דני,
נראה לי שבתוך התבנית, אתה יכול להעלות את הלחץ בלי שהם יתפוצצו.
(או שהתכוונת שהם התפוצצו בתוך התבנית בלחץ של אטמוספירה אחת?)
אגב, ואם אתה מחפש משהו עמיד מאוד וגם מגיע עם חומר הפרדה שלא ידבק, אולי קונדום יכול להיות רעיון נחמד (לא ניסיתי...)![]()
דני,
נראה לי שבתוך התבנית, אתה יכול להעלות את הלחץ בלי שהם יתפוצצו.
(או שהתכוונת שהם התפוצצו בתוך התבנית בלחץ של אטמוספירה אחת?)
אגב, ואם אתה מחפש משהו עמיד מאוד וגם מגיע עם חומר הפרדה שלא ידבק, אולי קונדום יכול להיות רעיון נחמד (לא ניסיתי...)![]()
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
אהלן
הם התפוצצו בתוך התבנית..
ניסיתי קונדומים, גם התפוצצו (טוב שבתבנית ולא בנסיבות אחרות)![]()
אני משתמש בבלון לייצנים... כל פעם אחד חדש
אהלן חברה
קצת נתקעתי עם התבנית, הבלונים מתפוצצים בפנים, צריך למצוא דרך להתמודד עם זה....
וכמו שקורה אצלי הכל בא בצרורות, אז הייתה לי תקרית לא נעימה עם הטופסקיי.
הייתה רוח קצת חזקה אבל כמוהן שהתעקשתי להטיס...בכל אופן, אחרי זריקה (די מוצלחת האמת) בגלל הרוח הדאון הגיעה מעליי ואפילו קצת מאחוריי.
לדעתי מה שקרה שלא הצלחתי להתמצא איך הוא ביחס אליי (הלמעלה והלמטה נראים בדיוק אותו הדבר) והכנסתי אותו לסחרור שממנו הוא יצא רק בקרקע..
התוצאה זה סדק לא נעים באמצע הפוד, כנף מעוכה בחתך הסרוו ואנטנה קרועה במקלט. כל הביפנוכו שלם.
אז כמובן שעכשיו צריך לתקן. בנוסף מכיוון שזה היה הדאון הראשון שלי, אז המשטחים מאחור קצת מעוכים/מתוקנים/מכוערים. אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולהתקין לו משטחים חדשים של SG. מהשוואה ראשונית נראה שהשטח שלהם בדיוק מתאים, מנת מימדים קצת גדולה יותר ב- SG.
זהו, מקווה שהתיקון והשדרוג יהיה קצר.
דני
אהלן חברה
אחרי שבוע של הפסקה בבניה לטובת תיקונים, סיימתי (עם התיקונים) מצורפות מס' תמונות של התוצאות.
יצא לגמרי לא רע. בגוף התיקון כמעט ולא נראה, כנף קצת מכוערת
הדבר המעניין הוא שהצלחתי לגלח משהו כמו 3-4 גר' מהמשטחים מאחור. בנוסף המשטחים החדשים קשיחים יותר, לדעתי.
בהמשך השבוע אנסה לעשות טסט ולראות אם יש שיפור.
עכשיו בחזרה לבנית SG, והשלב הבא הוא בום.
דני
תיקון שמוריד משקל הוא תמיד תיקון מעולה!
אהלן חברה
כאשר בניתי את הפלאג לפוד, עשיתי אותו בהתאמה לאימום לבום שבכוונתי להשתמש. האימום היה בנוי משני שלבי חכה מודבקים ביחד משוייפים ומקוצרים לאורך המתאים (תמונה למעלה). ובאמת כשיצרתי את הפלאג ואת התבניות זה נראה לי כרעיון ממש טוב.
אלה מה, עם הזמן אהבתי את הרעיון פחות ופחות, שני החלקים לא הודבקו לגמרי ישר (באשמתי כמובן) וגם הקוטר הקטן (באזור המייצבים מאחור) נראה לי גדול מדי, מה שאומר יותר משקל מאחור שאינו מוצדק. עם כל התהיות האלו החלטתי להחליף אותו.
אלא מה, התבניות לפוד כבר מוכנות וצריך למצוא משהו שיתאים בקוטר לחיבור לפוד הספציפי הזה. באמת תקופה לא מצאתי לכך תחליף.
ואז קיבלתי עזרה לא צפויה מחבר של אבא, הוא חרט לי אימום למידות ממוט אלומיניום. כאן כבר היה לי את החופש לבקש את המידות שרציתי
בכל מקרה קיבלתי אותו לפני שבועיים, מיותר לציין שהוא נראה לי מתאים הרבה יותר טוב מהאילתור שלי..(בתמונה למטה)
דני
המשך
הפעם הלכתי על מבנה יותר סטנדרטי של הבום.
לייצור המבנה יש לחתוך שני בדים - בד 0/90 ובד חד כיווני. 0/90 הולך פנימה וחד כיווני בחוץ.
לצורך החיתוך יצרתי שתי שבלונות. היצור די פשוט צריך למדוד את הקוטר הגדול והקטן של האימום ולחתוך טרפז. כמובן שהבד הפנימי צריך להיות מעט קטן יותר.
תחילה מכינים את האימום, שמים אותו על המתקן המסתובב (אותו אחד שהשתמשתי בבניה המקורית), מורחים בווזלין. שמים שכבת סרט וידאו, מורחים במשחת הפרדה.
לאחר חיתוך הבדים, מערבבים אפוקסי, מספיגים טוב טוב את הבדים. מייבשים את השאריות עם נייר טואלט - חשוב.
לאחר מכן שמים את שני הבדים אחד ליד השני ומגלגלים עליהם את האימום. בסופו של דבר שמים שכבת סרט וידאו מלמעלה.
אחרי יום הבום יוצא.
בנתיים יש לי אחד, קשיח מאוד. אני מחכה שיהיה לי עוד אחד כדי לקצר אותם זהה.
דני
בוקר טוב
בסוף השבוע עשיתי עוד שני בומים (סה"כ 3), הראשון נשבר לטובת בדיקת קשיחויות
המשקלים של השניים האחרונים הם 24.6, 24.9 גר', בלי שיופים והתאמת אורכים.
המשקל קצת כבד ביחס למה שמקובל בשוק, אבל אני מרוצה. אפשר לשייך את המשקל הגבוה כם לעובדה שהשתמשתי בקוטר גדול יותר בחלקו הרחב של הבום וגם לתוספת בדים באזור השורש לטובת חיבור הכנף (ב- SG הכנף מתחברת ישירות לבום ולא לפוד כפי שמקובל לרוב). בנוסף, האורך הסופי יהיה כ- 31 אינצ' (~79 מ"מ). אורך הבומים המגולגלים - 34 אינצ'. כך שכנראה אצליך להוריד משהו גרם או שניים מכל אחד.
המשך הבניה בעוד שבוע, טס היום.
דני
אהלן חברה
אתמול חזרתי משבוע בארה"ב, נסיעת עבודה קצרה בנברסקה.
שמעו, התחלתי ממש לקנא בשטחים העצומים שיש להם, לא פלא שדאוני דיסקוס מאוד נפוצים שם. שדות בכל חור
צירפתי כמה תמונות, סתם להתרשמות.
דני
שלום
היום חתכתי את הליבות לכנפיים
השתמשתי בקשת הותיקה שלי. הטכניקה אותה טכניקה מהבניה הקודמת, רק הפעם החלטתי לגמור את כולם בבת אחת.
כל כנף מורכבת משתי חתיכות טרפזיות, כלומר 4 חתיכות לסט.
בסך הכל חתכתי מספיק לשלושה סטים של כנפיים (מי יודע אולי אהרוס סט אחד)
בסוף הצמדתי את החצאים מכל צד עם דבק ספריי
דני
ערב טוב
יותר מחודשיים מאז העדכון האחרון...הגיע הזמן...
אז באמת עבר קצת זמן.. באמצע היה גם חופש... אבל לא התבטלתי כל הזמן הזה.
בעדכון האחרון חתכתי ליבות לשלושה סטים של כנפיים.
למי שלא מעודכן לפני כשלושה חודשים נכנסתי עם ה- SG הראשון שבניתי לתוך עמוד תאורה, כתוצאה מכך נמעכה הכנף ומנפילה נפגעו גם הזנבות. ניתן היה לתקן אבל פשוט לא התחשק לי...
ואז בהחלטה של רגע החלטתי שאני מחדש אותו, אז סט הליבות הראשון הלך לטובת זה. הדאון גם קיבל זנבות חדשים ונוצצים, פושרודים חדשים וסרוואים חדשים בכנף עם top drive. למעשה מהבניה המקורית נשאר רק הפוד והבום. אוכל להעיד על עצמי שהכנף יצאה הרבה יותר טוב מהראשונה, קשיחה יותר ויפה יותר, למרות שלא מושלמת.
הדאון עוד לא טס, בתקווה השבוע.
בנוסף בזמן הזה שיחקתי הרבה עם ליווחי משטחים אחוריים. חלק הרסתי, חלק הקרבתי לטובת ניסויי חוזק, ניסיתי כמה ליווחים. בנוסף, יישמתי את עצתו של רועי ושמתי peel-ply בתור ציר (עד עכשיו עשיתי צירים מצלוטייפ). עובד ממש ממש טוב. גם הגימור של הזוג האחרון יצא ממש יפה. רועי - תודה על העצה.
נכון לעכשיו יש גם שני בומים מוכנים. תוכניות להמשך זה ללווח את הכנפיים לדאונים החדשים.
דרך אגב, יש לי שני סטים של משטחים אחוריים מוכנים (יש תמונות לפני כמה פוסטים) עם צירים מצלוטייפ. אני מעוניין לתת אותם למי שירצה. מחליפים נהדר את הזנבות של טופסקיי, מניסיון
מי שמעוניין, תשלחו הודעה.
מקווה שעכשיו השרשור יתקדם בקצב מהיר יותר.
דני
עדכון קצר - פתיחת צירים במייצבי גובה
היום פתחתי את הצירים, חיתוך חתך מלבני מלמעלה לתנוע חופשית ושיוף הבד עם קו הציר.
הפעולה מאוד נוחה עם הפיפליי.
משקל המייצבים - 7.4, 7.7, מעט כבדים לטעמי אבל לא נורא.
דני
לילה טוב
במהלך השבוע התקדמתי קצת עם הזוג הראשון של ליבות.
שלב ראשון הוא שיוף קל של הליבות להוריד את כל ה"מבריק" של הקשת ע"מ לקבל משטח שיידבק טוב.
דבר הבא זה לעטוף את שפת הזרימה בטישו קרבון - אני משתמש בזה כבר די הרבה זמן, ללא תוספת משקל/עובי נראת לעין הדבר מחזק את שפת הזרימה בצורה נהדרת. חוץ מזה עוזר להשלים במקומות בהם פיקששתי עם השיוף
שלב הבא זה שיוף תעלות לקורות. השיוף נעשה ע"י הדבקת פס נייר שיוף לבלוק בלזה קטן ועבודה על הליבות.
הלאה כמובן הדבקת הקורות, שטח החתך אצלי הוא 0.5X3 מ"מ. אורך הקורות הוא מטר, 750 מ"מ הולך עד הסוף ו 250 הנותרים מחזקים את השורש. רצוי להדביק אותם בשלב מוקדם כי זה עוזר בהתעסקות עם הליבות - handling.
השלה הבא הוא יחסית חדש בשבילי וזה חיזוק המדפים לפיתול, בשפת האמריקאים - facing. המשטחים נחתכים מהליבות, שפת התקפה של המשטחים ושפת זרימה של הכנף נעטפים בבד זכוכית 18 גר/מ2 עם דבק ספריי בזווית של 45 מעלות. פס קלקר שנחתך החוצה מוכנס בחזרה עם ליישר הכל. האזור הזה יורטב באפוקסי לפני ההכנסה לשק.
בהמשך השבוע, הדבקת קרבון לשפת ההתקפה וכמובן הליווח הסופי.
עדכונים בהמשך
דני
איפה אתה קנית את הטישו קרבון?
אהלן חברה, קצת עדכונים
השתנו לי מעט התוכניות, פיקששתי עם סט הליבות מהפוסט הקודם, אז בנתיים עשיתי הפסקה עם הכנפיים ועברתי לפוד.
היום שלפתי את הפוד המבצעי הראשון מהתבנית, לדעתי יצא פשוט מעולה!! הייתי ממש מופתע מהאיכות והגימור.
הליווח שלי הוא בד זכוכית דק חיצוני, קוולר מקדימה ובחיבור לבום שתי שכבות קרבון - להחזיק את מומנט הכפיפה.
את החופה עשיתי לפני כמה חודשים משלוש שכבות זכוכית, ההתאמה הייתה טובה מאוד.
כל העסק שוקל 17 גרם, אזור החיבור קשיח וחזק מאוד לפי התכנון. החופה אצלי נסגרת בצד ולא מלמעלה והפוד הוא יותר רחב מאשר גבוה.
את שלבי הכנת התבניות כבר פרסמתי פה, אתמול איתרתי את הסיבה לפיצוצי הבלונים - הייתה לי פינה חדה בג'לקוט, עם הבדים הבלונים בכלל לא נוגעים בה והלחץ נשמר כמו שצריך.
הבדים מורטבים בצד, לאחר מכן מוכנסים לתבנית, סוגרים עם 6 קלמרות. מכניסים "עוקץ" עם בלון פנימה. למעשה זהו צינור פליז שעליו מושחל הבלון (הבלון חתוך לאורך הנכון ולא כולו שם), חשוב מאוד להדק את העוקץ לתבנית, אחרת יישלף בניפוח.
לאחר שהכל מהודק, מנפחים את הבלון בפנים, אני מגיע לקצת פחות מאטמוספירה, הרבה אפוקסי זורם החוצה.
שמעו העסק הזה ממכר!, עוד פוד נמצא עכשיו בתבנית.
דני
נערך לאחרונה על ידי danile80; 23-11-2011 בשעה 22:01:05.
דני,
יפה מאד.
אני ממש מתרשם מהידע והיכולת שרכשת לעצמך מבנייה עצמית ושיטות העבודה שפיתחת, ממש אוניברסיטה של החיים...
חסרת לנו בתחרות האחרונה, מתי אתה מצטרף אלינו להטסה קטנה?
רועי, תודה רבה.
אני ממש נהנה מהתהליך.
את התחרות האחרונה באמת פספסתי, אני בהחלט אצטרף אליכם בעתיד הקרוב וגם לתחרויות הבאות.
צריך ללמוד איך להטיס בחורף לא![]()
ממש יפה! רק שתדע (ואתה בטח יודע) אתה יכול לנפח להרבה מעל אטמוספרה אחת... אני אישית את נגופים שלי מנפח ל2.5-3 אטמוספרות, וזה משפר מאד את האיכות של המוצר מבחינת חוזק.
איתן.
לילה טוב
היום הוצאתי את השני מהתבנית, צירפתי תמונות מהפתיחה עצמה.
השני יצא טיפה קל יותר, עם אותן תכונות קשיחות וחוזק.
נכון לעכשיו יש לי את הכל כדי להרכיב את הגופים.
השלב הבא זה הכנפיים...
דני
eitan-ro (25-11-2011)
עבודה מרשימה !!!!
כל הכבוד
ערב טוב, קצת עדכונים:
דבר ראשון הדבקתי את הפודים לבומים, יצא אחלה, משקל גוף ריק באזור 41 גרם כ"א.
אחרי זה השלמתי מייצב כיוון אחד אחרי שהרסתי אחד בטעות.
דבר אחרון לקחתי את כל שאריות הקארבונים שהיו לי וליווחתי לוח שישמש אותי לחיתוך להבי זריקה. יצאו כמה גם להמשך וגם לעכשיו.
עדכונים בהמשך
דני
אני מקווה שבתחרות הבאה אנחנו נראה אותך... כן?