השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
כידוע, תנאי הוא שלכל המשתתפים באירוע חייב להיות ביטוח תקף בקה"ל (קלוב התעופה לישראל). לאלו מכם, שרשומים בקה"ל ומכוסים בביטוח, נוצר מצב של סמיכות זמנים קרוב מאד בין סיום תקופת הביטוח והאירוע. תוקף הביטוח השוטף מסתיים ביום 31 באוגוסט והאירוע יהיה ב-4 בספטמבר.
על מנת למנוע תקלות ו/או אי הבנות בגין חוסר כיסוי ביטוחי, מי שמעונין להמשיך ולהיות חבר ומבוטח בקה"ל, מומלץ לו להתקשר טלפונית למשרדי קה"ל, להודיע שהוא רוצה להאריך את תקופת חברותו בשנה נוספת, למסור את פרטיו ופרטי כרטיס האשראי שלו והענין מסודר.
מי שמעונין בביטוח יומי ליום האירוע בלבד, יתקשר וימסור את פרטיו, תוך שהוא מדגיש שהביטוח יהיה ליום האירוע בלבד.
לא תותר השתתפות באירוע למטיסים ללא כיסוי ביטוחי בתוקף.
קלוב התעופה לישראל- טיסנאות
כתובת : הירקון 67 תל - אביב
שעות המשרד: א-ה משעה 09:00-17:00
מומלץ לתאם מראש הגעה.
טלפון: 03-5175038
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
גדעון אתה משתתף באחת התחרויות?
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
לא. אני שייך לצוות המארגן. גם כאשר הטסתי באירוע, זה היה במסגרת מפגן ולא תחרות.
עם זאת, אני חבר קבוע בקה"ל.
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
תודה על התשובה.
עכשיו המשרדים של קה"ל סגורים ורציתי לשאול אותך שאלה.
האם ידוע לך מה סך העלויות למשתתף בתחרות היתולית + עוזר?
אגב, חובה עוזר?
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
דמי ההשתתפות הם 15 שח' למטיס ו-15 שח' לעוזר. תמורת דמי ההשתתפות הללו יקבלו המטיס והעוזר כובע וחולצת האירוע.
עוזר איננו חובה, אבל יהיה לך קשה לתפקד לבדך בלחץ הזמנים הצפוף. לא תספיק להניע, או להמריא בתוך זמן קצוב - תיפסל. העוזר ידאג להגיש לך כל סיוע דרוש, כולל להניע לך את הטיסן בעוד אתה פנוי להכין את עצמך לטיסה שלפניך.
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
אני יכול להשתתף אני בן 12 ויש לי 2 טיסנים?
-
-
תגובה להודעה: הודעה חשובה למשתתפים באירוע אלקלעי הקרוב
כדי למנוע אי הבנה, באירוע אלקלעי מטיסים מול קהל רב. ענין הבטיחות הוא בעל חשיבות עליונה וההקפדה רבה ובלתי מתפשרת. זהו בפירוש לא מפגש חברים רגיל כפי שמקובל במנחת זה או אחר.
תוכל להשתתף באירוע רק אם טיסנאי בכיר, מדריך, יאשר שאתה בעל יכולת הטסה עצמאית מוכחת וגם יעמוד לצידך בזמן ההטסה. ובנוסף, האם קראת את התקנון ואתה מכיר את התרגילים שיש לבצע במסגרת התחרות? האם אתה רוצה להשתתף בקרב בננות או בהיתולית?
במידה ואתה עונה לקריטריונים אלו בחיוב, אתה מוזמן בהחלט. אם לא - תגיע, תצפה ותהנה יחד עם כל שאר הצופים.
כך או אחרת, להתראות באירוע
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום