עד כמה נמוך אפשר לרדת
ממש גועל נפש...לדעתי מי שנתקל בהודעת מכירה פקטיבית צריך לעלות את שמו ופרטיו של הנוכל בכדי שאחרים לא יעשו איתו עסקים![]()
נערך לאחרונה על ידי מושיק; 01-02-2011 בשעה 20:05:06.
חווה את זה בימים אלו עם המסוק שלי שאני גם ככה מוכר במחיר זנותי![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
לא מזמן פרסמתי דאון סקייל תוצרת צ'כיה חדש לחלוטין עם כל הציוד הכי איכותי שניתן לקנות עבורו
הדאון ללא מחירי משלוחים לארץ עלה לי באזור ה 3000 ש"ח והחלטתי לפרסם אותו ב 2000 ש"ח בלבד
הבהרתי טוב מאוד במודעה שמדובר בדאון תוצרת צ'כיה עם ציוד איכותי ולא דאון פוליאסטר פשוט מהסיני
כמו כן הבהרתי טוב מאוד במודעה מה הציוד הנלווה ומה ערכו...
קצת לאחר פרסום המודעה פנה אלי טיסנאי ותיק ומוכר . אותו "ליצן" הסכים לתת לי 1000 ש"ח וזה גם עם הרגשה שאני מקבל סכום כסף גבוה.
חפר , חפר וחפר למרות הניסיונות שלי לדחות את הצעתו ולבסוף החלטתי לחסום אותו דרך מנגנוני הפורום
פשוט בושה! אין לי מושג איך הוא בכלל פנה אלי בהצעה הזאת אבל זה הטבע הישראלי הנפוץ
גל , אני מבין אותך ויודע כמה זה יכול לעצבן
אני כבר מזמן הפסקתי לענות ל SMS ומיילים , מי שבאמת רציני מתקשר ובא לקחת
יאללה גיא, 1002 שקל ואני בא לוקח?![]()
והנה עוד כמה ציטוטים של הגיגי חוכמה של אנשים טובים שרוצים לעזור לך להיפטר מהציוד המחורבן שאתה תקוע איתו.
"אני נותן על העיסקה 4000 אם אתה מעוניין כי זה יותר מדי ואין חלקים בארץ למסוק"
"אתה יודע שאתה לעולם לא תקבל את הסכום הזה שאתה דורש ואני עוקב מזה חודש וכל שבועים אתה מוריד את הסכום ואתה תראה שאתה תירד עוד למטה "
"בלי משחקים ובלי בטיח תחזיר תשובה ותוך יום אני בא רק תגיד מה קורה אם אתה מעוניין"
![]()
בגדול חוץ מכמה מיקרים מיוחדים שבהם באמת דרושה סבלנות לא הייתי לוקח דברים ללב.בסך הכול אם בן אדם מבקש להתגמש אז אפשר לענות במעוניין ולא מעוניין, מה הקטע של המוכר , הוא מרגיש כאילו אנסו אותו והוא מרגיש זול.יאאלה תלמדו ליזרום .כל מבקשים ממני הנחה ואני ממש לא מיתעצבן.פשוט נותן מחיר גבוה ויורד עד מתי שנוח לי,וזהו.אבל ממש לא לוקח ללב.אבל קראתי פה כמה מיקרים של תירתורים של מוכרים ,אם היו מתרתרים אותי ככה הייתי מוריד את המחיר לפחות מחצי ומזמין את הבן אדם אלי הביתה ואז אומר שהמחיר גבוה פי שתיים ואם הוא לא מעוניין אז שיחפש.
חיים גיל תעשה תרגיל
+1
חיים אתה מעצמה![]()
אני שוקל לייצר שקי איגרוף עם השרשור הזה מודפס עליהם. אני צופה המון קונים.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני מקבל תמלוגים ?
כמה יעלה שק איגרוף?
תעשה הנחה לחברים?
תביא לי אותו עד הבית?
אה, רגע אני בדיוק יוצא לסיבוב בקניון תבוא תחפש אותי שם?
שיט יש לי רק 7 שקלים בכיס, מה אתה אומר?
שמע זה לא האיכות הכי גבוהה, יש לי חבר שמביא כאלה בפחות.
אכלו לי שתו לי קנו לי, תמיד יהיהו דרעקים כאלה צריך לפתח נוסחת חסינות כמו של חיימון גיל ויהיה בסדר!
יש למישהו מקור זול ל EPP במקרה ?![]()
בנפחים של מטרים מרובעים ???
השרשור מתקרב לשרשור האלמותי הנ"ל...
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
חבל שבמקרה הזה "נאה דורש הוא ממש לא נאה מקיים"...
זכורה לי מכירה או שתיים שפרסמתי בעבר שגרמו לך לפנות אלי במסר אחד או שניים עם בקשה אחת או שתיים להורדה במחיר של שקל או שניים בטענה שבחו"ל המחיר זול יותר בדולר אחד או שניים...
דפדף מעט אחורה בזכרונך ונסה לשחזר את מעשייך שלא היו נעימים לי אז בדיוק כפי שלך לא נעימים מעשים של אחרים כלפייך כיום.
שא ברכה ובהצלחה במכירות,
שחר
---Mayor of Happyville---