שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: לגבי מנוע מהסיני:

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל לגבי מנוע מהסיני:

איך המנוע הזה: ASP S52A Two Stroke Glow Engine ?
    http://hobbycity.com/hobbycity/store...e_Glow_Engine_

האם הוא טוב?
    האם יש בעיה לשלוח אותו לארץ?
    כמה לדעתכם יהיה סכום המשלוח?
    ואיך הוא ביחס למנועי O.S?

תודה, ניר
    RcWorks
    ניר בורשטיין
    Nir Burshtein
    בנייה, הרכבה והדרכה
    ייעוץ וליווי מתחילים
    054-245-7838

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: לגבי מנוע מהסיני:

בוא נעשה חשבון:המחיר הוא 55$
    משלוח 20$
    מכס 16.5$
    סה"כ 91.5$
    או בשקלים 347 ש"ח

מנוע os 46 הכי זול בארץ עולה 490 ש"ח כך שההפרש הוא 143 ש"ח.
    עשיתי עבורך את כל החישובים - נותר לך לעשות רק חישוב אחד: האם שווה לקנות מנוע סיני שכנראה האיכות שלו ירודה, או להוסיף את ה143 ולקחת os

תודה!
    72
    הודה 44 פעמים ב 30 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tisanir צפיה בהודעה
    איך המנוע הזה: ASP S52A Two Stroke Glow Engine ?
    http://hobbycity.com/hobbycity/store...e_Glow_Engine_

האם הוא טוב?
    האם יש בעיה לשלוח אותו לארץ?
    כמה לדעתכם יהיה סכום המשלוח?
    ואיך הוא ביחס למנועי O.S?

תודה, ניר
    לא לגעת !!!
    רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!

,אלון שדה.

תודה!
    7
    הודה 31 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    בוא נעשה חשבון:המחיר הוא 55$
    משלוח 20$
    מכס 16.5$
    סה"כ 91.5$
    או בשקלים 347 ש"ח

מנוע os 46 הכי זול בארץ עולה 490 ש"ח כך שההפרש הוא 143 ש"ח.
    עשיתי עבורך את כל החישובים - נותר לך לעשות רק חישוב אחד: האם שווה לקנות מנוע סיני שכנראה האיכות שלו ירודה, או להוסיף את ה143 ולקחת os
    בד"כ אני נושך את הלשון והפסקתי להגיב בפורום אבל "תופעת העדר" לפעמים גורמת לי לשנות ממנהגי.
    גם עם חברי אליקופטר אני לא מסכים והמלצתו "לא לגעת!!!" לטעמי אינה נכונה.

בראש ובראשונה-איש כטוב בעיניו יעשה ואין תגובה זו באה להמליץ ו\או לשלול מוצר\מותג כזה או אחר. התגובה באה רק כדי לפתוח לכם את העיניים ולצמצם, אם ניתן, את תופעת העדר הכה אופיינית לנו.
    1-החישוב הנ"ל אינו נכון. אין מכס. יש רק מע"מ (אולי בגלל זה ציין המשיב 16.5%). מי שלא עושה שעורי בית ומשלם במקרה זה מכס - מגיע לו. על מנועי טיסנים עד משקל של 750 גרם אין מכס יש רק מע"מ. בסכום של כ-300 ש"ח כולל משלוח ומע"מ המנוע יהיה אצלכם. עדיין מדובר בכ-200 ש"ח פחות מ-OS שאגב על אמינותם וביצועיהם אין עוררין.
    2-מנועי ASP נחשבים בעולם כאמינים ואיכותיים ומעט כבדים מהמקור-OS. תקראו בפורומים השונים.
    ASP הם העתקים כמעט מדויקים של OS מהדגמים הקודמים בכל הקשור לתצורת המנוע. חומרים ואיכות יצור\הרכבה פחות טובים מהמקור. למרות זאת, בדיוק כמו המקור, גם הם דורשים הרצה מסודרת, דלק איכותי וכוונים של מי שמבין ולא מי שצועק "סגור סיכה!". OS ו ASP יהיו זה לצד זה בפח האשפה אם ליצן כזה או אחר יריץ\יכוון\יתפעל\יתחזק המנוע באופן לא נכון.
    3-במשוואת התועלת\מחיר\שימושים-כל אחד יעשה השיקולים שלו. אישית נכחתי במקרים בהם שני מנועי Saito, סרוו של Futaba ובקר של Castel כולם מוצרים של יצרנים טובים ומוכרים כשלו כי, מה לעשות, הכל יכול לקרות גם לטובים ביותר. מה שהדהים אותי הוא שאף אחד מהטיסנאים שהשתמשו במוצרים אלו לא התלונן ו\או התבאס. כולם הגיבו בשקט וקיבלו בדרך זו או אחרת את רוע הגזירה. אילו היה הדבר קורה למוצר סיני פחות נחשב\מוכר\אהוד בטוח והיו כמה מליצי יושר קופצים על העגלה ומקטרגים כי זה "סיני זבל"

סיכום: אינני סיני. לרוב אני מעדיף איכות על פני כל דבר אלא אם לשימושי\צרכי האישיים שלי אני יכול לקצץ בעלות אל מול מה שאני מגדיר כנזק\כשל אפשרי. במסוקים למשל לא אשתמש בחיים במוצר שאמינותו לא הוכחה שתי וערב בארץ ובעולם. כך גם לגבי טיסנים שיקרים לי(ולאו דווקא בש"ח).

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי אבי סירוטה; 08-12-2009 בשעה 10:21:31.
    בברכת נחיתות טובות,
    אבי סירוטה

תודה!
    72
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אבי סירוטה צפיה בהודעה
    בד"כ אני נושך את הלשון והפסקתי להגיב בפורום אבל "תופעת העדר" לפעמים גורמת לי לשנות ממנהגי.

בראש ובראשונה-איש כטוב בעיניו יעשה ואין תגובה זו באה להמליץ ו\או לשלול מוצר\מותג כזה או אחר. התגובה באה רק כדי לפתוח לכם את העיניים ולצמצם, אם ניתן, את תופעת העדר הכה אופיינית לנו.
    1-החישוב הנ"ל אינו נכון. אין מכס. יש רק מע"מ (אולי בגלל זה ציין המשיב 16.5%). מי שלא עושה שעורי בית ומשלם במקרה זה מכס - מגיע לו. על מנועי טיסנים עד משקל של 750 גרם אין מכס יש רק מע"מ. בסכום של כ-300 ש"ח כולל משלוח ומע"מ המנוע יהיה אצלכם. עדיין מדובר בכ-200 ש"ח פחות מ-OS שאגב על אמינותם וביצועיהם אין עוררין.
    2-מנועי ASP נחשבים בעולם כאמינים ואיכותיים ומעט כבדים מהמקור-OS. תקראו בפורומים השונים.
    ASP הם העתקים כמעט מדויקים של OS מהדגמים הקודמים בכל הקשור לתצורת המנוע. חומרים ואיכות יצור\הרכבה פחות טובים מהמקור. למרות זאת, בדיוק כמו המקור, גם הם דורשים הרצה מסודרת, דלק איכותי וכוונים של מי שמבין ולא מי שצועק "סגור סיכה!". OS ו ASP יהיו זה לצד זה בפח האשפה אם ליצן כזה או אחר יריץ\יכוון\יתפעל\יתחזק המנוע באופן לא נכון.
    3-במשוואת התועלת\מחיר\שימושים-כל אחד יעשה השיקולים שלו. אישית נכחתי במקרים בהם שני מנועי Saito, סרוו של Futaba ובקר של Castel כולם מוצרים של יצרנים טובים ומוכרים כשלו כי, מה לעשות, הכל יכול לקרות גם לטובים ביותר. מה שהדהים אותי הוא שאף אחד מהטיסנאים שהשתמשו במוצרים אלו לא התלונן ו\או התבאס. כולם הגיבו בשקט וקיבלו בדרך זו או אחרת את רוע הגזירה. אילו היה הדבר קורה למוצר סיני פחות נחשב\מוכר\אהוד בטוח והיו כמה מליצי יושר קופצים על העגלה ומקטרגים כי זה "סיני זבל"

סיכום: אינני סיני. לרוב אני מעדיף איכות על פני כל דבר אלא אם לשימושי\צרכי האישיים שלי אני יכול לקצץ בעלות אל מול מה שאני מגדיר כנזק\כשל אפשרי. במסוקים למשל לא אשתמש בחיים במוצר שאמינותו לא הוכחה שתי וערב בארץ ובעולם. כך גם לגבי טיסנים שיקרים לי(ולאו דווקא בש"ח).

בהצלחה.

אבי,

מה קורה...?

אז ככה לגבי תגובתך סומנה 1 אתה מתכוון "בעירה פנימית"על פי המחוקק.

התרשמות שלי וחבריי מהמנוע איכות המתכת נראת כאילו בנויה משאריות הצביעה נעשתה כאילו עם ספריי זול ביותר .

טוב אני נסיתי ואיתי עוד 2(עם מנועים זהים) ממש אכזבה שלא שווה את הכסף ואת הבעסה של כיוון כל שבוע מנוע אוהב חום... ויש אחד שבחר לשמור את המנוע בארון ולא להיתעסק איתו.
    אבל
    מאחר ואני יודע שאתה מקצועי מבין ועוד דברים שיחמיאו לך ובצדק אני מוכן לחזור בי אולי יש לי עוד מה לילמוד עם המנוע הזה .
    אבל מבחינה כלכלית לדעתי לא שווה .
    אלון.

אני סומך על דבריו של אבי .
    נערך לאחרונה על ידי אליקופטר; 08-12-2009 בשעה 10:39:53.

,אלון שדה.

תודה!
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אלון ידידי, תודה על המחמאות.

אתה צודק, אכן רשות המיסים\מחוקק קבעו שעל מנועי בוכנה מהסוג המשמש לטיסנים המונעים בבעירה פנימית עד משקל של 750 ג"ר אין מכס אלא מע"מ בלבד. לעניין דעתי על ASP היא נתמכת על שלושה מנועי ASP. שניים מהם הגיעו אלי משומשים וכל עוד השתמשתי בהם הם נתנו לי ביצועים טובים. אחד 2 פעימות והשני 4 פעימות. השלישי נמצא בקופסא וממתין לפרוייקט עתידי. לפני יומיים הזמנתי עבור חבר מנוע ASP 52 מהסיני.
    אשמח לתת סקירה לכשיגיע לארץ.

למען ההגינות, מודיע כאן מעל דפי הפורום שאם יהיו אי אלו בעיות, אעדכן ואשתמש באחלה רוטב שיש לי בבית ושאיתו אוכל לאכול את הכובע

תבוא כבר לקפה!
    נערך לאחרונה על ידי אבי סירוטה; 08-12-2009 בשעה 13:06:41. סיבה: עדכון תשובה.
    בברכת נחיתות טובות,
    אבי סירוטה

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אבי סירוטה צפיה בהודעה

בהצלחה.
    אבי יקירי
    קודם כל אני לא אמרתי שהמנוע כן טוב או לא טוב, אמרתי רק שכנראה האיכות שלו ירודה יחסית לos והזמנתי את השואל לבדוק אם שווה לקחת את הסיכון (אגב, אני בעצמי מתלבט אם לקנות אחד כזה).
    לגבי המכס רשמתי 16.5$ ולא 16.5% כי זה בדיוק 30% מ55$ שזה מה שידעתי שמשלמים מכס על חבילה שעולה מעל 50$. אני הולך לחרוש על התקנות של המכס כי אני לא מכיר את מה שאמרת לגבי מנועים.
    לסיכום אני ממש לא הולך עם "עדר" כזה או אחר - עשיתי לו חישוב פשוט, נתתי נתונים ושיבחר הבחור...

תודה!
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מני2000,
    איתך ועם הקוראים הסליחה. אכן רשמת 16.5$ ואני מיהרתי להסיק שאלו אחוזים. אין בכוונתי לומר שאתה ו\או אחרים עדר אבל כשמישהו כותב ש"כנראה האיכות ירודה" ולא, נניח, מסתפק ב"כנראה האיכות לא משהו" או "האיכות פחות טובה" וכיו"ב, מן המשתמע כי דעתך די נחרצת וחבל.
    בקיצור, אל תיקח דברים אישית. בסה"כ אתה, אלון ואני מנסים לעזור לטיסנאי עמית. ותראה את הצד החיובי-חסכתי לך את המכס
    בברכת נחיתות טובות,
    אבי סירוטה

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מטיס עם ASP 46 כבר 5 שנים בלי שום בעיה לפני כחודש החלפתי מיסבים ממנוע OS ישן והמנוע ממשיך לעבוד.
    הזמנתי מנוע כזה מהסיני והגיע ללא מכס או מע"מ המנוע עדיין באריזה מכיוון שתיקנתי את המנוע הישן. אני לא יכול להגיב על הפעולה שלו אבל איכות החומרים נראית בסדר זה לא OS אבל זה עושה את העבודה.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ASP לדעתי מנוע מצוין בהשוואה למחיר.
    אכן המנוע אוהב חום ועובד בטורים גבוהים יותר מאשר ה OS הוא פחות מתאים ל 3D, המשקל גבוהה מעט יותר מאשר של ה OS .

יש לי אותו תקופה ארוכה ואני מאוד מרוצה, אני מטיס אותו עם טיון פייפ ובטורים גבוהים ואני לא ניתקל שיש לו בלאי מעבר למה שאני נווה עם מנועי OS זה פשוט חיקוי של המנוע.

תודה!
    2
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלום לכולם
    ממליץ לקרוא ביקורות באתר הנ"ל
    http://www.justengines.unseen.org/index.html
    סה"כ מנוע זול משמעותית (ביתרת המישקל ניתן להוסיף מוצרים)
    במחיר כזה ניתן להתקין מנוע לכל טיסן

עמיחי מליק

תודה!
    72
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברה ,

כייף לשמוע שיש שנהנים ממנו בהחלט לא שולל נסיונות נוספים איתו לכשאצטרך.

אלון.

,אלון שדה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •