שמות משתמשים לתיוג

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 30 מתוך 30

נושא: Dual rate יחד עם מערכת beastx

תודה!
    271
    הודה 112 פעמים ב 65 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: Dual rate יחד עם מערכת beastx

הבעיה נפתרה וזה מה שחשוב

אני אישית חושב שלא כל אחד שכותב תשובה לוקח עליה אחריות מלאה... זה פורום התיעצות אף אחד לא יקח אחריות.
    הפורום נועד לדעתי לעזור לשתף לתת ולהעביר ידע ומידע מאחד לשני. (לדוגמא: HELIFREAK)
    הרי אין שום צורך בפורום שתכתוב בעיה וכולם יגיבו ויכתבו לך לך לבדוק בחנות הקרובה לביתך.. או חסר לך ידע וכו' זה חסר טעם וחסר משמעות ולא מועיל ובשביל זה הפורום לא נועד...
    מישהו שלא יודע תשובה יודע בוודאות שחסר לו ידע ולכן הוא שואל... אין שום בעיה עם זה.. אין בית ספר או קורס לBEASTX או לערכות פלייברלס, אלה אנו לומדים אחד מהשני.

אני מכבד כל אחד פה ומי שלא מעוניין לכנס לזה ולתת הסברים זכותו.. אני רק אומר שחבל שזה ככה..
    כי אותה שאלה בפורום מחול קיבלתי תשובה יפה כמו שכתוב מעלה. ועובדה שהיא פתרה לי את הבעיה.

תודה לכולם
    בפורום כותבים מאהבה או לא כותבים בכלל.
    לא רק חומוס..
    חומוס ציפס סלט?
    נערך לאחרונה על ידי Ts7; 22-02-2012 בשעה 16:33:38.

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לTs7 על הודעתו:

ohadsh (22-02-2012)

תודה!
    237
    הודה 35 פעמים ב 33 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חמוצים בא טוב
    נערך לאחרונה על ידי ohadsh; 22-02-2012 בשעה 21:23:00.
    600 3GX
    3GX 450

תודה!
    18
    הודה 74 פעמים ב 58 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בנוסף , לא כל דבר זה תורה מסיני שרק בעל מקצוע שעשה את זה אלף פעם יכול לבצע.
    וזה נכון בכלל לתחום לא רק למערכת כזו או אחרת ומידע לא חסר ברשת.
    תומר

TBS Discovery Naza
    Multiplex Fun Cub
    VMar RV-4
    Axial SCX10 Jeep Rubicon
    Baja 5B SS
    Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF

Once upon a time:
    TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי bartovmoti צפיה בהודעה
    הכל נכון..
    אבל..

אם מישהו שמתפרנס מהתחום וזה לגיטימי, מרגיש שעזרה שלו בפורום היא בגדר מסירת מידע בחינם ושזה בעצם פוגע לו בפרנסה, יותר טוב שלא יגיב ולא משנה כמה הוא מקצוען וכמה הוא תותח בתחום. עם כל הכבוד לנסיון לידע, אין לאף אחד שום זכות לפסול דיון על כל נושא בפורום..
    הפורום זה בדיוק המקום לחלוק ולשתף מידע כמובן עד כמה שניתן, כל אחד יכול לשקול אם להשתמש במידע הזה או לא..
    אם אתה לא מוכן לקחת אחריות ולהגיב בפורום זה לגיטימי, ואם כבר הגבת אז אל תמנע מאחרים לחלוק מידע ואל תפסול את עצם הדיון!

להגיד על נושא מסויים שאין מקום לדבר על זה בפורום זה בעצם לחשוף טפח ולהסתיר טפחיים.. עובדה שבחור הסתדר בסוף וזה גם בזכות העצות שהוא קיבל בפורום.

אני אישית יכול להגיד שאת כל הידע הצנוע שלי בתחום שאבתי מפורומים, מקריאת חומר כתוב, שיחות עם מטיסים בשטח או צפיה בסרטוני הדרכה שמצאתי ברחבי הרשת וגם קצת ניסוי וטעיה..
    השימוש בעיצות או בהסברים היה כמובן על אחריותי בלבד!
    שוב, אם מישהו חושב שזה פוגע לו בפרנסה שהוא מדריך אנשים על גבי הפורום עד כמה שזה אפשרי, יותר טוב שלא יגיב.

ודרך אגב, לרוב כשאתה הולך לבעל מקצוע, אתה תישאר אם אותה רמת ידע שהיתה לך לפני כן.. הוא יעשה הכל, אתה תשלם כסף ולא תמיד תבין מה הוא בדיוק עשה ולמה..
    אם אתה רוצה שבפעם הבאה תדע לפתור את הבעיה בעצמך, רצוי שיהיה לך חבר או מישהו שגם ילמד אותך כך שבפעם הבאה אתה תוכל להסתדר לבד..
    ובדיוק בשביל זה הפורום קיים.
    מוטי אף אחד לא טען שאין מקום לדבר על זה בפורום - טענתי שאין מקום לספקולציות ונראה לי-ם כשיש חוברת הוראות ויש דרך וצורה לכוון את המערכת.
    למזלי אני עוד לא צריך את האישור שלך כדי להגיב או לאו, וכשאתה או חברים אחרים פה נותנים עצות אחיתופל במקרה מסויים (ואני מודע לעצות הטובות והעזרה הרבה שלך בתחומים אחרים לחברים פה בפורום) - עצות הגובלות בבטיחות, שכן לפעמים אנו נוטים לשכוח שמסוק כזה שלא טס טוב מסכן לא רק את המסוק, אלא גם את המטיס ואת הסובבים לו, אני מעדיף להיות "הרשע בעל האינטרס העסקי" ולהזמין בצורה מאוד יפה ומנומסת את הבחור לבדיקה של המסוק שלו לפני הטיסה.
    אגב, עוד לא קרה המקרה שהגיע אלי מישהו וישב עמי ושאל שאלות - ולא קיבל את כל התשובות לשאלות אותן שאל, ויעידו על כך עשרות אם לא מאות לקוחות מרוצים.
    מה שדותן תאר כאן זו בדיוק הסיבה שבגינה לא אכוון מסוק בהתכתבות לעולם, על אחת כמה וכמה במקרה דנן - בו ברור מעל לכל צל של ספק שהבעיה היא הבנה בסיסית של המערכת, ולא בעיית "טראקינג" שנפתרת ע"י סיבוב של הלינק לכאן או לכאן. האחריות בגין ייעוץ שכזה הוא קצת מעבר למסוק שטס גרוע, ותחשוב על זה כך כשאתה מייעץ לאנשים.
    בכל מקרה אני באמת שמח שהבחור פתר את הבעיה, מאידך חבל לי שהוא לא הבין אותה - שיהיה המון בהצלחה עם המסוק החדש, אני בטוח שתהנה איתו מאוד!!!!

תודה!
    193
    הודה 325 פעמים ב 164 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    מוטי אף אחד לא טען שאין מקום לדבר על זה בפורום - טענתי שאין מקום לספקולציות ונראה לי-ם כשיש חוברת הוראות ויש דרך וצורה לכוון את המערכת.
    למזלי אני עוד לא צריך את האישור שלך כדי להגיב או לאו, וכשאתה או חברים אחרים פה נותנים עצות אחיתופל במקרה מסויים (ואני מודע לעצות הטובות והעזרה הרבה שלך בתחומים אחרים לחברים פה בפורום) - עצות הגובלות בבטיחות, שכן לפעמים אנו נוטים לשכוח שמסוק כזה שלא טס טוב מסכן לא רק את המסוק, אלא גם את המטיס ואת הסובבים לו, אני מעדיף להיות "הרשע בעל האינטרס העסקי" ולהזמין בצורה מאוד יפה ומנומסת את הבחור לבדיקה של המסוק שלו לפני הטיסה.
    אגב, עוד לא קרה המקרה שהגיע אלי מישהו וישב עמי ושאל שאלות - ולא קיבל את כל התשובות לשאלות אותן שאל, ויעידו על כך עשרות אם לא מאות לקוחות מרוצים.
    מה שדותן תאר כאן זו בדיוק הסיבה שבגינה לא אכוון מסוק בהתכתבות לעולם, על אחת כמה וכמה במקרה דנן - בו ברור מעל לכל צל של ספק שהבעיה היא הבנה בסיסית של המערכת, ולא בעיית "טראקינג" שנפתרת ע"י סיבוב של הלינק לכאן או לכאן. האחריות בגין ייעוץ שכזה הוא קצת מעבר למסוק שטס גרוע, ותחשוב על זה כך כשאתה מייעץ לאנשים.
    בכל מקרה אני באמת שמח שהבחור פתר את הבעיה, מאידך חבל לי שהוא לא הבין אותה - שיהיה המון בהצלחה עם המסוק החדש, אני בטוח שתהנה איתו מאוד!!!!

ליאור,
    קודם כל, בתגובתי הנ"ל לא התייחסתי ספציפית להערות שלך בנושא הזה ושים לב שגם קודם לכן המשכתי את דבריך, זו היתה תגובה כללית על אופי התגובות של בעלי מקצוע בתחום שפעם, בעצמם היו כותבים כאן מאמרים ארוכים ארוכים..
    ועכשיו פתאום, ממלאים את פיהם מים כשזה מגיע לעזרה אמיתית..
    באמת שאני מכבד את דיעותך והנסיון שלך אך דע לך, שהמון בעיות וגם במערכות מסובכות ניתן לפתור גם בהתכתבות. (שהרי מהי חוברת הוראות אם לא סוג מסויים של התכתבות?)
    גם אני אישית פתרתי הרבה בעיות שהיו לי, וגם עזרתי להרבה אנשים רק ע"י עצה טובה שנתתי להם בפורום.

בנוסף, כשאתה כותב משפט כמו "מאידך חבל לי שהוא לא הבין אותה" נו באמת.. בדיוק על זה דיברתי..
    במשפט הזה אתה בעצם אומר "אני יודע מה הבעיה אבל לא אפרט על כך" (זכותך כמובן אבל למה לכתוב כזה דבר?)
    אפשר שתהיה בטוח, בכמה משפטים להסביר בצורה פשוטה כך שאפשר יהיה להבין מה היתה הבעיה, וגם אני אישית אפילו הסברתי בקצרה למה המערכת התנהגה כמו שהתנהגה וכנראה שגם פחות או יותר צדקתי.
    מוטי ברטוב
    הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
    שלט פוטאבה 8FG - סקירה
    Goblin570 3 Blades
    Goblin380
    "די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך