כרגע אני לא מרחיב במילים יהיו עוד עדכונים בהמשך
כרגע אני לא מרחיב במילים יהיו עוד עדכונים בהמשך
נערך לאחרונה על ידי MDreamer; 16-10-2012 בשעה 15:34:05.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
וואו...נראה מדליק
השתמשת ב pressure mat ?
יואו איזה מגניב! אני כבר חושב על כל הדברים הכיפיים שניתן לעשות אם זה!!!
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
mosheks (18-10-2012)
יפה. מה המטרה ? שעשועים או צבאי ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שעשועים ומגניבות
לפי דעתי אם תפתח את זה ברמה טובה מספיק זה יכול להיות להיט ולהכניס לך המון כסף לכיס...
רגע, אז אתה מפתח איזה TEKEN FOR REAL כזה?
מגניב.
ד"א,
יש לך מסכה חדשה לתמונה בפרופיל.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
אני לא חשוב שזה יכול להכניס כסף - אולי אני טועה. אין לי חוש עסקי בשיט. סתם שעשוע.. יש גם מחשבות להקרין דמות על החליפה הלבנה תוך כדי משחק בנוסף להקרנת מד החיים, שוקרים קטנים על החליפה ועוד.
ביום שלישי בלילה יהיה סרטון מטורף.
מעין, זה בהחלט יכול להכניס כסף. עולים לי כמה רעיונות, לאו דווקא מתחום המשחקים אבל גם.
תרשום פטנט (אם אכן יש כאן פטנט, אני לא מבין בחוקי פטנטים) בהקדם, אחר כך תחשוב איך זה יכול להכניס כסף. כי בינתיים שאתה מעלה סרטונים נחמדים כאלו לרשת מישהו אחר יחשוב על כיוונים להרוויח מהרעיון שלך.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
bimbambom (02-01-2013)
פרוייקט מגניב, כמובן שיש עוד מקום לשפר את המערכת, אבל הרעיון מעולה ונראה כיף לא נורמלי..
בתור לוחם קיוקושין (ואיגרוף תאילנדי)..אפשר להכנס יותר לפרקטיות של ה"לחימה", אבל כמובן שמדובר באב טיפוס, כך שעצם הרעיון נהדר.
קבל