נפתח עוד פורום חדש בארץ למסוקים וכל מה שקשור לזה http://www.rcgroup.co.il נראה ממש יפה וכל הכבוד.
שיהיה להם בהצלחה אורן
נפתח עוד פורום חדש בארץ למסוקים וכל מה שקשור לזה http://www.rcgroup.co.il נראה ממש יפה וכל הכבוד.
שיהיה להם בהצלחה אורן
ריבוי פורומים לא תמיד מוצלח
סה"כ מערכת הפורומים של EFLY טובה למדי (אפשרות עריכת ההודעות למשל)
כמו כן הצטברו כאן חברה טובים למדי
בשביל מה ליצור עוד תחרות?
כעת, בשביל לחפש מידע מסויים תצטרכו לנדוד בין מספר פורומים
הגישה היותר מקצועית הינה לאחד פורומים וללא לפצל
עובדה שיש 2 רק פורומים מובילים ברשת, RCGROUPS.COM ו RCUNIVERSE.COM
עדכון: וגם HELIFREAK ו RUNRYDER
נערך לאחרונה על ידי דניאל דקל; 14-12-2009 בשעה 15:00:55.
דרך אגב למי שתוהה לאן נעלמו אורי וחבורתו...
Spektrum DX6i
Trex-250 Super Combo
Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257
זה הכל נובע מפוליטקה לא רצויה ותחכים
ומויכוחים מיותרים שמוציאים את החשק להכנס לפורום וחבל
אכן פורום נוסף רק מפצל ולא מאחד וחבל
נערך לאחרונה על ידי אריה הלפרין; 14-12-2009 בשעה 13:38:02.
יהודי נתקע על אי בודד
דבר ראשון בנה שני בתי כנסת
אחד להתפלל ואחד - רגלו לא תדרוך שם
נערך לאחרונה על ידי blacksea; 14-12-2009 בשעה 13:50:11.
אביב
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אני נשאר נאמן ל EFLY![]()
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
מסכים עם עודד,
במדינה קטנה כשלנו, ועם מספר מטיסים מצומצם, אני לא רואה שום טעם לפתוח עוד פורום.
זה יגרום להתרוצצות בין הפורומים בחיפוש אחר מידע.
בכל מקרה, תהיה הסיבה לפתיחת הפורום אשר תהיה, שיהיה להם בהצלחה.
בברכה,
ניסים.
סרג'יו, לעסק.
מבלי להיכנס לסיבות מדוע ולמה החלה "נדידת העמים", אני מאחל בהצלחה לאנשים היקרים שהקימו ומתפעלים את הקהילה החדשה.
אני יודע בוודאות כי אהיה לקוח מתמיד בפורום התיאוריה והמאמרים אותו מנהל ליאור בר-עמי הגורו המדופלם.
בהצלחה כבר אמרתי?
שחר
---Mayor of Happyville---
קודם כל - כל הכבוד למקימי הפורום החדש. שלא הסכימו להתפשר על מה שלדעתם היה צדק ועשו מעשה שדורש השקעה ועצמאות.
אבל אני חייב לציין שכבר יש לי בשלוף 4 פורומי טיסנאות ישראליים שונים, וכל אחד נפתח כתוצאה מסכסוך זה או אחר בין המנהלים למשתמשים בעלי השפעה בקהילה.
אם הדבר ימשיך כך - לא תהיה קהילת טיסנאות ישראלית אלא אוסף של קבוצות קטנות ועויינות. חבל שמטיס מתחיל צריך לפזר את הודעותיו ב 4 פורומים שונים על מנת לקבל את התשובה המדוייקת והנכונה ביותר לשאלתו, כמו כן חבל שהדיונים הענייניים יאבדו כ"כ הרבה מאיכותם עקב הנתק...
לדעתי יש להקים פורום אחד גדול ומאוחד שבו כל משתמש רשאי לחסום קבלת הודעות פרטיות מכל משתמש אחר כמו גם למחוק הודעות משרשורים שהוא עצמו פתח. פורום שינוהל ע"י נציגים נייטרליים שאין להם יד ורגל באף סכסוך ושאם הנייטרליות שלהם מתערערת הם מוחלפים מיידית.
