אני מכין סדרת מאמרים בנושא המסוקים והטיסנים.
איזה מאמר הייתם מעדיפים לקרוא.
1 . כיוון מסוק בצורה מיכנית.
2. כיוון מסוק בצורה אלקטרונית (רדיו).
כל הצעות נוספות יתקבלו בשמחה.
אני מכין סדרת מאמרים בנושא המסוקים והטיסנים.
איזה מאמר הייתם מעדיפים לקרוא.
1 . כיוון מסוק בצורה מיכנית.
2. כיוון מסוק בצורה אלקטרונית (רדיו).
כל הצעות נוספות יתקבלו בשמחה.
את האמת שניהם...אבל הכיוון האלקטרוני נישמע מעניין יותר
כנ"ל שניהם, זה מצויין...
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
נראה אחלה רעיון.
אפשר גם שיהיו מאמרים ברמות שונות?
למשל למתחילים ולמתקדמים?
אפשר גם כיוונים וכיולים של מכשירים שונים כמו גוברנור, קארב סמארט וכדומה?
אייל שלום,
להלן סרטון שמסביר כיול REV MAX: http://www.youtube.com/watch?v=YpMJT6OSueE
להלן 2 סרטונים שמסבירים כיול CARB SMART:
http://www.youtube.com/watch?v=AF-DDtW-a9M
http://www.youtube.com/watch?v=uvuqezXkFB0
תיהנה ובהצלחה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
יוזמה מבורכת לכל הנוגעים הדבר, כל הכבוד.
דניאל.
שיסל,
הבחור ביקש דבר פשוט. ונענה בפשטות ובמקצועיות. אל תתרגש יותר מדי, זה לא עושה לך טוב.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
תוכל למצוא כאן גם איך מכיילים ג'ירו פוטבה 401.
http://www.rc-pro.co.il/50764/תהליך-...דגם-FUTABA-401
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
רעיון מבורך
כיוון מכני נשמע לי מצויין.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
בואו נחכה לדרעק שיכתוב מאמר...
עד שהבחור יכתוב משהו אני מהניח שזה כבר לא יהיה כל כך רלוונטי וכולנו נטיס ספינות חלל.
קודם כל אלקטרוני ואחריו מכאני
והכי טוב אם ההסבר יתייחס לכיוון ב-DX7
יוזמה מבורכת
ולהזכירכם משפט מדברי חז"ל:
"קנאת סופרים תרבה חכמה"
אני עדיין חושב שלקרוא מאמר לא בא במקום לעבור הדרכה אצל מקצוען.
אני עשיתי קורס כיוון מסוקים (במקום היחידי שעושה כאלה) והבנתי שלמרות שקראתי הרבה מאמרים לא יישמתי אותם נכון.
לעיתים קוראים מאמר ויכולים להבין לא נכון, לכן מומלץ ואף רצויי לבצע קורס או הדרכה במקום מסודר שמבצע קורסים כאלו.
בהחלט נכון, שחיה לא לומדים בהתכתבות. אבל מאמרים מגרים את הדמיון והרצון ללמוד ולהתפתח. להצמד למדריך זה תמיד טוב ונכון, אבל כחניך וכמדריך אני מעדיף ללמוד את הצד התיאורטי לפני ההגעה לשטח.
בנוסף, יש המון אפשרויות ללמוד, ולא רק בקורסים. זו אולי דרך טובה שניתן ללמוד בה בצורה מהירה ונכונה, אבל מה לעשות, לא לכולם יש את הזמן לעשות קורס מרוכז ולרבים יותר אין את הכסף לזה. לדעתי,הלמידה בשטח מחבר, במועדונים השונים, או במימון של חנות שממנה נרכש הכלי זו דרך טובה ומתאימה לרוח התחביב.
אני אישית, לפני המון שנים, שילמתי לבחור שידריך אותי ב"פרויד" ולא ממש התקדמתי, אחרי זה הייתי שייך לקלוב בפ"ת ושם למדתי לא מעט. ממש את הפיינל למדתי מחבר בשדה. לפני שנתיים הגעתי לצוק בת-ים ושם לימדו אותי להטיס צוקים..... והכל בחינם.
אז שנה טובה לכולנו.
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
איציק
אני לא שכחתי את הבטחתי אני פשוט עסוק מאוד בזמן האחרון .
ניסן ,
אין ספק שהדרכה היא הטובה ביותר אך אין ספק שמדריך לפעמיים עוזר לזכור מה שלמדת ובנוסף מסייע לא מעט "בסגירת" קצוות על דברים שלא הבנו כ"כ בהדרכה (גם הדרכה סוגרת קצוות של מדריכים) .
נשאר רק לחכות שיהיה עוד מקור לילמוד ולסגור קצוות מסויימים.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
כל "ההדרכות" "והלימודים" או אי אילו "תארים" למינהם זה פשוט לגזול את כספו של אדם...כפי שאיציק ואליקופטר אמרו. אפשר ללמוד ל-ל-א כסף !!!!!!!
אני מוכן ללמד כל אחד מזמני הפרטי ללא כל תשלום או שכר כלשהוא.חבל לאנשים על הכסף.זהו תחביב,וככה הוא אמור להיות.בוא לא נשכח שאנשים שעושים זאת ללא תמורה.לרוב ילמדו אנשים מהר יותר מכיון שאין להם כל רווח כלכלי.ואין צורך למתוח כמו מסטיק "שיעורים" בכדי להעשיר את כיסם.יש לי חבר שלימדתי אותו להטיס מסוק ממצב ריחוף למצב רולים STALL TURNS ולופים לקח לו שעתיים.תעשו לי טובה חברים.הכל פשוט כלכך .ישנם פשוט אנשים שהאינטרס שלהם זה להפוך את תחביבינו למסובך.
עמית, זה לא בדיוק כזה פשוט שבשעתיים בן אדם ללא ידע ותרגול כלל יכול לעשות רולים ולופים. כפי שאמרתי למספר אנשים, הבסיס הוא המפתח! ככל שמטיס ישלוט יותר בפירואטים כל מצבי הריחוף והקפות רגילות וברוורס שאר ההתקדמות לתרגילים אירובטיים תהיה מאוד(!!!!!!!) מהירה. לעומת זאת אנשים ללא בסיס רחב זה אולי ירגישו שהם מתקדמים מהר אך במהרה תתגלה טעותם והם "יתקעו" בפליפים וטיקטוקים שנגמרים כמעט בריסוק.
אז חשוב לעשות balance להכל, לא למתוח שיעורים לחינם ומצד שני לא להתקדם מהר מדי.
זוהי הערתי להיום, אז סופ"ש נעים ולמי שמעוניין נתראה מחר בתחרות.
הזול עולה יקר, עוד לא שמעתי על לימודים בחינם.
ישנם גם אנשים שכאילו מלמדים בחינם - וגם להם יש אינטרס.
לכוון מסוק זה מורכב. נקודה.
להטיס צריך לדעת. עוד נקודה.
דרך אגב - ביום שתמצא אוניברסיטה או מורה נהיגה בחינם - ספר לי על זה.
ועוד דרך אגב - אני מאמין שגם בעבודה שלך אתה לא "תורם" מזמנך אלא מקבל משכורת, ולא משנה אם זה תחביב או לא, אז תעשה לי טובה...
ודרך אגב אחרון - תחביב עולה כסף, במיוחד התחום שלנו - תלמד אצל המקצוענים שאני מדבר עליהם, בטוח תצליח לחסוך.
1. כרגע שמעת על לימודים בחינם...
2. יש לי אינטרס????........אם אתה אומר אתה בטח יודע.
3. ללמוד אצל איזה מיקצוענים בדיוק? ולחסוך מה?.
4. מי קבע שתחביב עולה כסף? אתה?!?!.....עשה לי טובה שחרר.
5. חוץ מזה, העבודה שאני עובד בה (גזיזת ציפורניים לתרנגולות) היא אך ורק בהתנדבות הומניטרית למען כלל התרנגולות...
נערך לאחרונה על ידי אורח; 27-09-2008 בשעה 00:55:20.
ברור שללא ידע מינימלי ותרגול איש לא יביא תוצאות כאלו....אולם ראיתי לא פעם אנשים תקועים מחשבתית בריחוף עם הזנב אליך.הרבה הרבה הרבה זמן.הרבה מעבר לזמן נורמאלי.אני זוכר שכאשר חזרתי להטיס מיד אחרי ההרצה כבר הייתי הפוך.הבעיה היא בפחד ובקיבעון שאנשים מקבלים בגלל שהם חושבים שזה יותר מסובך ממה שזה. וישנם אנשים שמנצלים את הבורות הזאת בכדי לעשות ממון על חשבון החבר'ה האלה.
זו דעתי.(ישן מוקדם הא????!!?!?!? משענת)