אמרו את זה כבר לפני 45 שנה....
    הם צדקו
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי giluriel צפיה בהודעה
    Trex ..
    ממרומי גילי המופלג (בערך כפול ממך .. ***) יש לי הצעה:

בקש מאבא שלך שיביא / יבוא איתך לברנר בסופ"ש.
    בואו לשטח הטסה. תראו את הכל בעיניים, איך זה ניראה, במה זה כרוך ומה קורה מסביב.

נחליף גם כמה מילים עם אבא שלך - הוא יראה עם מי ועם מה יש לבן שלו עסק ומצד שני ישמע את כל התמונה (העלויות וההשקעה).

אני חושב שזו הצעה הגיונית מאוד. לא מחייבת אתכם לשום דבר ותיתן לשניכם קצת יותר פרספקטיבה.

(אם תרצה, אין לי בעיה לדבר איתו אבל שווה שהוא יבוא לשטח)

מה דעתך ?

יום למחרת אתה תראה את אבא שלו כאן בפורום מבקש עזרה בבחירת מסוק לעצמו

נו.. שקוף.. לא?

אבל הרעיון נהדר.

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אותי כל הסיטואציה מצחיקה....
    לפחות יש לי הודעת המלצה מוצלחת לקשר אליה כשישאלו בפעם הבאה

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    אותי כל הסיטואציה מצחיקה....
    לפחות יש לי הודעת המלצה מוצלחת לקשר אליה כשישאלו בפעם הבאה
    כבר אמרתי לא פעם ..
    למי שמגיע - מגיע :-)

מתי אנחנו יושבים על בירה ?
    אתה בארץ ?
    השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן

תודה!
    49
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    כניסות לבלוג
    11
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עזוב גיל ליאור בר-עמי לא רציני !
    צריך ללכוד אותו כדי לשתות איתו קפה
    בכבוד רב,
    שגיא אדיר

T-Rex 700N LE
    V-Bar SL Pro
    Ys 120 3D
    DX8

תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
    Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אכן אחינו חזרתי ארצה, התאפסתי על השעון המקומי ואני מוכן לבירה ANYTIME!
    אתקשר מחר!!

שגיא למה באלימות למה?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •