אוקי ליאור, לקחתי לתשומת ליבי, אני מקווה שיזדמן לי להטיס מעט יותר FBL לפני הקנייה הגדולה הזו ולהתרשם יותר באופן מעשי ממערכת כזו.
ציקי
אוקי ליאור, לקחתי לתשומת ליבי, אני מקווה שיזדמן לי להטיס מעט יותר FBL לפני הקנייה הגדולה הזו ולהתרשם יותר באופן מעשי ממערכת כזו.
ציקי
שאל מטיסים בגרמניה ששם מולדת ה fbl אם אני לא טועה אם הם מסוגלים להטיס עם פלייבר מכני...התשובה תהייה ברורה מאלייה...
כמו שליאור אמר אני מניח שזה גם עיניין של הרגל...
אבל אין ויכוח שמערכת פלייברלס טובה אכן הופכת את המסוק ליותר חד ומדוייק ויותר קל לשליטה...
אתה מתעסק בהטסה נטו , ולא בצורך ב " תיקונים ", כפי שציינו...
כמעט סינטטי מידיי ??
אני לא חושב...אולי יש מי שיטען אחרת...
מלבד חדות , דיוק , ושליטה קלה יותר אתה מקבל כלי מהיר יותר וחסכוני יותר בדלק או באנרגייה חשמלית.
הסירטון מדבר בעד עצמו...
ברור שמטיס מנוסה ידע להוציא ממסוק עם פלייבר מכני יותר ממה שמטיס פחות מנוסה יקבל ממערכת פלייברלס...
אבל אני חושב שזו האוולוציה הטיבעית של מסוקיי rc ועם כניסת שחקנים נוספים וירידת המחירים גם מי שהיססו בעבר , יעברו לזה...
עוזי
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 17-11-2009 בשעה 17:29:23.
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
תודה לכולם על המחמאות אבל מי שעשה את העבודה הזאת הם המטיסים
מושיקו
![]()
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 17-11-2009 בשעה 20:45:40.
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
תודה![]()
חברים, אחלה סרטון.
נראה שאתם עושים שם הרבה כיף.
צריך לבוא לבקר אתכם מתי שהוא...
בברכה,
ניסים.
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
ליאור ויורם ניראה לי שעד שלא תטיסו ותכירו אחד עם השני כמו שצריך אתם לא תרגעו
אז יאללה צריך לעשות מפגש דחוף![]()
עם קפה שחור טוב הן פחות חונקות...בכל מיקרה זה עדיף על הזפת שאני שואף לראותיי כשמר אדון רועי tooly מטיס..![]()
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
רק חברי צוות הרכבת יבינו
אני בטוח שיורם וליאור יפגשו הם היו בידיוק כמו אילן מטלון ואלי בוסקיל כול היום רבים אבל מתים אחד על השני![]()
ליאור.
אני היטסתי סקוקום, V-BAR ורונדו.
לגבי הסקוקום,אני יודע שאתה היטסת סקוקום תקופה קצרה מאוד, סט אפ לא נכון עשית וכמעט ריסקת את המסוק על האנשים ומיד הוצאת את המערכת למכירה ואם אני לא טועה היא כרגע אצל אדם וקסלר - כך שחוות הדעת שלךעל סקוקום בעייתית אם הנתונים הללו נכונים.
אני מכיר את שני גלגולי ה- V-BAR דור ראשון שהיה סיוט עלי אדמות לכיול בעל יותר מחמישים פרמטרים שונים ומעצבנים ומאידך את המערכת החדישה שהרבה יותר נוחה וקלה לתפעול ללא יותר מידיי ניסיונות וטעיות.
את רונדו האמת לא ממש תהיתי על קנקנה יותר מידיי רק תחושת סטיק קלה במסוק של ליאור אבל זה נראה מבטיח באותה מידה של המתחרים.
אורי.
החלוץ בלתי מעורער בתחום הוא רועי כרמל ועל זה אין עוררין.
עוד לפני שבכלל העזנו לפזול לכיוון היה לו הכל והוא ניסה הכל באמת ועל אמת הכל עבד אצלו.
מאגזוזים, להבים, סוללות, מטענים, מסוקים, FBL מכל הסוגים ועל זה אני מוריד בפניו את הכובע.
והדבר המדהים הוא שלא תשמע ממנו כלום!
לא מטיף על אנטיליגנציה של אנשים, לא מתרברב על מעשיו וכך צריך לעשות.
ברשותך אחדד לך שישנו גרעין חלוצים בתחום המסוקים בדור המתקדם שמי שנמצא מספיק זמן בתחום הזה יודע על מי ומה מדובר.
על אנשים שהשקיעו עשרות, אבל עשרות אלפי שקלים כדי להביא לך ולכלל החברים כאן את המוצרים המוגמרים שיש בתחום הזה לכלל שימוש.
יש שקראו להם משוחדים, ממומנים, תחמנים, אנטרסנטים אבל בסופו של דבר לא היית שומע או מנסה את הרכיבים והציוד שאתה מטיסהיום אלמלא הם.
אתן לך דוגמא.
לפני 7 שנים, הגיע אלי חבר (בזמנו היינו רק חברים) בשם ליאור זהבי ואמר לי "שמע, יש לי גוברנור ניסיוני אצלי בבית, יחליף את ה- GV-1 של פוטבה שהיה אז הפרארי של התחום.
קראו לזה THOTTLE JOKY, זה יה נראה כמו מעגל מודפס שהיו מולחמים אליו קונקטורים מצ'וקמקים.
לי היה אז רפטור 30 (הראשון שלי)והתקנו את זה על המסוק וניסינו ואני זוכר שאילו לךיאור כתב חוו"ד על המוצר לחו"ל ואגב - לא השתמש בו או שיווק אותו באותה תקופה, לאחר מכן הוא עזר לחברה בבדיקות של הג'וקי פרו שעבד מצוין.
עברו השנים לדעתי שנתיים וחן צרפתי קיבל את הרב מקס הראשון ואחריו מאירי, אני, ליאור, גיא ידיד וניר מאירי.
כך אתם מכירים את הרכיב הזה.
יש לי עוד רשימה ארוכה מאוד של מוצרים שלא הייתם שומעים עליהם אילולא החבורה הזו.
אגב אני אישית הוצאתי להערכתי יותר מחמישים אלף שקלים על התחום הזה עד כה ולרוב על ניסויים שעלו לי ביוקר, סוללות, להבים, רגולטורים, סרבואים, ג'ירואים (אני הראשון שהטיס סוליד G בארץ אחרי צרפתי!).
טירקס 600N אני הייתי ראשון לאחר שרועי קנה את החשמלי שלו (הכל מתועד בוידאו).
בכל אופן אני לא ממש עורך השווואות אבחל לא אוהב התרברבות לשמה.
הרבה דברים נעשים מתחת לפני השטח ובכיף כדי שכולם ילמדו ויהנו ממוצרים ומניסיון מיקצועני.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
עמית אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שכבר לא רואים את היער...
המערכת אמנם טסה אצלי זמן קצר, ואמנם חטפה איזה גליצ' - רחוק מאוד מלהגיע לאנשים, אבל לאחר מכן טסה ומצויין. את חן צרפתי אני מניח שאתה מכיר, אז אתה מוזמן לשאול אותו כיצד היא טסה על ה 600 שלי לאחר מכן...
לצערך תשמע תשובה שתשים את התגובה (או רצף השטויות שכתבת) במקום שלא תרצה שישמע כבל עם ופורום.
החלפתי אותה כי רציתי את ה VBAR מ DAY 1, ולאחר שראיתי את ההבדל הכספי והיתה לי ההזדמנות למכור - ניצלתי אותה, אבל זה באמת לא עניינך...
הניסיון שלך עם מע' FBL הוא כאפס וכאין וכל ניסיון אחר שלך לנסות לשנות את זה הוא פשוט בדיחה - ביצעת אולי 3 טיסות מצטברות על שלושת המע', מעולם לא החזקת אחת ברשותך - שלא נדבר על לכוון אחת, והפכת את עצמך למקצוען בעל דעה מגובשת בנושא, כמה חובבני...
על החלוצות שלך אדון פורת כבר שמענו, וכבר קראנו (הגרעין מכיר את ציטוטי שיסל מ RR) לא אחת על שמך המפוקפק בקרב העולם, אתה ממשיך להתהדר בכבוד לא לך - אך לצערי מי שמכיר אותך מספיק זמן ולא מסתנוור מכמה אוטורוטציות, יודע בדיוק עם מי יש לו הכבוד (המפוקפק).
