תגובה להודעה: איזה PADDLES כדאי לפלייבר

נכתב במקור על ידי
srdromy
אני רוצה להפוך את ה COPTERX 450 שלי ליותר עצבני.
אני מטיס על להבי קרבון ובפלייבר עם הפאדלס הפלסטיק שבאים עם הקיט.
פיטץ +-11
איזה פאדלס אתם ממליצים לרכוש כדי להפוך את המסוק לעצבני יותר, ואם אפשר גם לינק.
האם באמת המסוק יהיה חריף יותר עם פאדלס קרבון.
תודה.
שלום רונן, קודם כל המסוק לא יהיה חריף יותר דווקא עם פדאלים מקארבון, אלא עם פדאלים יותר קלים ממה שיש לך על ל המסוק כרגע, כמובן שכמעט תמיד פדאלים מקארבון יהיו קלים יותר, (הפדאלים פלסטיק של קופטר איקס שוקלים בסביבות ה-5 גרם אני חושב) ככל שאתה שם פדאל קל יותר ככה אתה בעצם מחליש את פעולת הפלייבר ובכך משיג מסוק שהוא פחות יציב, אבל יותר זריז, עכשיו קל יותר זה לא תמיד יותר טוב! אם הפדאל יהיה קל מידי אז תקבל מסוק רגיש מידי, שגם לא ישמור קו יפה בטיסה מהירה (כלאמר שאתה טס קדימה המסוק ירצה לשנות את כיוונו למעלה ולמטה על ציר העלרוד)
אתה ראית את הקופטר איקס שלי טס, וראית גם שהוא מאוד מאוד מהיר על הסייקליק אבל לדעתי הוא הרבה יותר מידי מהיר, והייתי חייב להוריד 10% ב-SWASH MIX בערכי ה- AIL וה- ELV ובנטסף להוסיף 15% אקספו רק כדי שניתן יהיה לשלוט במסוק כמו שצריך, אבל הוא עדיין מהיר מידי לטעמי וגם לא שומר קו יפה בטיסה
אני משתמש בפדאלים של CURTIS YOUNGBLOOD, ולא ממליץ עליהם מהירים מידי לטעמי
אבל בכל מקרה הנה קישור
ש את הפדאלים מקארבון של אליין לםי דיווחים רבים הפדאלים האלה רבה יותר שפויים אבל בהחלט מאיצים את תגובות המסוק כמו שצריך
הנה קישור לפדאלים של אליין
ישנם גם פדאלים נוספים בשוק, זולים יותר מהפדאלים של אליין, הם של חברה מוכרת מאוד שקוראים לה KBDD, והם עשויים מפלסטיק, אבל הם קלים מאוד לכן מאיצים את תגובות המסוק בהרבה הנה קישו לפדאלים של KBDD שים לב שאתה יכול לבחור הרבה צבעים
מקווה שעזרתי
אל תהסס לשאול עוד
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz