זה מנוע של KDE חזק ביותר סתם בשביל להדליק אותך אולי בטעות תקנה אותו
http://www.kdedirect.com/KDE700XF395.html
זה מנוע של KDE חזק ביותר סתם בשביל להדליק אותך אולי בטעות תקנה אותו
http://www.kdedirect.com/KDE700XF395.html
זה ספציפית מנוע של Xera מדגם 4530 - יואיל נא כבוד הרב להעלות בשבילנו תמונה..
הספק שוטף של כ 5000W ופיקים של 10,000W, ולא מדובר על סתם נתונים כתובים כמו המנועים הסיניים.
הוא כמו המנועים האחרים (סקורפיון/KDE ושות') - מדובר פשוט על בהמה של כח.
גם המנוע שבקישור בהודעה מעליי מפלצתי אבל הוא גם גדול מאוד וכבד (לא שזה מפריע בעוצמות הכח האלה..)
**הודעה נערכה
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 01-01-2013 בשעה 12:03:41.
Yoav Lahav (01-01-2013)
אבל גם מחיר של יותר מ 300$
אנחנו לא מפסיקים לשחק שאנחנו מזדקנים
אנחנו מזדקנים שאנחנו מפסיקים לשחק
כמה נוסחאות שכדאי לדעת http://www.efly.co.il/forums/showthr...9-%EC%E3%F2%FA
Yoav Lahav (01-01-2013)
תחליף את הסרווים את המערכת פלייברלס השאר בסדר לא משהו אבל בסדר
trex 700e fbl
trex 450 pro
mig 29 sebart
trex 600n pro
blade mcpx
katana v2 46
goldwing yak 55m 50cc
טיסנים ומסוקים זה החיים
Yoav Lahav (01-01-2013)
עמי אני כנראה בוחר את זה:
http://www.kdedirect.com/KDE700XF495.html
זה הכי חזק שמצאתי עד עכשיו ל 12 תאים.
שים לב בנתונים מופיע שהוא OPTIMIZED ל 12 תאים.
המנוע הקודם שהצעת הוא OPTIMIZED ל 14 תאים.
ואז זה עוד עלויות בסוללות, בקר וכו.
גם ככה כל המסוק הזה יעלה כמו בית בכפר שמריהו
יואב
אני לא הייתי הולך על המנוע הזה דווקא, למרות שהוא מעולה.
אתה לא צריך את הכי חזק - בסדרי הגודל האלה אתה לא תרגיש בהבדל מהסיבה הפשוטה שאתה לא תצליח לנצל את הכח שהוא מסוגל לייצר.
אם זאת היתה בחירה שלי - (אני מניח שאנשים כבר יודעים את התשובה..) - הייתי מחפש בנרות את ה XERA.
אני לא מבין מה ההגיון שלך שאתה צריך להקרוע את המנוע??
לא משנה מה סגנון הטיסה שלך אתה לא אמור כל הזמן להיות על ה PEAK.. זה לא נכון לעשות ככה ולא משנה באיזו מערכת מדובר
באוטו שלך אתה נוסע תמיד על פול-גז ? זה לא רציני..
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
wonderd (01-01-2013)
מסכים עם מוטי..
לדעתי שריפת המנוע היא לא מטרה טובה, ניצול נכון וטוב שלו דווקא כן.
אל תשכח שהמנועים האלה גם מעמיסים על הבקר ועל הסוללות וזמן טיסה איתם מתקצר ל 4 דקות.
דרך אגב, גם עם המנוע של אליין על ה TDR הטסתי עם זוית פיטצ' של 15 מעלות.. היה נחמד בהחלט רק שהמסוק טס מהר מדי בשבילי והמנוע קצת התחמם לי..
אני אגיד לך כבר עכשיו - אם אתה מתכוון להגיע עם המנוע לפיקים שמוצהרים - כ 10,000W ומעלה - כדאי בהחלט שתמצא לך בקר קצת יותר טוב מהקסטל. בקר כמו קונטרוניק יעשה את העבודה טוב מאוד. גם על הכיס שלך..
אם אתה מתכוון לנסות לשבור את שיא המהירות - צריך לעשות את זה בחכמה ובעזרת כיוונים נכונים ומתאימים.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 01-01-2013 בשעה 13:30:51.
מוטי, למה כל הזמן על PEAK....
הכוונה שיהיו רגעים בטיסה בהם המנוע יוציא מעצמו את המכסימום ואני ארגיש שיש תמורה לבוחטה ששילמתי..
וכמו שאלעד כתב, כנראה שעם מנוע כל כך חזק ווכוונים של אחד האדם טייס פשוט כמוני לא יוציא את מה שהמנוע הזה יודע לתת,
ואם הוא לא יגיע למכסימום אין הצדקה לקנייה הזו.
יואב
היה לי אליין 750
עכשיו kde 700 495
נשארתי עם בקר CC120
מה למדתי עד עכשיו למרות שאני מדגיש שאני לא ברמת טיסה כזו שמאפשרת לי חוו"ד מקצועי
סוללות
הטיימר שלי מכוון אותו הדבר
חשבתי שה KDE יצרוך יותר סוללה אבל ההפך
בCELLPRO יש נתון של אחוזים
באליין סיימתי את הטיימר בד"כ עם 16%
בKDE בין 20 ל 25%
טמפ
יש לי טלמטריה ומד טמפרטורה על הבקר
עם ה KDE הבקר יורד בין 10 ל 30 מע' פרנהייט פחות
כוח
לא אני הכתובת אבל מרגישים שהמנוע הזה לא מוגבל וההגבלה שישי נובעת מסוג הסוללות
תפעול נכון של הסטייקים מייצר הרבה כוח בשני המנועים
חום - יורד קר
לסיכום
לא הייתה לי סיבה להחליף אבל אני נהנה מכל רגע (השריטה שיש לכולנו )
אם תרצה לנסות את המסוק שלי בכייף
נערך לאחרונה על ידי dror_z; 01-01-2013 בשעה 17:40:58.
dror
T rex 700 DFC / vbar / KDE 495
gaui x4
T rex 450 pro fbl
quad
וכמה מעופפים מתחלפים
DX 8
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
מה שבטוח יהיה מעניין אם ליואב יהיה כלי כזה. איזה מזל שיש תעלה בגלילות חיינו ניצלו![]()
איןלי ניסיון עם הסרוואים העילה אבל מהניסיון שלי עם כמה וכמה סרוואים של blue arrow הם ממש טובים רק אצל כולם יש פוטנציומתר מאיזו חברה סיני נוראית
עם אתה מרגיש הרפתקן ומסוגל להלחים טיפה הם באמת מצוינים אחרי שמחליפים להם את הפוטנציומתר הזול למשהוא טוב הם ממש יכולים להתחרות בסרוואים הממותגים מבחינה מכנית והדרייבר הם נהדרים
פשוט החברה הזאת כול פעם חוסכת על פוטנציומתרים הכי זולים שרק אפשר(לא פלא פוטנציומתר איכותי עולה 30-50 שקל) וזה ההבדל העיקרי ביניהם לסרוואים ממותגים
עם אתה לא רוצה להתעסק עם הלחמות ותיקונים פשוט שמור מרחק עם הפותנציומתר המקורי החיים שלהם קצרים והם לא מדויקים לפחות בדגמים שיצא לי לשחק אתם
לך על מותג אתה לא טתחרת
לגבה מערכת הפלייברלס לי אין ניסיון איתה ולא חושב שלמשהוא בפורום יש ,
עם אתה רוצה להתנסות במערכת פלייברלס לא יודעה ממליץ לך לשים אותה על מסוק זול וכתן שלא יפריע לך יותר מידיי עם הבקר יחניס אותו באדמה ולא עם מסוק 700
אני אישית מעוד מרוצה מה הSK540 שלי וחושב שזאת בחירה נהדרת במיוחד ביגלל שאין צורך בבקר איכותי עם גובנר טוב
כדי להנות מסל"ד יציב הגובנר שלו נהדר וESC שלך לא צריך לעשות שום דבר מיוחד ככה שאפשרלחסוך 100$ על ESC ולהשאיר את הבקרה במוצר אחד .ואיכותי..
