בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
אה....
אופיר נחום, קודם כל תמסור ד"ש לשלי נחום ותגיד לה שנעים מאוד אני ליאור בר עמי.
לגבי המיקס,
נראה לי שקצת נסחפתם לגבי כמה הוא מסוכן,
נכון - אדיאלי ללימוד הוא לא (בצורה חד משמעית).
גם נכון - מדוייק לגבי כמות האף/זנב שיתוקן בזמן הפנייה במהירויות שונות, הוא גם לא (אבל המחיר של זה הוא תיקון לא מספיק וצורך בהוספה של מעט זנב במהירויות מסויימות, ממש לא פוטציאל בטיחותי).
בסוף אין שום בעיה עם מיקסים וניסיונות כאלו או אחרים כל עוד מבינים את הסיכון גם אם הוא מזערי וערים לביטולו בעת הצורך - זה הסיבה שהמיקס כוון כתלוי מפסק.
צאו מהבועה של "זה צריך להיות בדרך שלנו או לא בכלל" (MY WAY OR THE HIGHWAY), לפעמים יש OUR WAY ויש OTHER WAY והכול כשר, זה היופי בתחביב שלנו.
גם אני חושב שזה רעיון לא משהו.כשתילמד להטיס אתה לא תרגיש שאתה מזיז את אצבע שמואל ביכלל.זה בא לבד ואל תנסה קיצוריי דרך
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
הבחור יודע להטיס ומחפש להקל לעצמו על החיים,
לא מוצא רע בזה פרט לזה שזה לא "בדרך המקובלת" או "בדרך שלנו",
וזה בדיוק ההסבר למשפט האחרון ש"לא הבנת" - מאחר וזו בדיוק התפיסה שלך, כמו לדוגמא כאן:
גם עם מיקס עדיין הוא יצטרך להוסיף מידה מסויימת של זנב כתלות במהירות - והוא מודע להשלכות המיקס בריחוף ולכן הוא כייל אותו תלוי מפסק.
וה"מיקס שמיקס" הזה הוא הדיוק הדבר שיעזור לו קמעה להתרגל לראות את המסוק מבצע פנייה מתואמת, כנראה שבהמשך אם בהדרגה נקטין את אחוזי המיקס עד ביטולו יפריע לו שהתמונה שהוא רואה בזמן הפנייה שונה מפנייה מתואמת שהתרגל לראות ויתחיל לתקן בעצמו - בדיוק כמו תהליך לימוד של תמונה של שיפוט ל SHOOT.
לא דרך אידאלית ללמוד אך בהחלט עוד סוג של דרך.
מחקתי את הרפש.
אחרי החיתול הקודם של שיסל, מדרגת ההשעיות קפצה מ 3 שבועות לחודש.
פורת זכית בחודש השעייה.
שיסל ופורת חבריי המאוד יקרים, לפני שאתם לוחצים על כפתור ה"שלח תגובה" הנה רשימת הפרסים הבאים:
![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ליאור? שאפו אתה ילד מבריק זהו בידיוק הכיוון שאני הולך עליו והדהמתה אותי עים חוט החשיבה ואכן נכון זה ירד בהדרגה עד שארגיש שאוכל לבצע פעלול אחד או שניים? בנתיים המטרה להטיס את המסוק כמו טיסן רגיל ויש לי חשד סביר שעמית שיסל בעל גנים דומים לשלך הבעייה איתו שהוא קמצן לא קטן במילים שיהיה לנו שבוע שקט ביי ותודה לכולם על האזהרות העידוד והעזראנדבר
Helicopter is only designed for pleasure 0526958071
איסי 275010042 0525946976
לא סתם בחר בתמונה של חתול חשאי השד הזה
אגב יש פיתרון לתזוזה האיטית של הזנב?
ובכן כרגיל לליאור באתה לא טעיתה!
תודה ליאור על העזרא![]()