הי גם אני רוצה כובע! אפשר אחד אדום ואחד כחול?
![]()
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 08-05-2010 בשעה 14:22:05.
גם אני רוצה כובע!
עריכה: יש! קיבלתי כובע![]()
אם כבר עסקתם בחלוקת כובעים בשמות .... <-----
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
אני לא עומד במילה שלי לחלק את הכובעים בפרק זמן סביר, לכן אני מציע למי שרוצה משלוח של הכובע. התוספת היא 10 ש"ח (משלוח 6.5 ש"ח + מעטפה מרופדת 3.3 ש"ח) - אני לא יודע כמה עולה משלוח לכל חלק בארץ אבל כששלחתי לאילת לאחד החברים זה היה המחיר אז אני משער שהוא מקסימלי מירושלים.
מי שרוצה מוזמן לפני אלי בפרטי עם כתובת למשלוח ואני אתן לו את פרטי חשבון הבנק שלי להפקדה של עלות הכבועים + 10 ש"ח.
מי שלא הכובע יחכה לו עד שאגיע לאיזורו.
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
גם אני רוצה כובע מתחת לשם
דרך אגב אם ישאר לך איזה כובע ספייר שמישהו התחרט עליו אני אשמח לקנות אותו במקומו
אני קיבלתי את הכובע שלי במציאות אבל לא בשם...
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
גם אני רוצה כובע . אפשר?
ישראל
050-3388908
עם דרימר הכל פשוט (תודה)...
כמה דקות ויש לי כובע בפורום
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
היי
אני חייב להיות חצוף לרגע, חצוף מכיוון שאני חדש מאוד בקהילה ובמקרה במקרה הצצתי לתוך האשכול הזה ואני חייב לומר משהו,
לבחור שמייבא את הכובעים, אל תחשוב שאני מאשים אותך בזה שאתה עושה פה רווח על אנשים, ממש לא, אני יודע שמדובר פה במחירי עלות, פשוט המחירים האלה מטורפים!!! 25 שח לכובע מוברש עם ריקמה? במקרה במקרה אני עובד בחברה של בגדי עבודה שעובדת עם חברות ענק ואני מודע ממש טוב למחירים של הכובעים האלה בארץ, המחיר שעולה לך הכובע במקסיקו ממש גבוה פשוט. במידה תהיו מעוניינים ותהיה כמות רצינית של כובעים או אפילו גם חולצות אני אוכל לפנות לבעל העסק שאני עובד בו לבקש הצעת מחיר ולחסוך כמה שקלים לכולנו,
מצטער על החוצפה פעם נוספת והכל ברוח טובה ע"מ לעזור
אנחנו מאוד נשמח. אנא צור איתי קשר בפרטי. המחירים שקיבלנו לכובעים בארץ היום גבוהים בהרבה מהמחיר הזה, תמיד עדיף לתת עבודה למפעל בארץ מאשר בחו"ל אפילו אם זה יקר בכמה שקלים.
אגב, אם תסתכל אפילו החולצות הן בכלל דרך צד שלישי שלנו אין קשר אליו.
אם מקום עבודתך יוכל לתת אותה איכות של הדפסה בחולצות ורקמה על כובע 100% כותנה שנושם אנחנו יותר מנשמח לספק לו את קבצי המקור של הגרפיקה כדי שהוא ימכור במחיר מוזל לחברי eFly. כרגע לצערי המלאי מוגבל בדיוק מסיבה זאת ואנשים מבקשים כובעים שאין באפשרתנו לספק. אם הוא גם מתעסק עם מוצרי אנטי סאן יש לנו כמה רעיונות..
שוב, מחכה להודעה ממך.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מי שקיבל כובע אבל עדין אין לו כובע ICON ליד םש המשתמש מוזמן להגיד לשלוח לי בפרטי ואוסיף לו..
באיחור לא אופנתי אני מגיע לצפון בסופ"ש הקרוב (27-28/8)
ביום שבת בבוקר אהיה בשומרת ובשיש בצהריים.. נראה לפי לוח הטיסות של eFly. אכתוב שם בקשה.
אתם מוזמנים לפגוש אותי ולקבל את הכובעים (מי שהזמין כמובן)
מעיין
כובע עם מזל :-)
אושקוש 2010
נערך לאחרונה על ידי zx9rr; 28-08-2010 בשעה 09:34:52.
בבירכת נחיתות כמ'ס ההמראות
ראובן...
1 גם בשביליהכי גדול שישֱ!! סגנון קסדה..
אני רואה שזה דיי ישן ...
עדיין אפשר להזמין כובע ?