אני אנסה ואחזור אליך
אני אנסה ואחזור אליך
פתחתי את הברגים שמחוברים לסליידר ואכן אלו היו הברגים אשר הפריעו עכשיו הכל זז חלק כמו מרגרינה!
הבעיה עם הג'ירו זה שגם במצב נועל וגם במצב שומר הוא שומר וגם יש משהו מוזר ב GAIN שמתי שאני מוריד אותו לקרוב ל 50% אז הסרוו זז לאט ולא עם כל הטווח שלו.
אוקי, לגבי הקטע עם הגיין, זה באמת קטע מוזר, בוב פינלס מראה את זה בסרטונים שלו
עכשיו לגבי הבעייה שהוא לא נכנס למצב לא שומר זנב- האם גם במצב נועל זנב וגם במצב לא נועל זנב הגיין שלך מעל 50% אם כן תוריד אותו מתחת ל-50% במצב לא שומר זנב והוא אמור לצאת ממצב נועל זנב
ככה או ככה אני מניח שאתה לא מטיס לא נועל זנב, במילא לא צריך אותו, רק לכיוונים
תעדכן![]()
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
אכן כאשר אני מוריד מתחת ל50 הוא לא נועל את הזנב, מה אחוזי הGAIN שלך בשומר ולא שומר?
בלא שומר זה לא משנה כי אני לא משתמש בו בכלל הוא לא מכוון במצב לא שומר
במצב נועל זנב הגיין שלי הוא 65%, אבל זה לא משנה כי אצל כמעט בטוח שזה יהיה שונה, פשוט מעלים לאט לאט את הגיין עד שהזנב מתחיל לכשכש, ואז מורידים עד שהוא ואז מורידים איזה חצי אחוז או אחוז, דרך אגב קיבלתי תוצאות טובות מאוד עם להבי זנב בגודל 37ממ' (לא באות עם המסוק צריך לקנות בנפרד) ויכולתי להעלות את הגיין שלי בעוד כמה אחוזים אחרי שהורדתי את המתח שה-BEC מוציא ל-5.5V ככה לבסוף קיבלתי נעילת זנב ממש ממש טובה
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
בלי לשנות כלום רשום שהבקר מגיע עם 5.5 וולט.
הצלחתי לכוון את הג'ירו אני אצא לטסט פליי בקרוב!
אלעד - אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש!
אתה מקדים את גילך בכמה שנים טובות
סקירה מעולה ומקיפה. גם אני תכננתי לעשות כזו אבל לא מצאתי זמן, לכן אני שמח שמישהו מימש את זה.
מקווה שתמשיך להנות ולהשתפר ב 3D ובהצלחה בפסיכומטרי. "מכל הבחינות" כבר קנית ?![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
סחטיין אחי !
כל הכבוד גבר באמת עשית לי חשק לאחד כזה...
נ.ב
יצא טי רקס 250 חדש (לידעה כללית )![]()
בברכה
גל אסולין....
Trex 700
Trex 250 se
protos 500
scaedu 50 evo
katana
cassna
hitec Aurora 9
rd 8000