אישית לא היתי קונה מערכת פלייברלס שאין לאנשים נסיון איתה תכלס עם באמת היתי מחפש ג'יירו זול היתי קונה את ה תארוט XYZ שעולה בערך 50$
יש להרבה אנשים נסיון איתה ונחשבת עמינה אז לפחות אתה יודע שהיא לא תכניס את המסוק לאדמה אבל אל תצפה שהיא תהיה יציבה כמו אחת מהיקרות
זאת יכולה ליהיות אופציה זמנית עד שאהיה תקציב לג'יירו טוב...
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 02-01-2013 בשעה 11:30:20.
קצת מהנסיון שלי -
אם אתה מתכנן אם אתה בונה סט-אפ זולל אנרגיה - אחד הדברים החשובים ביותר לטעמי הן הסוללות.
סוללות לא איכותיות עם מקדם פריקה לא מספק - מלבד העובדה שהן יהרסו מהר, הן גם לא יספקו את הכוח המבוקש.
לעומת זאת, מנוע פשוט יותר עם סוללות איכותיות יכולים לספק יותר כוח ואורך חיים.
היום אני מטיס את ה-X7 עם בקר CC160 ומנוע SCORPION 4525. ללא ספק מסוק חזק וסט אפ חזק ביותר, בין החזקים שקיימים היום.
אני מטיס עם סוללות 40C וכמות הכוח שיש למסוק פשוט מפלצתית ולפעמים אפילו צריך לרסן את המסוק.
ברור לי שסוללות 65C ייתנו יותר כוח. ברור לי גם שמנוע ה-4530 ייתן עוד יותר כוח. והכי ברור לי שאם יטיס את המסוק שלי תותי או אסף - יהיה לו יותר כוח.
אבל . . . . גם ככה הכוח המטורף שיש למסוק הזה בסט-אפ הזה פשוט מפלצתי ולפעמים יכול אפילו להפריע.
עודף כוח שכזה לא מתאים לכל מטיס ולדעתי השאיפה לבנות את הסט-אפ הכי חזק היא לא תמיד הגיונית ולרוב לא נותנת שום דבר ואפילו פוגמת בהנאת ההטסה.
בנוסף - אם אתה בונה סט-אפ מפלצתי של כוח, תוודא שהמסוק יכול לעמוד בזה. קח לדוגמא את מסוקי הטירקס 700 שגלגל השיניים שלהם לא מצליח לעמוד בעומס ונטחן באויר (עד שהוציאו גג"ש חדש מחוזק).
לסיכום - לא כל מה שנוצץ הוא זהב![]()
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
amijan27 (02-01-2013),asaf_aloush (02-01-2013),נולד לטוס (02-01-2013),Friman (02-01-2013),lior_bar_ami (02-01-2013),Yoav Lahav (02-01-2013)
+1 שחר,
רק שאתה שוכח שהוא מנסה לשבור שיאי מהירות ולשם כך צריך מנוע חזק, בקר חזק וכמו שכתבת סוללות טובות.
המחירים כבר להיות גורם רציני פה:
בקר 200A של KONTRONIC עולה 800$
מנוע KDE הכי חזק שיש ל 12 תאים עולה 350$
מסוק 520$
סרבואים עוד איזה 250$.
כמה סוללות טובות 500$
מערכת FBL+מקלט ביחידה אחת של SPECTRUM+BEASTX 260$
ועוד שלט SPECTRUM ועוד כל מיני
+ משלוחים מכמה מקומות שונים....
אני חוצה את ה 3000$ בקלות.
יש לי טעות או שזה ככה ואין דרך להוזיל בלי להוריד באיכות??
יואב