השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
ריסוק קטלני - רק בגלל לחץ..
אני מדי פעם מרחף (בעיקר כדי לצבור שעות ולקבל בטחון) ליד הבית בכביש מרוצף, אין הרבה מקום לתמרון מתחילים אבל בד"כ אני מסתדר. אין אנשים או מכוניות להפריע בשעות האלה.
אתמול בלילה החלטתי לסובב את המסוק עם הפנים אליי - התרחקתי קצת -כ 15 מטרים, וסובבתי את המסוק 90 מעלות ימינה. בשלב כלשהו הוא התחיל לנטות הרחק ממני והדבר הראשון שעשיתי היה לסובב אותו בחזרה עם הזנב אליי עם הוספת קצת כח. המסוק 'ברח' עוד כ 20 מטרים ועלה לגובה של כ 6-7 מטרים לפני שהספקתי לעשות משהו ויצא מאיזור האור של תאורת הרחוב.
נלחצתי. שאר הפעולות היו לא רצוניות וגרמו לנחיתת אונס רצינית שמעכה את המסוק לקרקע.
עד 24:00 הספקתי להחליף את כל החלקים - ציר ראשי, להבים, בום מקומט, כמה ברגים שלא נמצאו, פלייבר, גג"ש. גוף המסוק התעקם אבל מכיוון שזהו אלומיניום פשוט פירקתי הכל ויישרתי בעדינות עם פטיש קטן. מדהים שרק להב אחת התפרקה - השנייה נשארה ללא פגע.
אם אין לי מדריך עם כבל מחובר אליי - איזה טיפים אתם יכולים לתת לי כדי להתקדם עם ההטסה עם פחות לחץ? מה השלבים הבאים אחרי ריחוף בגובה מטר?
תודה.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום