"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מר guyst היקר (לא כדאי שנוותר כבר על הפורמליות?),
ההודעות שלכם מתחילות לחזור על עצמן תוך התעלמות ממה שאני כותב ולכן אני מקווה שאוכל לעמוד בפיתוי של להגיב, מלבד הפעם הזו כמובן:
איני מקל ראש בבטיחות ואני מודע למקרה של הילד (זה קרה בעיר מגורי). כפי שציינתי בתגובתי לבוגל, כדאי לברר את העובדות לפני שמגיבים. להיפך, לא אני הוא ש"מפספס את הפואנטה".
אני נדהם ממידת ההתנשאות וההיתממות של חלקכם בדיון הזה; כולכם מטיסים במקומות הומי אדם, בסמוך לעורקי תנועה ראשיים, מרכזים מסחריים, חופי ים וכו' ואתם מעזים להטיף לי? אני מכיר בניסיון שלכם ומודע לכך שיש לכם כלים טובים משלי להתמודדות עם חרומים, אך עדיין, אתם לא חסינים ולא מיישמים את מה שאתם מתיימרים להטיף לי.
תודה על ההפניה לשרשור של אייל שפירא, קראתי אותו מוקדם יותר. איש איש ודעתו. כאמור, רוב מה שאתם אומרים נכון בעיני ואני תומך בכך לחלוטין - בטיחות וחיי אדם מעל לכל, אך ישנה יותר מדרך אחת לשמור על בטיחות, מעבר לדרך שלכם.
קראתי שוב את שכתבתי, לא מתחרת על אף תו.
אני מקווה שלא תגיע להטיס באזור שלי , תמשיך בשלך תגיע רחוק.
התגובה שלך מתאימה גם לרוח הדברים של "אני יכול לבד מה אני צריך את המתנשאים" - תעשה חיים.
ולטאה מעופפת (ממתי יש חיה כזו? או שאולי העיפו אותך מהעץ עם הזנב?) , משעמם לך , תרום משהו לפורום, או פרוש מהתחביב כמו שהבטחת.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אמממממ......
האמת יש דבר כזה לטאה מעופפת....
אם אני לא טס, אף אחד לא טס....
H9 P-51 180 Giant
GP Cosmic Minnow
T1 Mini Fortune Turbine Jet
Boomerang Xl Turbine Jet
Carf Ultra Flash Turbine Jet
Efxtra Racer Upgraded 6S
Extreme Flight Extra300 61
Seagull electric Trainer
Dji Mavic Pro
ופרס האקדמיה על ההקפצה המיותרת של השנה הולך ל...
חישבתי:
From and including: Sunday, April 11, 2010
To and including: Monday, October 25, 2010
It is 198 days from the start date to the end date, end date included
Or 6 months, 15 days including the end date
Alternative time units
198 days can be converted to one of these units:
* 17,107,200 seconds
* 285,120 minutes
* 4752 hours
* 28 weeks (rounded down)
http://www.timeanddate.com/date/dura...&y2=2010&ti=on
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מנתיס ,תטיס חופשי חופשי ,גם אם אתה מרסק לא נורא דבק מהיר ותוך חמש דקות אתה באויר.כולה איזי גלידה מקלקר.וגם טס לאט.חוץ מי זה, זה פורום מה אתה מצפה שיגידו לך שאתה צודק.קבל את זה בקטנה ותעביר.דרך אגב אני מטיס המון לבד וגם נוהג לבד מה שצריך לקרות קורה.
חיים גיל תעשה תרגיל