חבל שאתם נקרעים![]()
רק דבר אחד שכתכם ... EFLY זאת משפחה![]()
אני ב eFly.
עצוב לי שזה מה שקורה אבל זכותו של כל אדם לפעול כרצונו.
אני מחזק את ידי המנהלים הראשיים שלנו בתקופה קשה זו.
מדובר בשני אנשים שפועלים מתוך אהבה לתחביב נטו.
בכל מקרה - אני מקווה שבבוא הזמן ליאור ואורי יחזרו לפה כי הם נכס חשוב לתחביב.
בואו ניתן לזמן לעשות את שלו.
שרון
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 14-12-2009 בשעה 18:15:12.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
חברים (יהודים) יקרים,
eFly הוקמה ראשית כדאי לאגד את "פליטי" MSN.
אנו ניסינו ראשית לשמר את הקהילה המדהימה שנבנתה בזמנו ע"י אוהד וחברים נוספים ואיגדנו אותה לפני שתעלם.
חשבנו איך לשמר את כל מה שבנו קודמנו וממקום זה להמשיך למקום אפילו טוב יותר.
ראשית נתנו לו שם כללי משום שכנף סובבת או קבוע, עם מנוע בלי מנוע.... כולם שווים בפני בורא עולם.
רכשנו את המנוע הכי חזק שקיים היום בשוק כדי שאפשר יהיה לערוך חיפושים ולא כמו שהיה ב MSN לא יכולת למצוא כלום אחרי שבוע.
רכשנו שטח איכסון עצום כדי להתמודד עם אותה הבעיה. בMSN אחת לכמה זמן היו מוחקים (מעבירים לאיחסון עמוק) חומרים יקרי מציאות.
הוחלט שלא יהיו שום פרסומות. מי שזוכר את התקופה האחרונה ב MSN, היה פשוט בלתי נסבל.
הרעיון שכל חובב יוכל למצוא כאן את הפינה שהוא מחפש, לקבל גיבוי טכני ואחר במידת הצורך.
לשלב חברים חדשים וחברים ותיקים בתחומים חדשים.
בסיכומו של דבר לאחר כשנה וחצי של פעילות אני חושב שיש בפורום הכמות הכי גדולה של טיסנאים איכותיים שהתאגדה אי פעם.
אני חושב שאני מבין את הסיבות של חברינו שעזבו. וכמו שכתבתי להם מייד כשנודע לי הדבר, צר לי מאוד שבמקום להשאר ולשפר את הדרוש שיפור הם החליטו לעזוב. אמרתי להם שמיצידנו הם יכולים לקחת חומרים שעוזרים להם ואנו גם נעזור להם ככל שנוכל (כולל שרשור זה) ודלתנו תמיד תהיה פתוחה בפניהם. וכמובן שאיחלנו להם בהצלחה. איש חכם אמר לי פעם "תדאג שיעריכו אותך על המצאותך ולא על חסרונך".
אנו כמובן מצידנו נאבק בהתפזרות האנשים ונדידה מהפורום ע"י ידי יצירת עניין, שיפור הקיים והכנסת חומרים איכותיים יותר.
בברכה
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
איציק ידידי,
אני מעריך את העמידה שלך בפני הלחצים והתעקשותך להשאיר את הפורום נקי מפרסום ומסחור. זה דבר נכון וטוב לכולנו. יש לי הרגשה כי הפורום החדש נוצר על מנת לתת במה - סמויה או גלויה - לבעלי אינטרסים, ללא ההפרדה והבקרה שעשתה את EFLY למה שהוא.
EFLY זה הבית שלי ובית לא מחליפים, אפילו אם הביוב מתפוצץ.
נו שויין,
שיהיה להם בהצלחה, משעשעת אותי הודעת "המנהל" בפתח פורום המסחריים
מעניין אם הוא יעמוד בתנאים של עצמו.
כפי שאני רואה את זה, מי שמחפש מוצא, החבורה הנ"ל חיפשה סיבה להתבדל ומצאה אותה, כל היתר זה סיפורי סבתא.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
בתור אחד עם 71 הודעות, שכולן מהחודש האחרון אתה מתרברב פה בהגדרות חזקות כמו "בית", "אינטרסים" והאשמות ספק נסתרות ספק גלויות על הסיבות "האמיתיות" לפתיחת RCGroup.
