המוגי צלל ראש
אתמול בערב בשעה 19:40 כבר מתחיל להחשיך, הטסתי את המוגי בפול מצהרת להערכתי בסביבות ה 130-150 קמ"ש (מנוע 2200 kv סוללה 2200 3 תאים),עשיתי רולים לופים צלילות ראש עד גובה חצי מטר מהקרקע השתוללתי איתו כאילו אין מחר, מבחינה בטיחותית אני מטיס אותו קצת רחוק ממני כנראה שעשיתי רולים הוא נשאר הפוך ולא ראיתי את המצב שהוא נמצא, למרות שהוא עשוי משני צבעים בכדי שאני יוכל להבדיל אבל מה לעשות כבר לא היה אור שהוא הגיע לגובה של שני מטר מהקרקע בפול מצהרת משכתי קצת סטיק בשביל אפ והוא צנח ראש לתוך האדמה, הוא היה במרחק של 50 מטר ממני חשבתי לעצמי שאני הולך להביא אותו מקומט והרוס,וישר לזרוק לפח אך לא תאמינו סריטה לא הייתה עליו,הוא היה שלם וללא פגע אבל מה שכן הסוללה ליפו 2200 3 תאים נהייתה כמו אקורדיון,אבל אל דאגה באותו רגע החלפתי סוללה וחזרה לאויר, למרות שבקושי היה אור הייתי חייב לדעת שהוא לא נפגע בכיוונים הוא טס כמו שד לאחר דקה של טיסה בפול מצהרת,לפני עוד התרסקות כבר היה חושך הנחתתי אותו בשלום,הטיסן הזה הוא כלי שאין שני לו,לא בעלות שלו ולא בתחזוקה שלו במקרה הגרוע אם הוא נפגע עושים תלאים עם פוליגל,ואם אתם עקשנים תבנו חדש פוליגל עולה 10-12 ש"ח מומלץ מאוד.היום אני יטיס קצת יותר מוקדם.
נערך לאחרונה על ידי ללו; 03-08-2009 בשעה 13:30:20.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4