מע' ה FBL הראשונה בארץ היתה של משה שמואלי (VBAR בגירסתה הישנה - שממש לא היה סיוט רק מעט פחות נוח מהיום), אתה ממש לא הטסת את הטירקס 600 הראשון בארץ - ואת הסכומים שהוצאת על שמור לעצמך, ממש לא מעניינים (בינינו 10,000 הלכו לך רק על "תפילות" למינהן, ועוד 10,000 על הוצאות בתי משפט - על התעסקות בשטויות, בדיוק כמו עכשיו).
כבר הסכמנו שלא נפנה אחד לשני בפורום - אתה כל פעם מצליח להפתיע אותי מההנאה המפוקפקת שלך בלזרוע רעל, שאפו עליך ממש חלוץ בתחומך![]()
נערך לאחרונה על ידי lior_bar_ami; 23-11-2009 בשעה 04:11:58.
כמה עובדות מנקודת המבט שלי...
1. אני לא מבין הרבה במערכות FBL לכן אינני יכול לתרום לאשכול הזה יותר מדי "מקצועיות"
2. מטלון עשה עבודה מדהימה, טובה או לא טובה (כנראה טובה מאוד) זה בכלל לא רלוונטי,
היום שהכל אפשר לרכוש (במחיר סביר ובלחיצת כפתור) למצוא מישהו שמשקיע מחשבה, ועבודה כזו זה לא טריביאלי בכלל - ועל זה מגיע לו שפו ענק !
3. מסכים עם עמית פורת - רועי ועוזי כרמל הם האור בתחביב הזה מכל בחינה (לא אכנס לעניין "החלוציות" הלא רלוונטי).
4. מסכים עם ליאור בר עמי -בנוגע להערתו האחרונה בעניין עמית פורת ,
"אתה כל פעם מצליח להפתיע אותי מההנאה המפוקפקת שלך בלזרוע רעל, שאפו עליך ממש חלוץ בתחומך" !
(עמתי פורת כבר הורחק מהפורום הזה יותר מפעם אחת - כנראה שלא סתם).
לך יורם...
רק אגיד שמשהו "השתבש" בדרך בא אתה מבין / רוצה להבין את בר עמי,
האמן לי שיש לי את הכלים לקבוע שבר עמי הוא אחד מהאנשים המקצועיים ביותר שתוכל למצוא פה,
ליאור הוא אחד מאלה שעזרה, צניעות וחברות הם חלק מובנה בתכונות האופי שלו,
מהמעט שהכרתי אותך גם אתה בחור רציני וחשוב מזה איש נחמד וטוב.
לכן מפגש "הסולחה" עם החומוס והבירה עלי ! (רק על תסחפו עם סטקים וכאלה)
אורי
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
חברה מה אתם מדברים???
אני בניתי מסוקים מנייר טואלט עוד לפני שהמציאו בכלל את הלהביםושם המשפחה שלי אגב הוא סיקורסקי !
תשאלו את סער אורדן איך החזקתי לו את הגרבר ביד אחת וביד השנייה הטסתי טיסן 3D
נו באמת, מה קרה לכם?
תרגעו, שתו מים (לא הרבה כי חסר וגם יקר) ותטיסו בכיף
כל השאר באמת לא לעניין !
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
יורם
באמת שלא אכפת לי למי אני עושה כאן עוול.
ההודעה שלי באה רק ממקום של פייסנות, תראה בעצמך איך השירשור הזה הולך ומתדרדר.
לכל אחד יש זכות לענות,להגיב ולכעוס אבל כשזה מגיע לרמות כאלו של גועל נפש עדיף לעבור להודעות פרטיות.
למי ששכח נושא הפורום הוא מסוקי דלק ולא פורום סגירת חשבונות.
אנשים!!
בסך הכל חלקתי אתכם את חוויתי בהסבה לFBL כולל כתבה ותמונות מושקעות (עם פרגון מלא לחברי בצוות שעזרו לי בתהליך - אדם ועוזי).
זו התוצאה!!! תראו לאן לקחתם את זה???!!
לדעתי ירדתם מהפסים לגמרי, בפעם הבאה אחשוב פעמיים אם לפרסם לא חבל?
הרי לשם זה התכנסנו פה לא?
מטלון
צוות הרכבת פ"ת
FLY bar less or FLY less