תן לי לנפץ לך את המיתוס - הפורום החדש נוצר חף מאינטרסים כלכליים כל שהם, על טהרת ההנאה מהתחביב ורק בגלל אי הסכמה עקרוני על דרך הניהול של EFLY.
איציק היקר,
"צר לי מאוד שבמקום להשאר ולשפר את הדרוש שיפור הם החליטו לעזוב" - רק אתה יודע את המס' האינסופי של המסרים שכל תכליתם היתה שיפור של הדרוש לשיפור, לצערי נפלתי על אזניים ערלות בכל מה שנוגע לדברים הללו. בצדק או לא אתם תקועים בעמדתכם ולכן מי שלא מוכן להתפשר עזב.
אני בשלב זה - כמו שציינתי בהודעתי האישית אליך, משתמש כרגע בשני הפורומים. איני מסיר את הודעותי או מאמרי מ EFLY, ואמשיך לתרום גם לקהילה זו - אך לצערי היא ירדה בסדר העדיפויות שלי, לפחות עד אשר הדרוש לשיפור ישופר.
אני באמת שמח ומברך שיש ל EFLY גרעין איתן שנשאר ומוכן לספוג גם דברים שאינו מסכים איתם (ואני מכיר לא מעט כאלו), ואני מקווה שנצליח להקים קהילה לפחות זהה בגודלה ובגיבושה ב RCGroup.
לטאה מעופפת, אני חוזר אליך ומזמין אותך להירשם לאתר החדש ולהתרשם מהפורום לפני שאתה קובע קביעות חסרות שחר ותכלית. זוהי פעם שנייה שאתה מנצל את במת הפורום כדי להשתלח כלפי אנשים ולקבוע עובדות מבלי להכיר את האנשים או את העובדות - הפעם הראשונה היתה כלפי החברים מפלמחים...
אני ממליץ לך בחום להפסיק עם ההתנהלות הקלוקלת הזו שכן בהתנהגות כזו המפסיד העיקרי הוא אתה עצמך.
ליאור,
דברי כלפי טייסת פלמחים היו ללא ביסוס ואף התנצלתי עליהם באופן מיידי, כשראיתי את הודעתי ופרשנותה בשנית. מטרתי הייתה בסך הכל לחזק את גישתם הידידותית של אנשי צוות הרכבת היקרים, ולא להטיל דופי באחרים.
לגבי הפורום החדש, הכל עדיין פתוח - בוא נראה איך הוא מתקדם, ומי הם בעלי העניין ששולטים בו. לדעתי החודשים הבאים הולכים להיות אגרסיביים מאוד.
אם הכול פתוח הרי ששוב אתה ממהר לבסס דעה ולהסיק מסקנות אפילו לפני שנתת הזדמנות ובדקת.
אנא ממך - הירשם לפורום, תראה בעצמך ורק אז תחליט לגבי הדברים.
לגבי האגרסיביות - סמוך עלי שאם יש דבר אחד שאני לא אתן שיהיה שם זה אגרסיביות, הפורום החדש אינו דיקטטורה ואני אתן במה לכל אחד לתת דעתו על כל דבר לרבות צורת הניהול שלו שתותאם לרוח הפורום, אך אגרסיביות אני מבטיח לך וחותם שלא תהיה.
ליאור ידידי שמעולם לא פגשתי,
כפי שאמרתי לך במספר אינסופי של תגובות למספר אינ.... לאתר יש מנהלי פורום. אנחנו את האנשים שהולכים אתנו מגבים לאורך כל הדרך. לצערי אני לא נכנס למו"מ שמתחיל בקודם כל תעיפו את זה וזה. ולקבוצה זו או אחרת אין מקום... ורק אז.. לא מתאים לי וצר לי, משום שזה לב המחלוקת ביננו.
אני מקווה שלא תתחיל להתנצח עכשיו אשמח עם לא תעשה מסיבת פופקורן מהשרשור הזה (הוא בסה"כ עוזר לכם).
ואגב, אמנם ללטאה יש רק 71 הודעות, אבל בודאי שמת לב לאיכות התשובות. אני פעם חשבתי בטעות שהוא אחד המקצוענים בתחפושת...לרשום אלף הודעות התנגחות לא נותנות לך קרדיט. מאמרים, כן ובגדול.
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
לא מתכוון להתווכח איתך ולהפוך את השירשור להתנצחות - הבנתי שלא נגיע להסכמה בעניין הניהול גם אם כלל המשתמשים יצעקו שהמלך עירום, וזה בסדר לגמרי מבחינתי, רצונך כבודך.
אך אנא ממך אל תגיד שלא ניסינו לשפר את מה שדרוש שיפור, ושהחברה שעזבו - עזבו בלי לנסות אלטרנטיבות אחרות ב EFLY.
אני לא אגיב לשורה האחרונה המיותרת שלך - בדיוק כדי לא להפוך את השירשור הזה למה שאני לא רוצה להפוך אותו.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
קצת באיחור של שבוע מחוץ ללופ...
אמרתי שיום אחד אספר מה עבר עלי ועל איציק ביום וחצי אחרי ש MSN נסגר, זה יקרה בהרחבה ב'על האש' בסגנון ארגנטינאי שאני מתכוון לכנס כמה ימים אחרי שאחזור, ב 22 ליולי שנה שעברה הורידו לנו את השאלטר באופן חד צדדי וללא הודעה מוקדמת. את היום וחצי חסר השינה שעבר עלי ועל הצוות לשעבר שלי מהצבא אי אפשר לתאר במילים אבל ב 38 שעות הצלחנו להרים את השלד (מאפס!) שכיום כולנו נהנים מהבשר העבה שלו. כמות שיחות הטלפון עד שעה 12 בצהרים באותו יום (יותר מ 40 שיחות מאנשים שונים!!) לא איפשרה לי להמשיך לעבוד כרגיל..
קצת כואב לי שבתקופה זו אני נמצא כמה עשרות אלפי קילומטרים מהבית אבל אפילו משם זה קצת מרגיש כמו יריקה בפנים על מאות ואלפי השעות שאיציק ואני השקענו בשביל הקהילה שלנו וזה לא כולל את איומי התביעות למינהן(דיבה, לשון הרע ועוד..), בלאגן במסחריים והשמצה שונה מעת לעת. זה לא כולל את החיוב החודשי ברטיס האשראי שלי על השרתים המאוד אמינים שלנו (טפו טפו חתול שחור כבר כמעט שנה)
הכל בגלל מלחמות פנימיות שהיו נפתרות עם קצת פחות... קצת פחות אנחנו.
בקבלה כתוב שלא ממגרים רוע ע¨י לחימה בו אלא ע¨י הוספת טוב.
מה שעשה אותנו למי שאנחנו זה לא האתר הנהדר, לא המלחמות ששרדנו (כי כידוע במלחמות אין מנצחים, יש מי הפסיד פחות) אלא הגרעין של האנשים הכי מיוחדים, מוכשרים, איכותיים ומקצועיים שמוכנים לתרום מזמנם למען כולם.
אני מכיר מישהו שמאוד אוהב להטיס פיילונים והוטלינרים ומאוד רוצה להטיס מסוקי FPV וחושב על זה זמן רב למרות שבעיקרון עד עכשיו לא עיניינה אותו כנף סובבת, מי יודע אולי הוא גם יבנה (או שהתחיל כבר) מכונת CNC לכרסום חלקים לרעיונות הזווים מראשו. ב 14.2.2010 הוא חוזר ויצטרך עזרה/חונך אבל יש יל הרגשה שישמח כעבור כמה חודשים ללמד ולהעביר את הידע כפי שהוא נוהג לעשות.
אני לא חושב שתהיה נדידה או התפזרות, מה שכן החיים של כולנו בכריית המידע יהיו פחות נוחים.
בהצלחה לכם RCG ישראל, תזדקקו לזה. אנחנו פה לעזרתכם אם תרצו (כפי שעמדנו לצד תפוז וPAM כשביקשו)
באמת בלי רגשות טינה ובההצלחה
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti