טוב, אז יש כיוון, והוא אפילו די מלהיב...
לפני שלושה חודשים פרסם כאן עודד הזמנה לסדנת בניית טיסני בלזה עם דגם של כנף מעופפת פרי תכנונו שייקרא "נשר":
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ניית-טיסן-בלזה - כבר אז זה נשמע לי מרתק, אבל כנף של 85 ס"מ נשמעה לי טיפה קטנה מדי. ולהגיע מב"ש זה פרוייקט קצת... אבל! כנף מעופפת של 150 ס"מ זה כבר פרוייקט רציני ומרשים יותר, וגם פלטפורמה נהדרת לFPV אם אכן לשם אחליט ללכת...אז שיחת טלפון לא קצרה הייתה לי היום עם עודד והתגבש רושם ראשוני טנטטיבי - שאכן רעיון מתיחת תוכניות "הנשר" לכיוון מוטה של מטר וחצי הוא אפשרי, ישים, לא מסובך ברמת קטסטרופה ויכול להניב תוצאה מוצלחת מאד. אפילו הגענו להסכמה שהתקנת גלגלים מתקפלים על טיסן כזה יכולה להיות רעיון לא רע. הסטאפ יהיה כנראה של 6 תאים, עם מנוע 1600KV או אולי אפילו 1100KV, עוד נשקול בהמשך. אנחנו מתכננים לכיוון עומס משטחים של 45-50 גרם לדצימטר מרובע בכדי לקבל כלי עם יכולת דאייה מאוזנת עם יציבות ונוכחות, ומחישובים ראשוניים שלי של משקלי הסטאפ, המתקפלים, ציוד הFPV וסוללות (וכמובן משקל הבלזה והציפוי והחיווטים והכל) ביחס לשטח הכנף הצפוי- זה בר השגה, אם כי ייתכן שנפח הסוללות יהיה מוגבל למקסימום של 3-3.5 אמפר מבחינת משקל. מקווה שנקבל זמן טיסה סביר, נשמע לי שעם מנוע 6 תאים על טיסן שמתוכנן לשקול סביב 1.8-2 ק"ג כולל הכל, לא תהיה כלל וכלל חובה לטוס על פול מצערת כל הטיסה כך שצריכת הזרם בוודאי לא תהיה מקסימלית אלא משהו מאוזן יותר. אני רק מתלבט האם סטאפ של 6 תאים הוא לא OVER POWER לטיסן כזה. זה לא מתוכנן להיות טיסן כבד, ואילו ירידה ל4 תאים תוריד ממשקל הסוללה ותאפשר לי סוללה גדולה יותר בנפח תוך שמירה על אותו משקל פחות או יותר, וסוללה גדולה יותר הרי משמעה יותר זמן טיסה. אני בהחלט רוצה כלי עם "פלפל", לאחרונה הטסתי ביקסלר עם מנוע קצת חלש והוא היה נורא כייפי אבל המחסור בכח זמין מאד הפריע לי - אבל מצד שני לפאן קאב שלי יש ים כח, מטפס אנכית בשחרור מהיד, אבל סוגרים מנוע והופ, תוך 5-10 שניות הוא צולל אם לא פותחים מדפים. אני מחפש משהו בין לבין...יציב ובעל יחס גלישה טוב, לא דאון, אבל גם עם קצת כח ויכולת לפתח מהירות מצד אחד ומצד שני גם מומנט כשצריך.
אז זה הכיוון! עכשיו צריך לחשב יותר במדוייק את המשקלים וגודל הכנף (חישבתי בראש תוך כדי יום העבודה, לא לזלזל אני חזק מאד במתמטיקה, אבל ליתר ביטחון צריך לשבת עם מחשבון ואקסל) ולקבוע קודם כל את שטח הכנף הרצוי ומשם לגזור את כל המידות ולהתאים את השרטוט... לקנות בלזה וחומרי גלם, להגיע לעודד להדרכה לתחילת הדרך, ו... ואני מוצא את עצמי חושב אם לשים גימבל מתכוונן למצלמה מעל הטיסן או בתוך בועת זכוכית מלמטה... כייף לפנטז ולתכנן כשחושבים על בנייה מאפס, כל הרעיון מאד מלהיב ועושה לי מצב רוח טוב.